Vikbar Mobil Doro 6060

1 212,50 kr
Inkl. moms
Produkten finns med andra alternativ
Färg

Gratis leverans av 250 sek av köp

Säker betalning HTTPS, Paypal, Payzen

30 Dagar tilländra din yttrande

Mobiltelefon Doro 6060

Du vill ge en praktisk och användarvänlig mobiltelefon i present till en äldre person i din närhet. Du är lite äldre och behöver en ny telefon. Du är på jakt efter en vikbar telefon som är enkel att använda och som gör att du slipper fickringningar.

Sluta leta. Mobiltelefonen Doro 6060 är det perfekta valet och kommer att förenkla ditt liv. Här kommer en mer ingående beskrivning av mobiltelefonen Doro 6060.

Funktioner :

Denna vikbara mobil laddas enkelt på sin laddningssockel. Den har en SOS-knapp som gör det lätt att kalla på hjälp, anhöriga eller blåljuspersonal. Den integrerade kameran är mycket lätt att använda och telefonen har också en GPS-funktion. Kort sagt är denna modell det perfekta valet för en senior som behöver en ny telefon. I öppet läge syns Doro 6060s stora skärm (2,8 tum) som ger visuell komfort. Mycket lätt att avläsa och gör det enkelt att ringa, skicka SMS, titta på bilder och annat. Telefonen har två skärmar, en på insidan och en på utsidan. Den yttre skärmen visar inkommande samtal, meddelanden, klockslag och datum. Doro 6060 har en integrerad kamera med 3 megapixel och blixt. Ta fantastiska bilder med din telefon!

Beskrivning :

Den yttre skärmen är på 1,7 tum och visar tydligt inkommande samtal och viktig information. Doro 6060 har också en knappsats med stora och välkontrasterade knappar som gör det lätt att slå rätt telefonnummer och navigera i telefonen. Designen är genomtänkt: en snygg och modern telefon som är mycket användarvänlig. Användare uppskattar den ergonomiska utformningen och de praktiska funktionerna.

Användning :

Denna vikbara telefon är extremt enkel att använda. Det vikbara formatet gör att ljudet hörs lite bättre än i vanliga telefoner. Textstorleken är reglerbar och gör det lätt även för den synskadade. RAM-minnet i denna vikbara telefon är på 8 MB och ROM-minnet är på 16 MB. Inga problem att ringa, skicka SMS och MMS och spara dina bilder.

SOS-knappen gör det lätt att kalla på hjälp. Med Doro 6060 kan du med ett enkelt knapptryck ringa upp de telefonnummer du valt, en anhörig eller nödnummer. Denna funktion ger trygghet, särskilt för en äldre person som lever ensam och som har lätt att falla omkull. Denna vikbara mobiltelefon kan användas tillsammans med hörapparat.

Den har också en kalender, en miniräknare, en ficklampa, ett stoppur, en väckarklocka och spel. Mobiltelefonen Doro 6060 är också kompatibel med armbandet Doro Trigger 3500, Mobiltelefonen Doro 6060 ger värdefull hjälp och stöd till seniorer tack vare sina många praktiska funktioner.

Inställningarna kan dessutom göras på distans. Telefonen är lätt att börja använda och uppstarten görs med assistans. 10 kontakter kan definieras som huvudkontakter och 3 telefonnummer kan programmeras som snabbval. Telefons vikt, inklusive batterier, uppgår till 124 g. Ingen risk att du blir trött i handleden! Denna vikbara telefon har verkligen allt. En rad praktiska funktioner som förenklar vardagen för seniorer.

Vad ingår ?

 • 1 vikbar telefon Doro 6060
 • 1 laddningssockel
 • 1 bruksanvisning
Typ klapptelefon
Nödsamtal Ja
Bluetooth Ja
Minneskort Finns som valfritt alternativ
Garanti 24 månader
Kompatibel hörhjälpmedel JA
Status Ny
Kategori : Klapptelefon Varumärke : Doro
View the trust certificate
 • For further information on the nature of the review controls, as well as the possibility of contacting the author of the review please consult our Transparency Charter.
 • No inducements have been provided for these reviews
 • Reviews are published and kept for a period of five years
 • Reviews can not be modified: If a customer wishes to modify their review then they can do so by contacting Verified Reviews directly to remove the existing review and publish an amended one
 • The reasons for deletion of reviews are available here.

5 /5

Based on 1 customer reviews

 • 1
  0
 • 2
  0
 • 3
  0
 • 4
  0
 • 5
  1
Sort reviews by :

Ivan N. published the 05/11/2022 following an order made on 08/10/2022

5/5

Välfungerande och ekel mobiltelefon.

Did you find this helpful? Yes 3 No 2

×

QuestionsBli den första som ställer en fråga om denna produkt!


Question about the product

* Required fields
(read)

Du kanske också gillar...