Muffy Baby: Hörselkåpa Baby

Previous
Next
299,90 kr
Inkl. moms
I lager
Färg

Gratis leverans av 250 sek av köp

Säker betalning HTTPS, Paypal, Payzen

30 Dagar tilländra din yttrande

Alpine Muffy Baby: Hörselkåpa Baby

Funktioner:

Bebisar har känsliga öron, det vet vi alla. Under barnets första år spelar hörseln en viktig roll för barnets språkinlärning och förståelse av omvärlden. Det är ett sinne som inte utvecklas innan födseln.
Därför är det viktigt att skydda barnets hörseln det första året. I miljöer med hög ljudnivå rekommenderar vi att använda ett väl anpassat hörselskydd för att bevara barnets hörsel. Bebisar hörsel är känsligare än vuxnas och de kan reagera starkt på vissa ljud. Vissa ljud kan skada deras hörsel varaktigt. För att skydda barnets hörsel effektivt rekommenderar vi detta nya hörselskydd från Alpine: Muffy Baby.

Muffy Baby är bekväma hörselkåpor är lämplig för spädbarn och små barn från 1 års ålder. Ljudet dämpas med 25 decibel. Muffy Baby består av två vita kåpor, som är lätta och mjuka, samt ett elastiskt hjässband vars storlek enkelt regleras med hjälp av kardborrefästen. Hjässbandet gör Muffy Baby till det perfekta hörselskyddet för bebisar. Mellan 0 och 2 år så är barnets huvud nämligen fortfarande mjukt i vissa delar. För att undvika all risk för skada och missbildning är det viktigt att använda hörselskydd i ett väl anpassat material. Vanliga hörselkåpor skulle utgöra ett alltför stort tryck på barnets huvud. Dessutom medföljer en praktisk förvaringspåse som gör det enkelt att ta med Muffy Baby överallt.

Beskrivning:

  • Dämpar 25 decibel
  • Vikt 255 g
  • För barn från 1 år
  • Avtagbart hjässband

Användning:

Muffy Baby kan användas i alla miljöer med hög ljudnivå: middagar i goda vänners lag, konserter och andra musikevenemang, bio och andra föreställningar, fyrverkerier, promenad i stadsmiljö, fester och bröllop. Dessa hörselkåpor för bebisar är mycket enkla att använda. Fäst kåporna på hjässbandet, placera kåporna på barnets huvud och reglera storleken med hjälp av kardborrebandet. När ni inte längre är i en bullrig miljö är det en enkel sak att ta av kåporna, vika ihop bandet och lägga undan hörselskyddet i förvaringspåsen.

Vad ingår?

  • 2 vita kåpor
  • 1 hjässband
  • 1 förvaringspåse
Dämpning Hög (25-30 dB)
Typ Barn
Kategori Hörselskydd
Varumärke Alpine
Typ av hörlur Skulder
Användning Flygplan Koncert
Hörlurens vikt 255 g
Garanti Garanterad överenstämmelse
Kategori : Baby (0-18 månader) Varumärke : Alpine

QuestionsBli den första som ställer en fråga om denna produkt!


Question about the product

* Required fields
(read)

Du kanske också gillar...