Seniortelefon

Upptäck vårt kompletta utbud av förstärkta telefoner som är mycket enkla att använda för äldre och hörselskadade personer med eller utan hörapparat.

Vårt urval av förstärkta trådlösa, trådbundna eller bärbara telefoner för seniorer gör att du kan välja den förstärkta enheten som bäst passar dina behov och din hörsel. Oavsett om du är hörselskadad eller senior finns det många alternativ på Audilo: välj förstärkningsnivån för telefonluren (mellan + 20dB och +60 dB), antalet ytterligare telefoner, typen av telefon; och om du inte vet vilken enhet du ska välja kan du titta i vår köpguide för att få hjälp att välja din seniortelefon.

Underkategorier

 • Mobiltelefon för äldre

  Kom och upptäck förstärkta bärbara telefoner och smartphones för äldre och hörselskadade.

  Dessa klapptelefoner har förstärkningsnivåer upp till +40dB. Du hittar specifika funktioner som SOS-knappalternativ, ergonomi med stora knappar och läsbara skärmar.
  Menyerna är enkla och lätta att använda.
  De allra största märkena för mobiltelefoner för seniorer finns representerade: Doro, Geemarc, Amplicomms och Kapsys. Kontakta oss för mer information.

 • Fast seniortelefon

  Här hittar du det största urvalet av fasta telefoner för seniorer.

  Ett komplett utbud av trådbundna förstärkta telefoner för hemmet eller kontoret, med eller utan stora knappar, med förstärkning upp till +60dB.
  Audilo är den officiella återförsäljaren av telefoner från Doro, Geemarc, Amplicomms, Phonicear och Beafontelefoner.
  Alla våra telefoner för personer med hörselnedsättning finns på lager och finns synliga i vårt Audilo-showroom i Paris.

 • Erbjudande Seniortelefon

  Här hittar du alla våra telefonprodukter för att hålla kontakten med dina nära och kära. Du kan också glädja dina nära och kära med vackra presenter till en låg kostnad.

Aktiva filter

Varför Seniortelefoner ?

Hörseln förändras med åren, och inte till det bättre. Låt oss ta en titt på vad en seniortelefon kan erbjuder :

 • Enkelhet. Vare sig det gäller en fast hemtelefon eller en mobiltelefon så är användarvänligheten ett måste. Till exempel så ligger snabbvalen nära till hands och är enkla att registrera. Volymen regleras direkt på telefonen.

 • Förstärkt ljud (ringsignal och samtalsvolym) gör att man inte riskerar att missa ett samtal och förstås att man faktiskt hör vad personen i andra ändan säger. Ljudkvaliteten är hög, tack vare akustiska filter, och gör ljudet klart och tydligt. Att kunna reglera tonen gör också att det blir behagligt att föra samtal över telefonen.

 • Stora och tydliga knappar.

 • Laddningsstation för enkel laddning av mobiltelefoner. Klassiska laddningssladdar kan nämligen vara svåra att hantera när man är lite stel i fingrarna.

 • Breda skärmar så att numret för inkommande samtal syns tydligt.

 • Telefoner med SOS-knapp är en trygghet, för användaren såväl som för anhöriga. Nödsamtal sker med en enkel knapptryckning. Seniortelefoner kallas ibland ”secure phone”.

 • Snabbval för de mest uppringda nummer är en uppskattad funktion. Vissa modeller erbjuder fotoknappar för snabbvalen, men det vanligaste är att snabbvalen kallas M1, M2 och M3.

Vårt sortiment innehåller ett stort antal varumärken, till exempel: Geemarc, Telefunken, Amplicomms, Doro, Switel, etc ...

Audilo strävar efter att kunna erbjuda en seniortelefon för alla :

Vår seniortelefonkatalog innehåller mer än 100 referenser. Seniortelefoner som är enkla att använda, förstärkt ljud både för ringsignal och samtalsvolym, SOS-knapp, stora knappar samt telefoner som stödjer teleslinga.

Audilo är stolta över att kunna erbjuda marknadens bästa produkter och vi är säkra på att du hos oss kommer att hitta en telefon som ger dig högklassig ljudkvalitet. Du ska inte behöva känna dig utanför bara för att hörseln blivit lite sämre. Med våra seniortelefoner kan du hålla kontakten med dina nära och kära.

Fast seniortelefon :

Vårt mål är att kunna erbjuda våra kunder fasta telefoner (trådbundna och trådlösa ) som uppfyller den hörselskadades behov. Vi är stolta över vårt sortiment av högkvalitativa produkter med mycket specifika funktioner, så som förstärkning av ringsignal och samtalsvolym. Samtalsvolymen kan regleras direkt under pågående samtal.

Telefonens knappar är utformade för att göra det enkelt att knappa in telefonnummer utan att slinta eller råka trycka på fel knapp.
Vi strävar efter att hjälpa hörselskadade till bättre kommunikation genom ett ständigt uppdaterat sortiment.

Det är inte bara samtalsvolymen som kan förstärkas, men också ringsignalen. Nu behöver ingen längre vara rädd för att missa ett samtal.

Varumärken som Amplicomms, Doro och GeeMarc är välkända i branschen. Deras produkter är olika sinsemellan men har gemensamt att de erbjuder en mängd olika funktioner, som kan förvåna men som gör stor skillnad för användaren.

Det finns två typer av fasta seniortelefoner. Den trådbundna fasta telefonen har sin givna plats i hemmet och ansluts till elnätet. Den tappar man aldrig bort! Med en trådlös fast telefon kan man å andra sidan prata telefon samtidigt som man rör sig i hemmet.

Det går också att koppla ihop flera telefoner, av samma varumärke, och på så vis alltid ha en telefon nära till hands . Om man införskaffar en fast telefon, trådlös eller trådbunden, så kan man sedan lägga till en extra telefonlur som kan placeras i ett annat rum, eller på en annan våning, i hemmet.

Seniormobil :

Audilo erbjuder också mobiltelefoner och smartphones för äldre.

Det finns numera ett brett utbud av så kallade seniormobiler med en rad funktioner, men väl ofta är de krångliga att använda och upplevs komplicerade. Hos Audilo vill vi att alla ska kunna ta del av den senaste teknologin. Även äldre ska kunna dra nytta av den moderna tekniken, på ett enkelt sätt.

Vi erbjuder seniormobiler som är mycket användarvänliga och med funktioner som inte återfinns i vanliga mobiler, så som ljudförstärkning.

Med denna typ av produkt så kan även personer med nedsatt hörsel prata i mobilen med behållning.

Vissa av våra modeller har en SOS-knapp som gör det enkelt att snabbt ringa förprogrammerade telefonnummer. Om ett akut behov av hjälp skulle uppstå så räcker det att trycka på SOS-knappen för att ringa upp det telefonnummer som programmerats in i förväg.

Våra gsm seniormobiler och vikbara mobiler tillverkas av samma varumärken som våra fasta telefoner (GeeMarc, Telefunken, Doro). Hos oss hittar du seniortelefoner som är enkla att använda och förstå sig på, och som finns i flera färger.

Tillval

Om du är rädd att missa telefonsamtal så hittar du hos Audilo enkla och praktiska tillval som kompletterar din seniortelefon och garanterar att du uppmärksammas på inkommande samtal.

Du kan till exempel välja en ljussignal, till exempel RingFlash 100 och Amplicall 10.
Dessa tillval ansluts till telefonens basenhet.

Inkommande samtal signaleras då med en kraftig ljussignal, samtidigt som ljudsignalen, på nära 95 decibel !