TV-hörlurar TV Sennheiser SET 880

3 553,00 kr
Inkl. moms
I lager

Gratis leverans av 250 sek av köp

Säker betalning HTTPS, Paypal, Payzen

30 Dagar tilländra din yttrande

TV-hörlurarna Set 880 Sennheiser ger optimal ljudkvalitet, förstärkt ljud och kan användas tillsammans med olika sorters ljudkällor.

Kvalitativa Sennheiser Set 880 toppar sin kategori vad gäller prestanda. Med sin ergonomiska utformning och inställningarna som låter användaren reglera ljudet optimalt är detta en produkt som går hem också hos den mest kräsne.

Funktioner :

Diskret och användarvänlig. Med Sennheiser Set 880 blir det behagligt att titta på TV. Låt dig inte längre distraheras av omgivande ljud och sjunk in i din film eller ditt program.
Nu behöver du inte längre höja ljudet när det är dags för en stund framför TV:n. Hörlurarna är utformade så att de inte utgör ett tryck mot huvudet och kan användas långa stunder i sträck. Njut av dina favoritprogram eller din musik utan att få ont i huvudet. Kan användas med glasögon utan problem! Även din frisyr klarar sig eftersom denna modell placeras under hakan.

Med Sennheiser Set 880 kan du koppla av: hela 18 timmars batteritid! Volymen regleras enkelt med hjälp av de tydliga knapparna + och - på hörlurarnas nedre del. De stora och tydliga knapparna är också lätta att använda direkt på laddningsenheten.

Dessa hörlurar från Sennheiser har 5 lyssnarprofiler. Var och en kan hitta den som ger just dig bäst ljudupplevelse och kristallklart ljud. Den har också en uppskattad funktion som förtydligar tal, genom att minska bakgrundsljud när det är dialog.

Beskrivning :

 • Ultralätt: 61 g, inklusive det laddningsbara batteriet
 • Räckvidd: upp till 70 meter
 • Försörjning: laddningsbart integrerat lithium-polymer-batteri BAP 800
 • Känslighet (SPL): 125 dB / 1 kHz, DHT 3 %
 • Öronkuddar i silikon för optimal komfort
 • Ljud- och ljussignal när batteriet behöver laddas
 • Kan anslutas till både TV (analog eller digital anslutning) och radio parallellt
 • Digital trådlös teknik
 • Tillverkad i Tyskland

Användning :

Dessa hörlurar från Sennheiser är utformade för att passa alla åldrar. Mycket enkla att börja använda. Anslut basenheten till elnätet och placera batteriet på avsedd plats.
Full laddning: knappt 3 timmar Ljusindikatorer visar batterinivån under laddning. När batteriet är laddat kan du ansluta hörlurarna till två ljudkällor parallellt.

Ljudkällorna kan vara exempelvis TV, radio, CD-spelare, musikanläggning... Med ett enkelt knapptryck på basenheten kan du växla mellan dina olika ljudkällor. Om du hör lite sämre på ena örat kan du justera hörlurarnas balans så att ljudet passar just din hörsel. Balansen regleras på mottagaren.

Hörlurarna har en räckvidd på 70 meter. Du kan alltså röra dig fritt i hemmet och lyssna på som du vill. Följa med i vad som händer på TV:n, städa med musik, lyssna på radio i trädgården... Allt är möjligt med dessa hörlurar med lång räckvidd! Och de är extremt enkla att använda: placera dem på huvudet. Klart!
Hörlurarna stängs av automatiskt när du tar av dem, så ingen risk att batteriet töms i onödan. De aktiveras automatiskt igen när du sätter dem på plats på öronen.

Vad ingår ?

 • 1 par hörlurar med integrerat laddningsbart Li-polymer-batteri
 • 1 basenhet, 1 par öronkuddar i liten storlek för små öron
 • 1 nätadapter med adaptrar för EU, UK, US och AUS
 • 1 optisk kabel för digitalt ljud för TV
 • 1 anslutningskabel för TV med jackuttag 3,5 mm
 • 1 bruksanvisning
Typ av hörlur Stetoskopisk
Strömförsörjning Bransch
Garanti 24 månader
Anslutning Digital Trådlös
Version Duo
Kategori : Trådlösa TV-hörlurar Varumärke : Sennheiser

QuestionsBli den första som ställer en fråga om denna produkt!


Question about the product

* Required fields
(read)

Du kanske också gillar...