Lista på produkter efter tillverkare Beafon

Beafon: Elektroniska produkter för äldre

Beafon är ett familjeägt österrikiskt elektronikmärke som grundades 2012. Den lokala tillverkningen gör produkterna säkra och tillförlitliga och skiljer sig därmed från andra telefonmärken.

Idag tillhör Beafon Aspöck-koncernen och har mer än 1500 anställda över hela världen. Beafons mål är att skapa funktionella, ergonomiska och innovativa produkter. Beafon äger varumärket "Felixx premium" för mobiltelefontillbehör.

Alla Beafon-produkter har utformats för att underlätta seniorers dagliga liv och för att säkerställa produktens kvalitet och robusthet.

BEAFON-telefoner :

Seniorer behöver en mobiltelefon för att hålla kontakten med sina nära och kära, men den senaste tekniken och innovationerna kan ofta vara svåra för dem att förstå och hantera. Det är inte ovanligt att seniorer kämpar för att hitta rätt telefon för dem. På Beafon hittar du ett brett utbud av mobiltelefoner som passar alla behov. Vare sig det gäller nedsatt hörsel, nedsatt syn eller nedsatt handskicklighet har Beafon tänkt på allt.

Beafon Senior Smartphone:

Håll kontakten med dina nära och kära. Beafon senior smartphone-sortimentet riktar sig till alla som vill ha en telefon som är enkel att använda men som har 4G-teknik och alla de fördelar som följer med den. Med 4G kan du surfa som du vill och ladda ner alla program du vill från Google Play-butiken.

Med senior smartphone kan seniorer också göra bokningar och beställningar online eller ta itu med administrativa frågor. De är särskilt utformade för äldre personer och har en XL-skärm med hög kontrast för att underlätta användningen, och ljudet är klart och kraftfullt. Fördelen med Beafons smartphones är att de alla har ett dubbelt gränssnitt. Du kan enkelt växla från det klassiska Android-gränssnittet till det förenklade Beafon-gränssnittet.

Vad är det förenklade gränssnittet för Beafon?

Det är en funktion som gör att du kan ha mycket större genvägstangenter och mycket större programikoner. Du kan ställa in minnesnycklar direkt från startskärmen för att snabbt ringa dina nära och kära med ett enda klick. I detta Beafon-gränssnitt kan en SOS-knapp integreras i telefonens startskärmen.

Det stora pluset med Beafon senior smartphone är att den kan justeras och konfigureras på distans av en tredje part tack vare den redan installerade fjärrunderhållsapplikationen. Detta är en gudagåva för äldre personer som kan ha svårt att göra grundläggande telefoninställningar.

 • Beafon M6S Premium
 • Beafon MX1

Beafon MX1-smarttelefonen utsågs till bästa smartphone för utomhusbruk 2021 av en tysk tidning. Den är vattentät och robust, vilket skiljer den från sin kollega M6S premium.

Beafons hybridsortiment:

Hybridmodellerna är den perfekta kombinationen av en äldre smartphone och en gammaldags mobiltelefon. Du får en vintage-mobiltelefondesign med stora fysiska tangenter för maximal smidighet, men med den extra bonusen av 4G-anslutning, vilket gör det enkelt att ringa videosamtal via WhatsApp med dina nära och kära (förinstallerat program).Skärmen på dessa Beafon-telefoner är helt touchscreen! Den här dubbla aspekten ger ytterligare säkerhet för seniorer i alla operationer som de utför på sin telefon. 

Den här typen av beafon-telefon är en innovation inom mobiltelefonen och passar perfekt för en äldre målgrupp som vill ha en mer avancerad telefon utan den komplexitet som finns i smartphones.

Förutom ett riktigt tangentbord har de en fysisk SOS-knapp på baksidan med integrerad GPS-positionering. En telefon som kombinerar ny teknik med ergonomi från den gamla.

 • Beafon SL880 Touch
 • Beafon SL860 Touch

Beafon klassiska telefoner och flip-telefoner:

Om du letar efter enkelhet och bra grunder kommer Beafon-telefonerna att förföra dig. De har fördelen att de har en lång batteritid eftersom de inte använder internet. Startskärmen är enkel och visar bara den viktiga information som du behöver. Dessa telefoner har alla grundläggande funktioner som en telefon har: kamera, radio, ficklampa, textmeddelanden och MMs....

Silver Beafons telefoner har en fysisk SOS-knapp i alla modeller för att garantera äldres säkerhet. Genom att trycka på den här knappen skapas ett samtal till ett av de förregistrerade numren. De har också varsin laddningsstation, vilket gör det enkelt att ladda telefonen genom att placera den på stativet. Ytterligare funktioner på vissa telefoner för optimal bekvämlighet: kraftig förstärkt ringning och röstmeddelande av nummer.

Flera Beafon-telefoner i Silver-serien har dessutom direktminnestangenterna 1 och 2.

Beafon clamshell mobiltelefon:

Beafon Clamshell-telefonen är idealisk för att undvika oönskade samtal och ser till att ett samtal avslutas genom att du stänger clamshell-telefonen. Ur ergonomisk synvinkel möjliggör de en stor knappsats utan att vara besvärliga, eftersom de när de är stängda är

 • Beafon SL640
 • Beafon SL645
 • Beafon SL630
 • Beafon SL595
 • Beafon SL495
 • Beafon SL630

Beafon klassisk mobiltelefon:

Mobiltelefoner i ett stycke är det ursprungliga formatet för mobiltelefoner och de enklaste telefonerna som finns på marknaden. De har ofta den speciella egenskapen att de är mycket lätta och motståndskraftiga mot stötar! De är också lätta att hålla i och har ofta en halkfri gummibeläggning.

 • Beafon SL250
 • Beafon SL720

Beafon SL720-telefonen är kompatibel med hörapparater med T-position. När du köper en Beafon-telefon köper du en kvalitetsprodukt från ett europeiskt familjeföretag. Slutligen kan de klassiska beafon-telefonerna vara ett bra verktyg för barn att kommunicera med sina föräldrar när det behövs i skolan till exempel, utan att ge dem en smartphone med internetuppkoppling i handen.

Beafon senior tabletter:

Beafon har byggt vidare på sina framgångar med telefonisortimentet och har nu börjat skapa surfplattor för seniorer. De har den speciella egenskapen att de, precis som mobiltelefoner, har ett dubbelt gränssnitt att välja mellan. Den klassiska versionen eller den förenklade versionen av Beafon.

I det här gränssnittet är applikationsikonerna och texten stora för att synas maximalt, och på startskärmen visas bara de viktigaste programmen, så att du inte blir överhopad. Den senare är ganska estetiskt tilltalande, till skillnad från andra konkurrerande surfplattor som är mer barnsliga. Skärmarna är stora och väl kontrasterade för enkel navigering.

Du kan välja mellan två versioner, modellen med WiFi eller modellen med 4G-anslutning.

 • Beafon Tab Lite TW10
 • Beafon Tab Pro TL20

Aktiva filter