Filtrera på

Tillgänglighet

Tillgänglighet

Dämpning

Dämpning

Typ

Typ

Material

Material

Transport & plan

I den här avdelningen hittar du pluggar som gör att du kan resa mer bekvämt : "brusreducerande pluggar" för att minska vägbuller när du åker i trafiken eller som bilpassagerare, men också speciella skyddspluggar speciellt för flygningar, utrustade med en aktiv ventil för att kompensera för tryckskillnaden vid start och landning som i vissa fall kan ge upphov till smärta i det inre örat eller en känsla av att öronen är blockerade.

Aktiva filter

Resa utan hörselbesvär :

Alla som någon gång har rest med flyg vet hur obehagligt tryckförändringar kan kännas i öronen, särskilt vid start och landning.

Vissa är känsligare än andra och kan uppleva ett stort obehag. Men med hjälp av särskilt utformade öronproppar är det möjligt att njuta av sin flygresa utan att få ont i öronen.

Det finns flera olika sorter, tillverkade i vax eller silikon, vissa modeller har filter. Självklart finns öronproppar för flygresor också i olika storlekar så att hela familjen kan njuta inte bara av semestern, men också av resan dit och hem.

För den som tar flyget vid enstaka tillfällen kan öronproppar som Quies Avion passa bra. För den som flyger mycket och ofta kanske öronproppar med specialfilter för tryckutdämpning är vad som behövs.

Glöm inte öronpropparna när det är dags att packa inför resan !