Filtrera på

Tillgänglighet

Tillgänglighet

Varumärke

Varumärke

Anslutning

Anslutning

Typ av hörlur

Typ av hörlur

Färg

Färg

Pris

Pris

  • 237,00 kr - 4 584,00 kr

Version

Version

Hörlurar

Hos Audilo.se hittar du ett brett utbud av hörlurar av alla slag: Sennheiser HIFI hörlurar för att lyssna på din favoritmusik, bluetooth hörlurar med pannband, benledningshörlurar för hörselskadade, men även mer klassiska hörlurar som hörlurar eller hörlurar med sladd.

Vi erbjuder även brusreducerande hörlurar (eller brusreducerande hörlurar).

Här hittar du märken som Sennheiser, Tinteo eller Thomson bland andra, specialiserade på förstärkta hörlurar för äldre eller personer med hörselproblem.

Aktiva filter

Hur väljer man hörlurar?

Det finns ett brett utbud av hörlurar som kan möta behoven hos var och en. Observera att alla våra hörlurar är bekväma och trevliga att ha på sig. De flesta av våra hörlurar är trådlösa hörlurar som integrerar ett filter som skyddar dem från externa ljud för att kunna lyssna

musik utan att störas av omgivande ljud.

  • Bluetooth hörlurar: Bluetooth hörlurar är designade för dem som inte vill krångla till sladdar. Bluetooth headband-hörlurar är perfekta för att spela sport, resa eller göra någon form av manuell aktivitet eftersom de inte begränsar rörelsen.

Bluetooth-teknik är en trådlös kommunikationsteknik som kan användas för kortdistansdataöverföring från en digital enhet till en annan. Precis som du kan ringa någon om ni båda känner till varandras telefonnummer, kan två enheter ansluta om de har parats.

  • Bone Conduction-hörlurar: Dessa hörlurar sänder ljud förbi hörselgången och trumhinnan. För att överföra ljud vibrerar benledningshörlurar mot benen, vanligtvis de som sitter framför örat, och skickar ljud direkt in i innerörat. På så sätt undviker de skador på trumhinnorna.
  • Benledningshörlurar är perfekta för personer med nedsatt hörsel och/eller skadade trumhinnor eftersom benledningssystemet går förbi hörselgången. Dessutom är de lämpliga för idrottare eftersom de låter dig uppfatta omgivande brus medan du lyssnar på musik. Du kan uppfatta ljudsignalerna, bilarna och därmed utöva sport i säkerhet.

  • Trådbundna hörlurar: En enkel och praktisk lösning för de mest klassiska människorna. De kan användas med alla enheter som har en 3,5 mm ljudutgång som en telefon, en dator, en iPad, etc. Vissa har en mikrofon. Du kan använda dem för att vara hemma eller på en promenad. Även trådbundna hörlurar är perfekta barnhörlurar. Dessa typer av hörlurar är perfekta för föräldrar som vill hålla sina barn sysselsatta i bilen, tåget eller på flyget. De är lätta att använda, billiga och solida.
  • Brusreducerande hörlurar: Låter dig höra musik eller ljud tydligt i en bullrig miljö utan att behöva höja volymen. Brusreducerande hörlurar ger en förbättrad lyssningsupplevelse genom att ta bort störande externa ljud.

Det finns två typer av brusreducering: passiv och aktiv brusreducering. Passiv brusreducering stänger av yttre ljud medan aktiv tystar det, sänker volymen.

  • Hörlurar för barn: Barn har också rätt till att lyssna på musik med bra ljudkvalitet. Bra hörlurar kommer att hjälpa ditt barn att koppla av och kan till och med hjälpa barnet när det ska läsas läxor eller under långa resor.Barn har känsliga öron, och det är därför som hörlurar för barn inte får överstiga en rekommenderad decibelgränsen. Notera att barn under 3 år bör inte använda hörlurar.

Du är nu redo att välja dina hörlurar!