Lista på produkter efter tillverkare OMRON

OMRON: ett världsberömt varumärke

Det japanska företaget OMRON, som grundades 1933 och bildades 1948, är främst specialiserat på elektronik. Före 1990 var Omron Tateishi Electronics ett eget namn.

Omron var ursprungligen verksamt inom konstruktion och försäljning av komponenter, automationssystem och utrustning. Men det var medicinsk utrustning som gjorde varumärket känt.

OMRON vill hjälpa dig att leva ett hälsosamt, aktivt och bekvämt liv. För att uppnå detta erbjuder varumärket kvalitetsprodukter som ligger i linje med de aktuella tekniska revolutionerna, särskilt på hälsoområdet.

Företaget anses vara världsledande inom blodtrycksmätare och nebulisatorer och de produkter som erbjuds är framför allt pålitliga. Detta påstående har validerats och verifierats efter en rad tester som utförts av ledande hälsoorganisationer.

Det är tack vare detta som produkterna erkänns av läkare och apotekare. Detta är ett bevis på trovärdigheten, betydelsen och det unika i de föremål som varumärket erbjuder till försäljning.

Aktiva filter

Varumärkets produktsortiment

Var inte rädd för att välja en produkt av OMRONs märke. Rekommendationerna för användningen av OMRONs produkter kommer från yrkesverksamma inom hälsosektorn.

När det gäller produktkategorier erbjuder varumärket ett brett utbud. Den producerar :

  • Blodtrycksmätare,
  • Förbrännare,
  • Smärtstillande medel,
  • Aktivitetsövervakare,
  • Termometrar,
  • Digitala vågar,

Och olika hälsorelaterade tillbehör.

OMRON blodtrycksmätare:

OMRON är specialister på elektronisk utrustning och varumärket OMRON strävar efter att prioritera din hälsa. Detta görs genom att mäta ditt blodtryck. Det är därför som vi erbjuder dig att upptäcka OMRON blodtrycksmätare som kan användas för professionell eller självmätning.

Varumärket OMRON har lyckats integrera teknisk innovation i hjärtat av tillverkningen av sina produkter. OMRONs blodtrycksmätare har utformats speciellt för att på bästa sätt tillgodose patienternas behov och hälsa.

OMRONs blodtrycksmätare används och förskrivs i allmänhet för personer med eller benägna att få högt eller lågt blodtryck eller andningsproblem.

Blodtrycksmätare för handleden

Detta är en lätt att bära, liten och praktisk blodtrycksmätare. Den mäter blodtrycket med hjälp av oscillometrisk mätmetod. Precis som OMRON RS3 INTELLI IT blodtrycksmätare kan du placera den på din handled utan problem. Den kompakta storleken gör att du kan ta den med dig var som helst och när som helst.

Displayen

Tack vare den svartvita digitala displayen som är integrerad i enheten kan du se alla data som tas under blodtrycksmätningen. Förutom pulsen och hjärtfrekvensen (puls/min) kan du också se:

- Trycket under hjärtats sammandragning (systoliskt): SYS mmHg ;

- Trycket när hjärtat slappnar av (diastoliskt): DIA mmHg.

Bluetooth-funktionen

Med den här funktionen kan du ansluta monitorn till en smartphone. För att göra detta måste du ladda ner appen Connect Omron. Detta gör att du kan synkronisera alla data som samlas in under blodtrycksmätningen med appen. På så sätt kan du regelbundet övervaka ditt hälsotillstånd.

En blodtrycksmätare med manschett

Detta är en handhållen elektronisk blodtrycksmätare från OMRON som bärs på överarmen. Den är helautomatisk och gör att du kan ta och övervaka ditt blodtryck och din pulsfrekvens hemifrån och på ett snabbt sätt.

Vi rekommenderar till exempel OMRON M7 Intelli IT, en intelligent och uppkopplad blodtrycksmätare. Den kan lagra alla mätningar från två olika användare i sitt minne.

Några utmärkande punkter

OMRON M7 Blodtrycksmätare består av en monitor och en uppblåsbar manschett som placeras på överarmen. Den senare, med en stor display och en knapp, används för att läsa av de insamlade uppgifterna. Det är också en blodtrycksmätare med ett flygplansläge som gör att du kan undvika störningar med din mobiltelefon.

En av de speciella egenskaperna hos denna OMRON blodtrycksmätare är att den låter dig göra ett generellt genomsnitt av ditt blodtryck, baserat på de tre senaste mätningarna (gjorda under de senaste 10 minuterna).

Dataöverföring

Vi talar naturligtvis om resultaten av puls- och blodtrycksmätningar. När du har fått dessa kan du överföra dem till din smartphone via programmet "Connect Omron".

Det är viktigt att notera att det är viktigt att hålla monitorn på ett rent och säkert ställe för att bevara den på lång sikt.

En blodtrycksmätare för hemmet

En blodtrycksmätare för hemmabruk är rätt val om du vill mäta blodtrycket regelbundet och när som helst. Det är viktigt att inse att det finns flera faktorer som kan orsaka problem med blodtrycket. Dessa inkluderar ångest, stress och olika fysiska aktiviteter.

OMRON M3 Comfort är till exempel en blodtrycksmätare med automatisk manschett. Med den kan du mäta blodtrycket Diastole, Systole och pulsen.

Intelliwrap"-teknik

Detta är en avancerad teknik som är inbyggd i apparaten och som visar om manschetten är korrekt placerad runt armen. Det ger en mer exakt och tillförlitlig mätning. Genom att upptäcka oregelbundna hjärtslag varnar den här typen av blodtrycksmätare dig för arytmi (oregelbundna hjärtslag).

En blodtrycksmätare från OMRON med flera mål

Tack vare den stora bakgrundsbelysta displayen och typsnittet på siffrorna som visas på den är den här monitorn lämplig för både vuxna och äldre. Läsbarheten är verkligen en av dess starka sidor. Den är också avsedd för vissa utsatta personer (gravida kvinnor, äldre, etc.) och för personer med diabetes.

Det bör noteras att uppblåsningen av manschetten är helt under kontroll av monitorn, eftersom den är helautomatisk. När du använder den ska du också se till att den är korrekt placerad genom att lägga märke till "ok"-tecknet på skärmen.

Använda programmet "OMRON connect"

Den här applikationen hjälper dig att övervaka din hälsa och dela dina hälsodata (resultat) för användning i andra applikationer. Detta sker via Bluetooth-anslutning. Du kan därför skicka dessa uppgifter till din läkare eller specialist via appen om det behövs.

För att göra detta måste du ladda ner appen och koppla den till din blodtrycksmätare. Du måste därför :

Installera applikationen "OMRON connect" via Google Play Store eller App Store.

Aktivera Bluetooth på din surfplatta eller smartphone i inställningarna.

Slutför installationen av appen genom att godkänna användarvillkoren och trycka på "Connect" när monitorn visas på skärmen. Därefter visas ett meddelande med texten "Configuration complete" (konfigurationen är klar).

Gör mätningar och så snart monitorn har samlat in dem, skanna skärmen på din smartphone nedåt. Uppgifterna kan sedan synkroniseras med Omron Connect-appen.

Att välja den bästa OMRON blodtrycksmätaren för dig beror alltså på om du vill använda den för privat eller yrkesmässigt bruk. Det viktiga är att du tar del av egenskaperna hos de olika blodtrycksmätarna på vår webbplats.