Hörlurar Tilde Pro+ från Orosound (perfekt för hemmajobbaren)

3 563,00 kr
Inkl. moms
Produkten finns med andra alternativ
Modell

Gratis leverans av 250 sek av köp

Säker betalning HTTPS, Paypal, Payzen

30 Dagar tilländra din yttrande

Hörlurar Tilde Pro+ (med avtagbar magnetmikrofon) perfekt när du jobbar hemifrån

Funktioner:

Hörlurar Bluetooth Orosound multipla användningsområden med ANC (Active Noice Cancellation) och avtagbar mikrofon. Perfekt när du är på språng eller jobbar hemifrån.

Varför uppskattas dessa lurar särskilt av proffs?

1. Koncentration. Skapa lugn omkring dig.

Med dessa uppkopplade hörlurar kan du isolera dig från omgivande ljud och jobba ostört. Du kan reglera dämpningen som du önskar. Bli inte längre störd av kollegornas samtal, kopieringsmaskiner och musik. Desto lättare att få saker och ting gjorda, i lugn och ro!

Om du önskar byta några ord med någon kan du aktivera den styrbara mikrofonen. Hörlurarna uppfattar då rösten för personen mitt emot dig samtidigt som övriga ljud dämpas. Du hör alltså kristallklart vad personen säger, utan att hen behöver höja rösten. Detta gör att ljudnivån i stort kan förbli dämpad, i hela det öppna kontorslandskapet. Du kan njuta av en lugn bubbla.

Detta gör det lättare att hantera avbrott i arbetet. Avbrott i arbetet påverkar nämligen vår effektivitet eftersom hjärnan måste ladda om efter varje avbrott innan vi kan koncentrera oss på ett nytt ämne.

Dessa hörlurar är alltså det perfekta valet för open space-kontor eller för dig som jobbar hemifrån.

2. Tilde Pro+ för telefonen och för nöjen

Dessa hörlurar är också praktiska för telefonsamtal med hög ljudkvalitet. Nu kan du höra vad som sägs i telefonen utan att distraheras av vad kollegorna diskuterar bredvid dig. Dessutom hör personen du pratar med bara vad du säger, inte allt sorl i bakgrunden, vilket gör samtalet behagligare och dessutom minskar risken för oönskad överhörning.

Hörlurarna har röststyrning och kan användas med Siri och Google Assistant. Planera din dag med hjälp av din röst, samtidigt som du gör andra saker eller tar en vilopaus.

HD-ljudet gör att denna modell också uppskattas för att lyssna på musik, antingen via Bluetooth eller kabel. Eller varför inte använda dem för att titta på film utan att störa din omgivning? Mikrofonen kan lätt tas av, notera dock att du inte kan räkna med samma kvalitet om du skulle behöva använda hörlurarnas integrerade mikrofon.

Bonus: när du är upptagen med ett samtal tänds en röd ljusindikator som informerar din omgivning om att du är upptagen.

3. Låt oss ta en titt på modellens tekniska fördelar.

Modellen tillhör premiumkategorin för kommunikation tack vare aktiv brusreducering (teknologi Voice First). Brusreduceringen täcker 300 grader. Hörlurarna kan användas tillsammans med telefonen lika gärna som för samtal i samma rum.

Öronkuddarna är utbytbara och mikrofonen kan lätt tas av. Välj mellan Bluetooth och USB-audio, eller teleplugg. Hörlurarna kan alltså enkelt användas med din existerande utrustning.

Produkten lämpar sig väl för intensiv användning. Batteritiden är på hela 32 timmar. Räkna med 2 timmar för full laddning, men på en halvtimme så laddas batteriet till hälften. Hörlurarna kan anslutas med Bluetooth till två enheter samtidigt. Fransk kvalitet: utformad i Paris, tillverkad i Bretagne.

