Hörapparatsbatterier

Audilo är den billigaste hörselspecialisten sedan 2008. Hos oss hittar du ett urval av de bästa märkena av hörapparatsbatterier: Rayovac Advanced Extra (tillverkade i USA), Earpower (tillverkade av Zenipower), PowerOne (tillverkade i Tyskland), Duracell Activair (tillverkade i Tyskland) samt uppladdningsbara PowerOne-batterier. Alla batterierna är kompatibla med hörhjälpmedel. Audilo ger dig ett vårdkvitto för dina CERFA hörapparatsbatterier för en eller två hörapparater om du begär detta vid din beställning.

Vinterförsäljning: 20+2 gratis med koden: WINTER23 (ska anges i kundvagnen när du beställer).


Underkategorier

 • Hörapparatsbatterier...

  Audilo Premium-batterier för hörapparater är speciellt utformade för att ge exceptionellt mycket för pengarna!
  Med mer än tio års erfarenhet av hörapparater och batteri till hörapparater (eller Zinc air, även kallat knappbatteri) kunde vi kontakta de bästa tillverkarna i världen för att erbjuda ett premiumbatteri med det stämningsfulla namnet som anspelar på hörseln: Audilo.

 • Hörapparatsbatteri...

  Hörapparatsbatteri Rayovac är de bäst säljande batterierna på hörselmarknaden.

  Rayovac är ledande på sin marknad och har etablerat sina hörapparatsatterier som de mest pålitliga och mest effektiva.
  Hos Audilo finner du Rayovac hörapparatsbatterier i storlekarna 10, 13, 312, 675 och batterier för cochleaimplantat till oslagbara priser.

 • Hörapparatsbatterier...

  EarPower-hörapparatsbatterier är en del av Audilo-märket, batterier av god kvalitet som håller länge.
  Våra hörapparatsbatterier finns tillgängliga i olika storlekar: 10, 13, 312, 675.
  Vi kan utfärda ett vårdkvitto för din ersättning av dina hörapparatsbatterier.

 • Hörapparatsbatterier...

  Hörapparatsbatterier PowerOne säljs antingen per en karta med 6 hörapparatsbatterier, eller i paket om 10 kartor eller 20 kartor. Vårdkvitto för en eller två hörapparater lämnas på begäran vid köp av hörapparatsbatterier.

 • Hörapparatsbatterier...

  Hörapparatsbatterier Duracell Activair är batterier av mycket hög kvalitet med en batteritid på upp till sju dagar.
  Våra Duracell hörapparatsbatterier säljs i olika storlekar för att anpassas efter de olika hörapparatsmodellerna som finns på marknaden. Hörapparatsbatterierna finns i storlekarna 10, 13, 312, 675.

Aktiva filter

Hörapparatsbatterier är utrustade med teknologin Zinc Air som gör att spänningen ökar snabbt vilket passar perfekt för hörapparater. Hörapparatsbatterier kan enbart användas med hörapparater (de kan inte bytas ut mot den typ av knappbatterier som används för klockor).

Hörapparatsbatterier i storlek 10 är de allra minsta och används främst för diskreta hörapparater, som i-örat-apparater. Nättheten gör att denna batterimodell har lägre prestanda.
Frankrikes mest sålda hörapparatsbatteri är i storlek 12, brun, och från varumärket Rayovac.
De orangea och blå batterierna är inte lika vanliga nuförtiden, men passar många hörapparatsanvändare.

Det finns också laddningsbara batterier av olika märken som är dyrare än engångsbatterier.

Tänk på följande när du införskaffat dina batterier :

 • Förvara batterikartorna torrt och i stabil rumstemperatur. Låt batterierna vara kvar i originalförpackningen (undvik kontakt med metall och fukt).
 • För optimal användning, ta av hela klisterremsan och vänta några minuter innan du för in batteriet i hörapparaten. Tänk på att regelbundet rengöra batteriluckan hos en audionom och var noga med att rengöra ovansida på nya batterier med en mjuk trasa så att eventuella spår från klisterremsan avlägsnas helt. Klisterrester kan hindra syret från att komma in i batteriet. Detta är extra viktigt att tänka på när det är varmt.

Bra att veta :
Hörapparatsbatterier fyller en viktig funktion, särskilt nuförtiden när trådlöst och bluetooth - som drar mycket energi - är alltmer populärt.
Så låt oss hålla i huvudet att det är batteriet som gör att apparaten och tillbehören faktiskt fungerar.

Det är alltså viktigt att använda rätt typ av hörapparatsbatteri och med Audilo är det lättare att välja rätt. Med testpaketet får du en karta från varje varumärke (Rayovac, Powerone, Duracell, Earpower, Audilo) i den storlek du valt.

Tänk på att förvara din hörapparat torrt och att låta batteriluckan vara öppen på natten så att batteriet inte används i onödan.