Hörselskydd Crescendo Dance (-20 dB) för festivaler, nattklubb och konserter

220,00 kr
Inkl. moms
Slut i Lager

Gratis leverans av 250 sek av köp

Säker betalning HTTPS, Paypal, Payzen

30 Dagar tilländra din yttrande

Öronproppar Crescendo Dance (-20 dB)

Det perfekta hörselskyddet för dig som älskar musik: nattklubb, fester, konserter, festivaler... Njut av musiken och ha kul, samtidigt som du skyddar din hörsel.

Funktion :

Öronpropparna Dance från Crescendo ger ett tillräckligt gott skydd för att du ska kunna känna dig trygg samtidigt som du inte missar något av musikupplevelsen, vare sig det är på nattklubben, festivalen, festen eller konserten.
Dämpningen är jämn över alla frekvenser så att din musikupplevelse inte försämras.

Det händer att personer upplever ett störande sus eller surr i öronen dagen efter en konsert. Detta kallas tinnitus. Tinnitussymptom är tecken på en skada i innerörat. Kroppen kan i vissa fall själv läka sådana skador, men vid upprepad exponering för höga ljud blir dessa skador permanenta.

Att använda öronproppar med filter är ett säkert sätt att skydda dig mot tinnitus samtidigt som du kan fortsätta att njuta av musiken.
Öronpropparna finns i två storlekar och kommer med ett praktiskt förvaringsetui i nyckelringsformat. Praktiskt att ha med i väskan!

Med Crescendo Dance är det lätt: skydda hörseln och ge järnet på dansgolvet!

Beskrivning :

  • 2 par genomskinliga öronproppar (storlek M och L). Behöver du storlek S eller XL så kan du beställa dem gratis (se villkor).
  • 2 filter -20 dB
  • 1 förvaringsetui i aluminium

Användning :

Två storlekar medföljer Crescendo Dance (M och L). Placera filtren i öronpropparna och sätt sedan öronpropparna på plats i öronen.

Om dessa storlekar inte passar så erbjuder sig Crescendo att skänka dig ett par öronproppar S eller XL. Du kan alltså vara helt lugn med att bli nöjd med ditt köp! Nöjda kunder garanti
Underhåll: rätt skötta kan öronpropparna användas i flera år. Filtren är tåliga och återanvändningsbara. Det är viktigt att hantera öronpropparna försiktigt och att rengöra dem regelbundet, med tvål och ljummet vatten. Undvik också att exponera dem för solljus. En god vana är att förvara dem i etuiet när de inte används.

Patenterat filter och akustiskt testade. Skyddar mot hörselskador.

Vad ingår ?

Öronproppar Crescendo Dance (2 filter, 2 par öronproppar, 1 förvaringsetui i aluminium)

Dämpning Svag (12-20dB)
Typ Vuxen
Kategori Öronproppar
Användning Koncert
Användning öronpropp Återanvändbar
Kategori : Musik & konserter Varumärke : Crescendo

QuestionsBli den första som ställer en fråga om denna produkt!


Question about the product

* Required fields
(read)

Du kanske också gillar...