Telefunken S560: Mobiltelefon för Seniorer

809,00 kr
Inkl. moms
  • Röd
  • Svart
Slut i Lager
  • Betalning med Secure Bankkort (HTTPS Secure Site) Betalning med Secure Bankkort (HTTPS Secure Site)
  • Snabb leverans: Frakt nästa dag (exklusive helger och helgdagar) Snabb leverans: Frakt nästa dag (exklusive helger och helgdagar)
  • Produktretur möjligt inom 14 dagar Produktretur möjligt inom 14 dagar
 

Mobiltelefon Telefunken S560

Telefunkens erfarenhet av att marknadsföra praktiska, enkla och kvalitativa mobiltelefoner är svårslagen. Telefunken riktar sig särskilt till seniorer.

Den vikbara modellen Telefunken S560 är ett exempel på detta. Den perfekta mobiltelefonen för seniorer: praktiska funktioner för alla tillfällen.

Funktioner:

Telefunken S560 är utformad för seniorer. Den har de praktiska basfunktionerna kalender, miniräknare, alarm samt ficklampa – praktisk för att hitta nycklarna i botten på väskan, till exempel.
Du kan lyssna på dina favoritstationer tack vare FM-radion, hålla koll på hur många meter eller kilometer du går varje tack vare podometern.

Telefonen är utformad för att göra din vardag enkel. Telefonens firmware uppdateras automatiskt på distans med hjälp av FOTA-metoden, utan att du behöver lyfta ett finger.
Den har även ett handsfreeläge så att du kan prata telefon samtidigt som du pysslar med annat.

GPS-funktionen är din guide i vardagen och kan också lokalisera dig i realtid om du skulle behöva kalla på hjälp. Telefunken S560 är det bästa valet för en säker vardag, inte minst tack vare trygghetslarmet.
När trygghetslarmet aktiveras så delas din exakta geografiska position automatiskt med dina anhöriga via ett SMS eller WhatsApp-meddelande.

Modellen har också tre snabbval för att med ett enkelt knapptryck ringa upp ett förregistrerat telefonnummer, samt direktåtkomst för kameran, så att du lätt kan ta en bild när fototillfälle uppstår.

Beskrivning:

Telefunken S560 har ett batteri 1000 mAh och ett internt minne på 1128 Mbit + 64 Mbit. Den stödjer 2G-nätet och WiFi samt Bluetooth.

Till skillnad från modellen S540, så har Telefunken S560 också en extern skärm. Den externa skärmen visar kontaktuppgifter för inkommande samtal samt foto, alltså också i stängt läge. Huvudskärmen har en upplösning på 320x240 pixels och mäter 2,8 tum.

Adressboken rymmer upp till 200 kontakter. Med kameran på 3 megapixels kan du fota härliga ögonblick och smidigt dela dem med dina nära och kära, via MMS.

Användning:

Telefunken S560 finns i svart och rött. Den är kompakt och ligger skönt i handen. Ergonomin är utformad för äldre, med stora knappar i gummi som ger god läsbarhet och gör det enkelt att trycka rätt.

Ringsingalen kan höjas till 85 decibel, du kommer inte längre att missa några samtal. Telefunken S560 för seniorer har också en ljudutgång och kommer med ett handsfreekit.

Vad ingår?

Den vikbara mobiltelefonen Telefunken S560. Laddningsstation, laddare, USB-kabel, handsfreekit, snabbstartsguide.

 
TELEFUNKEN
REFD-8456
7640256380179
Datablad
Högtalare
Ja
Nödsamtal
Ja
Direktsamtalsknappar
Ja
Bluetooth
Ja
Garanti
24 månader
Status
Ny
SIM-storlek
Mini SIM (standard)
     

Bli den första som ställer en fråga om denna produkt!


Question about the product

* Required fields
(read)
 

Du kanske också gillar