Filtrera på

Tillgänglighet

Tillgänglighet

Dämpning

Dämpning

Typ

Typ

Material

Material

Sov & natt

Bullriga grannar, en snarkande make eller helt enkelt känsliga för lite ljud utanför, vi behöver alla ett hörselskydd för sömnen!
Om du sover med öronpluggar kan du också njuta av en djupare och mer vilsam sömn.

Aktiva filter

Sömn :

Det kan vara svårt att somna. Flera faktorer spelar in, som stress och omgivande ljud.

Hörselkåpor är oftast inte att rekommendera. Det är svårt att hitta en bekväm sovställning med kåpor på huvudet. Det blir svårt att ligga på sidan och tryck på hörselgången under natten är inget vi rekommenderar.

Om du störs av omgivande ljud när det är sovdags så har vi hörselskydd som är särskilt framtagna för just sömn. Du kan vara säker på att hitta lugnet och äntligen kunna somna skönt och vakna i form.

Öronproppar ! Öronproppar är ett effektivt hörselskydd som isolerar örat och dämpar externa ljud. Det finns en mängd olika sorters öronproppar. Dels finns det barn- och vuxenmodeller, dels finns det olika öronproppar för olika användningsområden: simning, konserter, musik, sömn. Kärt barn har många namn, i Frankrike kallas de ofta för:”boule caisse”,vilket finner sin förklaring hos den klassiska franska öronproppen ”Boule Quies”, från välkända varumärket Quies.

På vår lättnavigerade hemsida hittar du lätt rätt typ av öronpropp för just dina behov.

I kategorin Öronproppar för sömn hittar du alla produkter som kan tänkas passa för god nattsömn. Öronproppar bestående av skum eller vaxbrukar uppskattas just för sömn, men vissa personer föredrar proppar av typen Pluggerz Sleep som effektivt stänger ute omgivande ljud när det är dags att sova.

Man kan förstås välja till en sovmask för total avskärmning (vilket kan vara praktiskt om man är två i samma rum och den ena vill titta på TV och den andra vill sova i mörker).

För total nattro, utifall att din partner har tendens att snarka och störa din sömn, så erbjuder Audilo även tabletter och spray som motverkar snarkning.

Och mot stress ?

Öronproppar hjälper inte mot stress, men för dig som har svårt att varva ner och somna så rekommenderar vi våra produkter inom ljudterapi. De avger lugnande och avslappnande ljud och lindrar även tinnitusbesvär.

Våra varumärken :

Audilo strävar efter att erbjuda sina kunder marknadens absolut bästa produkter inom hörselskydd. På vår hemsida hittar du produkter från välkända varumärken så som: Quies, Pluggerz, Sound Oasis, Mack’s.