Vibrerande uppkopplad armbandsklocka alarm Bluetooth Maxcom fit FW32 neon

462,00 kr
Inkl. moms
Sista produkten i lager
Färg

Gratis leverans av 250 sek av köp

Säker betalning HTTPS, Paypal, Payzen

30 Dagar tilländra din yttrande

Uppkopplad armbandsklocka Bluetooth Alarm Maxcom fit FW32 neon - rosa

Är du rädd att missa det senaste i flödet? Denna uppkopplade vibrerande klocka FW32 är gjord för dig. Den förenklar din vardag. Prova och bli fast!

Funktioner :

Denna vibrerande armbandsklocka är extremt praktisk. Den kan larma för väckning, påminnelser, möten, push-notiser från din telefon (sms, inkommande samtal, sociala nätverksnotiser). De mjuka vibrationerna gör att du kan vara säker på att väckas mjukt och fint och därför sova gott hela natten. Klockan är perfekt anpassad för döva och hörselskadade, men också för seniorer. När klockan larmar slutar den inte vibrera förrän du rör vid den för att stänga av larmet.

Kopplas till din telefon via Bluetooth. Mobilappen ”Da fit”, som finns för Android och Ios, är lika intuitiv att installera som att använda.

Klockan FW32 neon från Maxcom är också ett estetiskt val genom sin eleganta och klassiska utformning. Den passar till allt och är den perfekta accessoaren.
Den stora taktila skärmen ger god visuell komfort. 3 bakgrundsmotiv för skärmen finns att välja bland.
Det nätta armbandet i termoplast är mycket behagligt mot huden, men kan lätt bytas ut mot ett annat armband om du vill ge din uppkopplade armbandsklocka en mer personlig look.

Denna vibrerande klocka är märkt IP67 vilket innebär att den står emot damm och vattenstänk. Inga problem att tvätta händerna och behålla klockan på!

Andra funktioner:
Monitor för hjärtrytm, blodtryck och sömn, stegräknare, kaloriräknare, fjärrkontroll för kamera.

Obs, färgen kan avvika något från bilden.

Beskrivning :

  • Kompatibilitet: Android och Ios
  • Appen finns på: Google Play och Apple store.
  • Färg: Rosa
  • Skärm: 1,3 tum, taktil
  • Batteri: 140 mAh
  • Anslutning: Bluetooth 4.0
  • Vattentäthet: IP67:

Användning :

Mycket enkel att börja använda. Ladda ner appen ”Da fit” (för Ios eller Android) på din telefon och anslut klockan till appen.

Programmera enkelt dina alarm genom att gå till den avsedda menyrubriken i appen. Programmera så många larm du vill! När klockan larmar slutar den inte att vibrera förrän du stänger av larmet.

Extremt lätt att ladda : öppna laddningssockeln, placera klockan på den avsedda platsen och ladda med USB. Batterinivån visas automatiskt.

Vad ingår ?

  • 1 uppkopplad klocka Maxcom Fit FW32 Neon
  • 1 laddningsstation
  • 1 bruksanvisning FR EN PL
Typ Bluetooth
Material Termoplast
Vibrator Ja
Strömförsörjning Batterier
Garanti 24 månader
Status Ny

Du kanske också gillar...