TV-hörlurar Trevi FRS 1480 R

810,00 kr
Inkl. moms
Slut i Lager

Gratis leverans av 250 sek av köp

Säker betalning HTTPS, Paypal, Payzen

30 Dagar tilländra din yttrande

Trådlösa laddningsbara TV-hörlurarna Trevi FRS 1480 R

Italienska Trevi grundades 1976 och har sedan dess varit en viktig spelare inom elektroniksektorn. Deras sortiment är extremt komplett: allt från hushållsmaskiner till hörlurar.
Innovativa Trevi ligger alltid i framkant och ska vi citera en sak som gör att Trevi sticker ut lite extra så är det kvaliteten på tillverkningsmaterialet som gör att produkternas livslängd är svårslagen.

En av deras senaste produkter är TV-hörlurarna FRS 1480 R. Laddningsbara och utrustade med den senaste teknologin är dessa hörlurar det perfekta valet som dessutom passar med alla ljudkällor med ljudutgång.
Hörlurarna kan användas med TV, Mp3-spelare eller varför inte Hi-Fi-anläggningen. De blir snart ett oumbärligt tillbehör i din vardag.

Funktioner :

TV-hörlurarna Trevi FRS 1480 R erbjuder en rad funktioner som gör din lyssning optimal. Titta på dina filmer och serier, lyssna på din musik med din Mp3-spelare eller stereoanläggning och låt dig golvas av det fantastiska ljudet.

Lång batteritid: Njut av det högkvalitativa ljudet tack vare batteriet, som har mycket hög kapacitet. Batteriet laddas via basenheten och boostas av kabeln.

Lyssna var du vill: Lurarna är perfekta för att lyssna länge, utan att störas av andra eller störa personer omkring dig. Denna modell fungerar med alla ljudkällor som är försedda med ljudutgång. Använd lurarna tillsammans med din TV, din Mp3-spelare eller din stereoanläggning.

En räckvidd på 30 meter: Nu kan du lyssna på vad du vill, och göra vad du vill nästan var du vill! Med hörlurarna från Trevi har du en räckvidd på 30 meter.

Standby-läge: För att bevara batteriet, och förstås hörlurarna i sig, så är denna modellen utrustad med en automatisk avstängningsfunktion om de inte används under några minuter.

Beskrivning :

  • Trådlös stereoöverföring basenhet-mottagning RF 2,4 GHz
  • Produkten kan anslutas till alla elektroniska apparater med optisk utgång eller ljudutgång. TV och HiFi-anläggningar
  • Digital optisk ingång och utgång för bypassanslutning ljudingång 3,5 mm och en RCA-utgång med 30 meters räckvidd i fri terräng
  • Laddningsbara batterier med lång användningstid ingår
  • Ultralätt: 430 g

Användning :

Hörlurarna Trevi FRS 1480 R är mycket enkla att använda med sina intuitiva funktioner. Innan du använder dem första gången rekommenderar vi att du laddar batterierna fullt. Anpassa hörlurarna till ditt huvud med den reglerbara hjässbygeln. Sedan är det dags att ansluta hörlurarna till din ljudkälla och börja lyssna!

Vad ingår ?

När du beställer dina trådlösa hörlurar Trevi FRS 1480 R får du också en rad tillbehör som gör lyssningen till en härlig upplevelse:

  • 1 par TV-hörlurar Trevi FRS 1480 R med integrerad minimikrofon och volymkontroll
  • Optisk kabel Laddningsbara batterier med lång användningstid
  • 1 bruksanvisning

Beställ redan idag dina hörlurar från Trevi och njut av ett oslagbart ljud!

Typ av hörlur Bygel
Strömförsörjning Bransch
Garanti 24 månader
Status Ny
Anslutning Digital Optik Trådlös
Version Solo
Kategori : Trådlösa TV-hörlurar Varumärke : Trevi

QuestionsBli den första som ställer en fråga om denna produkt!


Question about the product

* Required fields
(read)

Du kanske också gillar...