4. Vad menas med Voice First?

Voice First är namnet på en algoritm som omvandlar rösterna i mikrofonen tack vare en frekvenssensor. Tack vare denna algoritm så kan samtliga frekvenser dämpas på ett konstant och balanserat sätt. Ljudet analyseras på mikrosekundsnivå och störande ljud sorteras bort. Vissa frekvenser annuleras med hjälp av fasinversion. Dessutom tillkommer AI och röstfiltrering, utmärkande för Orosounds innovativa teknik.

Beskrivning:

 • Aktiv Brusreducering: upp till 30 decibel
 • Mikrofoner: 4 ANC / 6 Voice First
 • Batteritid: upp till 32 timmar (batteri 700 mAh)
 • Snabb laddning: full laddning på 2 timmar, 50 % på 30 minuter
 • Laddare: USB-C kabel
 • Bluetooth 5.0 : multipoint, 2 enheter samtidigt
 • Kabelanslutning: USB - audio och teleplugg
 • Räckvidd Bluetooth: 30 meter i fri terräng
 • HD audio: högtalare 40 mm, ljudförvrängning < 0,2 % på hela skalan
 • Frekvenssvar: +/- 3 dB, 10 - 20 kHz
 • Röststyrning: Siri och Google Assistant
 • Norm vattentäthet: index IPX4
 • Design: anpassningsbar / vikt: 250 g

Användning:


Tilde Pro+ är modulbara hörlurar från sortimentet Tilde som riktar sig till precisa målgrupper
:

För dig som jobbar i öppet kontorslandskap, som delar kontor eller jobbar hemifrån I sådana miljöer är bakgrundsljudet ofta störande och gör det svårt att koncentrera sig. För dig som gillar att jobba på coworking space eller på caféer. Bakgrundsljuden må vara av en annan natur än på klassiska kontor eller i hemmet, men likväl finns de där och kan störa.

För dig som jobbar som säljare eller i kundtjänst och tillbringar en stor del av arbetstiden i telefon. Ljudkvaliteten är viktig för att budskapet ska nå fram. Ett tydligt ljud, utan bakgrundsbrus, ger en proffsig bild av ditt företag. Dessutom höjs kvaliteten på diskussionen när båda parter helt kan koncentrera sig på vad som faktiskt sägs. Det kan faktiskt vara en faktor som kan påverka försäljningen!

För dig som reser mycket och behöver kunna koppla av, utan att tumma på ljudkvaliteten. Tiden är ofta knapp, samtal måste hinnas med innan take-off, mellan två viktiga möten, oförutsedda händelser måste hanteras... Att kunna ha en god dialog med kollegorna per telefon kan vara avgörande.

Hur fungerar hörlurarna?

Hörlurarnas kommandon är organiserade Vänster Höger för att lätt kunna nås. Ett första knapptryck: ett litet grönt ljus, hörlurarna är aktiverade. Ett tryck till: en indikator med blått ljus tänds för Bluetooth pairing. När ljusindikatorn lyser grönt är batteriet laddat mer än 80 %. När det lyser vitt ligger batteriet på mellan 20 och 80 % av sin kapacitet. När det lyser gult är batteriet nere på mindre än 20 %. Lyser det rött är det bara några minuter kvar innan batteriet dör. För att stänga av hörlurarna: dubbelklicka på knappen. En USB kabel medföljer, som kan användas för att ansluta och ladda lurarna via PC eller telefon.

Detta varumärke uppskattas av en rad stora franska företag som: Enedis, la BNP, Airbus, Total, Tereos, Renault, den franska regionen Île de France, nöjesparken Futuroscope m.fl.

Vad ingår?

 • Hörlurar Tilde Pro+ från Orosound
 • Laddare USB-C med kabel
 • Öronkuddar: on-ear, utbytbara
 • Mikrofon: löstagbar (patenterat magnetsystem)
 • Förvaringsfodral
Dämpning Hög (25-30 dB)
Typ av hörlur Bygel Tillgångar
Strömförsörjning Bransch
Bluetooth Ja
Garanti 3 ans
Status Ny
Anslutning Trådlös
Kategori : Bluetooth-hörlurar Varumärke : Orosound

QuestionsBli den första som ställer en fråga om denna produkt!


Question about the product

* Required fields
(read)

Du kanske också gillar...