Filtrera på

Varumärke

Varumärke

Volym ljudsignal

Volym ljudsignal

Förstärkningsnivå

Förstärkningsnivå

Tillgänglighet

Tillgänglighet

Färg

Färg

Nödsamtal

Nödsamtal

Kompatibel hörhjälpmedel

Kompatibel hörhjälpmedel

Antal handenheter

Antal handenheter

Telefonsvarare

Telefonsvarare

Seniortelefon

Upptäck vårt breda utbud av telefoner för äldre med förstärkt ljud och som är mycket enkla att använda.

På Audilo SE har vi trådlösa fasta telefoner, telefoner med sladd eller mobiltelefoner för äldre (klaptelefoner, knapptelefoner, smartphones) för att tillgodose alla dina behov.

Oavsett om du är hörselskadad eller äldre erbjuder Audilo SE dig många alternativ: telefoner med hörapparat, telefoner med förstärkt ringsignal och ljud, telefoner med nödsamtalsfunktion...

Vi hjälper dig att välja din telefon längst ner på sidan.

Underkategorier

 • Mobiltelefon för äldre

  Kom och upptäck förstärkta bärbara telefoner och smartphones för äldre och hörselskadade.

  Dessa klapptelefoner har förstärkningsnivåer upp till +40dB. Du hittar specifika funktioner som SOS-knappalternativ, ergonomi med stora knappar och läsbara skärmar.
  Menyerna är enkla och lätta att använda.
  De allra största märkena för mobiltelefoner för seniorer finns representerade: Doro, Geemarc, Amplicomms och Kapsys. Kontakta oss för mer information.

 • Fast seniortelefon

  Hitta det största urvalet av fasta telefoner för seniorer. 

  Se vårt urval av fasta telefoner som är lämpliga för personer med nedsatt hörsel.

  Vi har ett komplett sortiment av förstärkta trådbundna eller trådlösa telefoner för hemmet eller kontoret, med eller utan stora knappar och förstärkning upp till +60dB.

  Audilo är den officiella distributören av Doro, Geemarc, Amplicomms, Phonicear, Beafon telefoner.

 • Erbjudande Seniortelefon

  Här hittar du alla våra telefonprodukter för att hålla kontakten med dina nära och kära. Du kan också glädja dina nära och kära med vackra presenter till en låg kostnad.

Aktiva filter

Vilka är funktionerna och fördelarna med telefoner för äldre människor?

Kommunikationssystem, oavsett om de är fasta eller mobila, är enkla att använda. Telefoner för äldre har till exempel direktvalsknappar och volymjustering kan nås från telefonens framsida.

Telefoner med förstärkt ljud, antingen ringsignal eller samtalsljud, förbättrar användarupplevelsen och komforten genom att integrera akustiska filter för att förbättra förståelsen.

Storleken på displayen på telefoner för äldre är också viktig för att göra det lättare att läsa numret på inkommande samtal.

Telefoner för äldre är utrustade med en SOS-nödknapp för att larma räddningstjänsten och familjemedlemmar i händelse av ett problem som kräver snabb uppmärksamhet.

Vi erbjuder ett brett utbud av varumärken som designar dessa telefoner såsom: Geemarc, Telefunken, Amplicomms, Doro, Swissvoice, etc.

På Audilo ES har vi ett brett utbud av telefoner för äldre personer 

Trådlösa telefoner, fasta telefoner, mobiltelefoner för äldre... På Audilo ES är vi fast beslutna att erbjuda de bästa produkterna när det gäller hörselkvalitet, så att ingen känner sig utanför och kan hålla kontakten med sina nära och kära som befinner sig långt borta.

Fast telefoni för äldre

För vissa människor, särskilt äldre, kan det vara mycket svårt att använda smartphones fysiskt eller förståelsemässigt. Andra vill helt enkelt inte köpa en smartphone. 

Alla som har någon äldre i sin närhet känner igen känslan av att oroa sig för dem. Vi försöker alltid hitta ett sätt att hålla kontakten med dem. 

Det är därför varumärken som Swissvoice, Geemarc, Maxcom, Amplicomms erbjuder ett brett utbud av fasta telefoner för seniorer. Det här är mycket intuitiva telefonmodeller som skapats speciellt för seniorer. De har stora knappar och displayer, lättkonfigurerade automatiska uppringningssystem. De har också möjlighet att använda en högtalare eller inkludera ett nödsamtal.

Mobiltelefon för äldre

På Audilo ES vill vi att äldre ska kunna ta del av den senaste tekniken på ett förenklat sätt som är anpassat efter deras behov.

Därför erbjuder vi mobiltelefoner som är enkla att konfigurera, med tillval som inte finns i vanliga mobiltelefoner, t.ex. förstärkt ljud.

Smartphones för seniorer

Med långa avstånd till släktingar och familjemedlemmar blir behovet av en enhet som kan ringa videosamtal för äldre allt viktigare för att undvika social isolering. Men det beror också på att smartphones blir allt viktigare i vardagen: betala online, validera ett konto, göra en resplan eller boka en semesterresa. 

På Audilo ES har vi en rad smartphones för seniorer som är mycket enkla att använda och perfekt anpassade till seniorernas behov. 

Knapptelefon

Trots den utbredda användningen av smartphones använder många fortfarande mobiltelefoner med tangentbord. Vissa tycker att smartphones är för svåra att använda eller ser helt enkelt inte poängen med att investera så mycket pengar i en telefon. 

Knapptelefoner kan vara perfekta för äldre personer eftersom de ofta är lätta att använda, lätta att förstå, robusta och kompakta med stora synliga tangenter.

Klapptelefon

Innan smartphones med pekskärm kom översvämmades mobiltelefonmarknaden av klaptelefoner. Men eftersom den nya tekniken är okänd för äldre människor är efterfrågan på flip-telefoner fortfarande hög. Audilo ES är hörselspecialist och därför uppfyller våra flip-telefoner behoven hos personer med hörselnedsättning eller lindriga hörselproblem. Vissa har en ljudförstärkningsfunktion och är kompatibla med hörapparater.