Fast telefon Amplicomms Powertel 196 Full Duplex

840,00 kr
Inkl. moms
I lager

Gratis leverans av 250 sek av köp

Säker betalning HTTPS, Paypal, Payzen

30 Dagar tilländra din yttrande

Seniortelefon Amplicomms PowerTel 196 Full Duplex

Synen och hörseln försämras med åren, men det behöver inte betyder att man behöver avstå från att kommunicera med sina nära och kära. Vi brinner för att göra din vardag enklare. Med telefonen PowerTel 196 blir vardagen enklare och du kan du fortsätta att prata med dina anhöriga som vanligt.

Funktioner :

PowerTel 196 är utvecklad för seniorer. Det är den perfekta hemtelefonen: ergonomiskt utformad och extremt användarvänlig.

De stora knapparna gör det lätt att slå telefonnummer. Ringsignalen är mycket kraftig och skärmen är tillräckligt stor för att den ska vara lätt att avläsa, också för den med nedsatt syn.

Telefonen passar in i alla hem med sin sobra och avskalade design. Placera den på ett bord eller en hylla. Telefonen kan också väggmonteras.


Klart och starkt ljud :


Det förstärkta ljudet är av högsta kvalitet. Denna seniortelefon är till och med utrustad med ett system som reducerar eko för att undvika akustisk rundgång. Samtalsvolymen kan förstärkas upp till +60dB och ringsignalen upp till 90 dB. Välj den ljudprofil som passar dig bäst i equalizer-systemet.

Dessutom: denna modell är kompatibel med de allra flesta hörapparater.
Med Powertel 196 får du en ljudkvalitet ”full duplex”, både i telefonluren och i handsfree-läge. Den har också en boostknapp (bild av ett öra mot röd botten) som förstärker samtalsvolymen med mer än 60 dB, så att även den med kraftigt nedsatt hörsel kan föra ett samtal över telefonen.
Samtalsvolymen kan också regleras med hjälp av knapparna + och -.

Volymen för ringsignalen kan ställas in på ”hög” eller ”låg”. Om du stänger av ljudsignalen för inkommande samtal så signaleras inkommande samtal med en ljussignal istället. Perfekt för personer med nedsatt hörsel! Välj om du vill aktivera eller stänga av ljudsignalen för knapptryckningar. Praktiskt för den som vill ha bekräftelse på att knapptryck registreras.

Med denna trådbundna telefon kan du också använda telefonluren simultant med högtalarfunktionen. Telefonen är nätdriven, så inga batterier behövs. Basenhetens mått är 195x220x102 mm.


En skärm med många funktioner :


Skärmen är bakgrundsbelyst och har 5 kontrastnivåer. Powertel 196 visar datum, klockslag, samtalstid, namn och nummer för uppringande samtal, senast inkommande samtal, missade samtal med klockslag.

Det är lätt att kolla samtalslistan och meddelanden på telefonsvararen. Adressboken rymmer 200 kontakter och telefonen visar vem som ringer med namn och telefonnummer.

Med Powertel 196 kan du ringa upp senast slagna nummer eller förprogrammera de telefonnummer du vill ringa. Powertel 196 är helt enkelt gjord för att göra livet enklare för äldre.

Beskrivning :

 • 2 direktnummer
 • Kompatibel med hörapparat
 • Ringsignal: +90 dB
 • Samtalsvolym: +60 dB
 • Telefonbok 200 kontakter
 • Equalizer

Användning :

Telefonen är mycket enkel att börja använda. Ställ in språk, datum och tid, samt ringsignal, samtalsvolym. Spela in ditt telefonsvararmeddelande och registrera dina kontakter i adressboken. Ovanstående är mycket enkelt. Och när du är klar kan du börja njuta av din nya enklare vardag med Powertel 196!


Den perfekta presenten :


Vill du kanske ge bort denna fantastiska telefon? Helt rätt. Vad kan passa bättre som present till den äldre som redan har allt, men som får allt svårare att kommunicera med sina nära och kära? Att ge denna telefon som en gåva till en äldre person eller en person med nedsatt syn eller hörsel är en vacker gest, rakt från hjärtat.

Vad ingår ?

 • Fast telefon Amplicomms Powertel 196 Full Duplex
 • Bruksanvisning
 • En telefonsladd
Förstärkningsnivå Mycket hög (40dB-60dB)
Volym ljudsignal Mycket stark (>85 dB)
Telefonsvarare Nej
Högtalare Ja
Ljussignal Ja
Kompatibel adsl-box Ja
Garanti 24 månader
Kompatibel hörhjälpmedel JA
Status Ny
Kategori : Fast seniortelefon Varumärke : Amplicomms
View the trust certificate
 • For further information on the nature of the review controls, as well as the possibility of contacting the author of the review please consult our Transparency Charter.
 • No inducements have been provided for these reviews
 • Reviews are published and kept for a period of five years
 • Reviews can not be modified: If a customer wishes to modify their review then they can do so by contacting Verified Reviews directly to remove the existing review and publish an amended one
 • The reasons for deletion of reviews are available here.

5 /5

Based on 4 customer reviews

 • 1
  0
 • 2
  0
 • 3
  0
 • 4
  0
 • 5
  4
Sort reviews by :

Sune K. published the 24/03/2023 following an order made on 14/03/2023

5/5

Motsvarar förväntningen.

Did you find this helpful? Yes 1 No 0

Anonymous customer published the 02/06/2022 following an order made on 21/05/2022

5/5

Över förväntan gällande möjlighet att höja volymen vid samtal

Did you find this helpful? Yes 1 No 0

Anonymous customer published the 10/05/2022 following an order made on 24/03/2022

5/5

Fungerar utmärkt till en person med hörselnedsättning. Lätt att använda för äldre

Did you find this helpful? Yes 1 No 0

Anonymous customer published the 23/03/2022 following an order made on 08/03/2022

5/5

Finns inga andra, som kan höja hörvolymen!

Did you find this helpful? Yes 1 No 0

×

QuestionsBli den första som ställer en fråga om denna produkt!


Question about the product

* Required fields
(read)

Du kanske också gillar...