Startsidan

Underkategorier

 • Hörsel

  Audilo har varit hörselspecialist sedan 2008 och den ledande grossisten av hörapparatsbatterier för dina hörapparater i Frankrike.

  Spara på priset på dina förbrukningsvaror och batterier för hörapparater. Hos Audilo hittar du ett brett urval av världens bästa hörapparatsbatterier (EarPower, Rayovac, Energizer, PowerOne, Duracell Activair).
  Vi erbjuder dig alla produkter som krävs för att underhålla dinahörapparater(rengöring av bakom-örat-modeller (BTE) eller torkning av dina in-ear).
  Alla våra produkter är certifierade av våra certifierade hörapparatstillverkare och finns tillgängliga på lager på vår webbplats.

 • Seniortelefon

  Upptäck vårt breda utbud av telefoner för äldre med förstärkt ljud och som är mycket enkla att använda.

  På Audilo SE har vi trådlösa fasta telefoner, telefoner med sladd eller mobiltelefoner för äldre (klaptelefoner, knapptelefoner, smartphones) för att tillgodose alla dina behov.

  Oavsett om du är hörselskadad eller äldre erbjuder Audilo SE dig många alternativ: telefoner med hörapparat, telefoner med förstärkt ringsignal och ljud, telefoner med nödsamtalsfunktion...

  Vi hjälper dig att välja din telefon längst ner på sidan.

 • High Tech
 • Hälsa
 • Hörselskydd

  Ljudmiljön är ibland bullrig, hörselskydden finns där för att hjälpa dig.

  Oftast vet vi inte att dessa ljud kan vara farliga för vår hälsa och det är inte lätt att bedöma nivån av decibel.
  Audilo gör dig medveten om de olika ljudnivåerna och erbjuder billigare lösningar: Standard eller aktiva öronskydd, engångs eller specialanpassade öronproppar, du hittar det hörselskydd som passar dig bland hundratals produkter.

 • Erbjudanden

  Upptäck alla våra kampanjer på ett stort urval av varor året runt! 

 • Andrahandssortiment

  Upptäck vårt andrahandssortiment rekonditionerade till lägre pris än nya.  
  Andrahands-produkter är produkter som inte har övertygat en köpare vid ett första köp. Köparen har därför returnerat produkten till oss som lagen erkänner inom 14 dagar. Produktens tillstånd är därför inte längre nytt eftersom den packades upp en första gång, men produktens tillstånd kommer att vara "som nytt" eftersom den inte kommer att ha använts i mer än 14 dagar (lagliga ångerrättsperioden för en produktretur). I detta fall kan lådan ha skadats eller en etikett tagits bort. Produktens exakta skick kommer därför att beskrivas i beskrivningen för andrahandsprodukten. Detta gör att du kan fatta ett välgrundat val.
  Exempel: Skadat emballage.

  Observera att alla våra renoverade produkter är funktionella och garanterade i två år av tillverkaren

 • Produit en attente de...

Aktiva filter