Öronproppar för sömn Crescendo Sleep (25 dB)

Previous
Next
200,00 kr
Inkl. moms
Sista produkten i lager

Gratis leverans av 250 sek av köp

Säker betalning HTTPS, Paypal, Payzen

30 Dagar tilländra din yttrande

Återanvändningsbara Öronproppar för sömn Crescendo Sleep

Hur kan jag förbättra min sömn ?

En del av svaret ligger antagligen i ljudnivån där du sover. Med öronpropparna Crescendo Sleep och sina akustiska filter blir det lättare att somna.

Funktion :

Hörselskyddet Crescendo Sleep är perfekt anpassade för sömn, både för nattsömn och tupplurar.
Med filtren i Crescendo Sleep får du hjälp att hitta tillbaka till din naturliga sömn. Du tappar du inte kontakten med din omgivning eftersom filtret släpper igenom vissa ljud (du behöver inte oroa dig för att missa väckarklockans signal till exempel). En naturlig sömn innebär att örat förblir alert. Med Crescendo Sleep (25 dB) får du hjälp att dämpa omgivande störande ljud, men du slipper känslan av att avskärmas helt från din omgivning.

Öronpropparna är diskreta och genomskinliga. Filtren är små och sticker inte ut från öronproppen. Du kan alltså själv välja hur du vill sova, inga problem att ligga på sidan till exempel.

Det tekniskt avancerade akustiska filtret dämpar störande ljud utan att helt täppa igen hörselgången. Med dessa öronproppar förblir du medveten om vad som händer runtomkring dig, men störande ljud dämpas kraftigt vilket gör det lättare att somna.

Dessutom släpper filtren igenom luft vilket gör att du slipper känslan av att ha lock för öronen. Huden inne i örat kan andas och uppkomst av vaxproppar förhindras också tack vare filtret.

Perfekta för att dämpa oönskade ljud som snarkning och störande grannar. För dig som jobbar natt blir det lättare att sova skönt på dagtid med dessa öronproppar.

De kan återanvändas över lång tid och rengörs enkelt med särskild rengöringsspray eller med tvål och ljummet vatten. Rätt skötta kan de hålla i flera år.
De levereras i ett praktiskt förvaringsetui i aluminium. Perfekt för säker förvaring och för att lätt kunna ta dem med.

Beskrivning :

  • Dämpning: 25 dB
  • Användning: sömn
  • Öronproppar med filter (släpper igenom luft)
  • Överensstämmer med gällande CE-normer och amerikanska ANSI-normer
  • Mycket tålig
  • Passar alla öron: Finns i 4 storlekar
  • Förvaringsetui i aluminium i nyckelringsformat

Användning :

Förpackningen med Crescendo Sleep innehåller två par öronproppar i två storlekar (M och L). Placera filtret i de öronproppar som passar dig bäst. Om det skulle vara så att du skulle behöva storlek S eller XL så skickar Crescendo din storlek gratis hem till dig. Du kan vara säker på att hitta en storlek som passar dig!

Läs bruksanvisningen innan du sätter i dina Crescendo Sleep första gången. Den avsmalnade formen gör det lätt att föra in dem i hörselgången.
Dessa öronproppar kan också användas av barn, från 5-6 år. Beställ i så fall storlek XS.

Vad ingår ?

1 par filter
2 par genomskinliga öronproppar (storlek M och L)
1 förvaringsetui i aluminium
1 bruksanvisning

Dämpning Medel (21-24dB)
Förpackning Per styck
Typ Barn Vuxen
Material Silikon
Kategori Öronproppar
Storlek LARGE MEDIUM
Användning Sömn
Användning öronpropp Återanvändbar
Garanti Garanterad överenstämmelse

Du kanske också gillar...