Hörselkomfort

Audilo ger äldre eller personer med hörselnedsättning, lösningar för att förbättra eller öka deras hörsel var dag tack vare ett stort utbud av tillbehör.
Hörselhjälpmedel ger extra hörselkomfort varje dag.De trådlösa hörlurarna Sennheiser, Geemarc, Amplicomms för tv samt följande produkter: förstärkt dörrklocka (+ 95dB) förstärkta vibrerande alarmklockor, vibrerande brandlarm för seniorer och teleslinga för hörselskadade.

Aktiva filter

Enkelhet och komfort :

Vissa lever med försämrad hörsel men behöver inte nödvändigtvis en hörapparat. Däremot kan vardagen förbättras med hjälp av hjälpmedel.

Hörselspecialisten Audilo strävar efter att möta sina kunders förväntningar.
Vi erbjuder ett brett sortiment av produkter inom hörselhjälpmedel (se nedan),

Samtalsförstärkare :

Hos oss hittar du olika modeller av samtalsförstärkare.
Vi marknadsför välkända märken så som Tinteo, Phonak, Conversor och Sarabec.

Ett stort urval som gör att alla kan vara säkra på att hitta en modell som passar.

Varför en samtalsförstärkare ?

Med hjälp av en samtalsförstärkare avskärmas du från omgivande ljud och kan koncentrera dig på vad den du pratar med säger.

Det finns också samtalsförstärkare som stödjer hörapparater och cochleaimplantat (i T-läge).

Det är dock viktigt att komma ihåg att samtalsförstärkare inte är ett medicinskt hjälpmedel och kan användas av alla som känner ett behov av att höra bättre i vissa situationer.

Användning av samtalsförstärkare

Det är en användarvänlig produkt som är lätt och bärbar. Den kan följa med överallt. De flesta samtalsförstärkare drivs med batterier.

Exempel på situationer där en samtalsförstärkare kan användas med fördel: I kyrkor, på teater, på bio, på konferens, etc.

Våra övriga produkter för dig som behöver hjälp med hörseln :

Väckarklockor :

Vi erbjuder också väckarklockor med förstärkt ljud och vibrator för hörselskadade och äldre.
Vare sig du söker en väckarklocka för resan eller hemmet så kan du vara säker på att hitta den hos oss.

Babyvakter :

Att kunna höra när barnet ropar är förstås nödvändigt för föräldrar.
För den som har nedsatt hörsel, finns det nu vibrerande babyvakter med extra förstärkt ljud. Så alla föräldrar kan nu känna sig trygga med att kunna reagera när barnet behöver hjälp och uppmärksamhet.

Har ni andra produkter för mig som behöver hjälp med hörseln ?

Ja, vi har en rad andra produkter bland de andra kategorierna här på vår hemsida. Den gemensamma faktorn är att de hjälper dig att höra bättre.

Tveka inte att ta en titt, du kommer att hitta ringklockor och alarm med förstärkt ljud, teleslingor, TV-hörlurar och mycket annat.