Lista på produkter efter tillverkare Surdiffuse

Överdiffusa anpassade pluggar

Inga produkter tillgängliga än

Håll ögonen öppna! Fler prdoukter kommer att visas här när de läggs till.

Surdiffuse är ett laboratorium som tillverkar och formar skräddarsydda spetsar och kapsyler.
Detta laboratorium ligger på 19 Rue des Petites Écuries, 75010 Paris.

Produkterna som säljs på Surdiffuse är TILLVERKAD I FRANKRIKE.

Surdiffuse har tillverkat öroninsatser för hörapparater och skräddarsydda öronproppar för industri och musiker sedan 1945.

Kunskapen att tillverka skräddarsydda pluggar är mycket exakt eftersom varje plugg är unik (precis som du).
Valet av material (silikon eller akryl), formen på de anpassade pluggarna (snäcka eller kanyl) och önskad dämpning är en del av frågor att ställa dig själv när att välja dina måttanpassade kepsar.

Dessutom låter vissa användningsområden dig fokusera på en kategori av kepsar mer än en annan (till exempel kepsar för att sova, för jakt, för musik etc.) .

När dina öronproppar är beställda bokar vi en tid hos en audioprotesist nära dig så att han kan ta ett lån. audioprotetisten skickar oss dina lån som vi har gjutit med surdiffus i Paris.

När pluggarna är gjorda skickar vi tillbaka dem till dig i ett säkert kuvert. Hela operationen kommer att ta cirka 15 dagar.

Hörselhjälpmedel och hörselskydd för musik, jakt, surfing, industri och alla situationer där det är nödvändigt att skydda öronen finns här.

Surdifuse förlitar sig på en bas av 70 års erfarenhet och åsikter från sina användare för att erbjuda dig det bästa av öroninsatsen och anpassade hörselskydd.