Hörselkåpor Uvex X Hörselskydd 36 dB

Previous
Next
575,00 kr
Inkl. moms
Slut i Lager

Gratis leverans av 250 sek av köp

Säker betalning HTTPS, Paypal, Payzen

30 Dagar tilländra din yttrande

Hörselkåpor UVEX X Maximalt hörselskydd med dämpning på 36 decibel

Med sina bekväma kåpor är Uvex X ett högeffektivt hörselskydd (dämpning 36 decibel).

Funktioner :

Hörselkåporna Uvex Serie X är mycket effektiva och med kraftig dämpning på 26 dB. Kåporna är lätta och vikbara och passar perfekt för alla bullriga miljöer (industri, hobbyarbete... eller för att kunna koncentrera sig i öppna kontorslandskap eller för att inte störas av grannarnas högljudda fest).

Hjässbygeln och övrigt material är av god kvalitet. Komforten är optimal, tack vare kåporna i skum och den heltäckta hjässbygeln.

De runda kåporna har en modern design. Ihopvikta tar de lite plats och kan lätt tas med överallt (på resa, för en tupplur, på kontoret...).

Beskrivning :

  • Dämpning: 36 decibel
  • Vikt: 220 g
  • Certifierad enligt EN 352-1

Användning :

Dessa hörselkåpor uppfyller alla krav för användning i miljöer med mycket hög bullernivå. Den slimmade designen är unik och ger mycket god komfort även vid långvarig användning. Uvex X trycker nämligen inte alls varken på öronen eller på huvudet.

Kåporna kan justeras på höjden och är utformade för vuxna användare. Skummet i kåporna är mjuka och sköna och utvecklat för att kunna bäras under lång tid med bästa komfort.

Kåporna är vikbara för enkel förvaring och transport. Ihopvikta tar de nästan ingen plats. Se bara hur liten förpackningen är !

Vad ingår ?

  • Bruksanvisning
  • Hörselskydd Uvex X
DämpningMycket hög (31dB och +)
TypVuxen
KategoriHörselskydd
Typ av hörlurSkulder
AnvändningArbete
GarantiGaranterad överenstämmelse
Kategori : Produkt på vänt att omdirigeras Varumärke : Uvex