Lista på produkter efter tillverkare BANZ

Banz, Hörselskydd för barn

Aktiva filter

Banz grundades 2001 i Australien som regelbundet uppmäter en världens högsta nivåer av UV-strålning.
Grundaren var på jakt efter ett par bra solglasögon till sitt lilla barnbarn och det slutade med att han utvecklade en egen modell av solglasögon för barn: Original Baby BANZ.

Varumärket introducerades för den amerikanska marknaden 2002 och BANZ har sedan dess gjort sig välkända för sin exklusiva design och extremt effektiva skydd.
Många har försökt kopiera BANZ produkter, dock aldrig med ett resultat i närheten av originalet, och BANZ behåller sin position som kvalitetstillverkare av solglasögon för bebisar och barn världen över.

Idag har BANZ breddat sitt sortiment: reglerbara solhattar för barn, badkläder med UV-skydd UPF 50+, hörselskydd för bebisar och barn...

BANZ produkter finns tillgängliga världen över via ett brett nätverk av återförsäljare, däribland specialistbutiker, och har intagit en ledarposition inom hörselskydd för bebisar och små barn.

BANZ utvecklar en rad produkter, exempelvis solglasögon, solhattar, hörselskydd och badkläder, som dels skyddar mot solens skadliga UV-strålar men som samtidigt är bekväma, tåliga och roliga att använda.