Vibrerande och Uppkopplad klocka Trevi T-FIT 260 HB

772,00 kr
Inkl. moms
Produkten finns med andra alternativ
Färg

Gratis leverans av 250 sek av köp

Säker betalning HTTPS, Paypal, Payzen

30 Dagar tilländra din yttrande

Vibrerande och Uppkopplad klocka Trevi T-FIT 260 HB - aktivitetsarmband IOS och Android

En av de senaste produkterna från italienska Trevi är den uppkopplade klockan Trevi T-FIT 260 HB. Det perfekta valet för dig som vill hålla koll på din hälsa, för seniorer och hörselskadade, och förstås för dig som tränar.
Armbandet används tillsammans med din smartphone och drar nytta av den allra senaste teknologin.

Funktioner :

Den vibrerande och uppkopplade klockan Trevi T-FIT 260 HB. har en LCD-skärm i färg med hög ljusstyrka på 1,3 tum som visar nyckeltal om din hälsa. Den kan också användas under träning.

Klockan är användarvänlig och kopplas upp med hjälp av en app. Med sin diskreta och eleganta design liknar Trevi T-fit 260 HB en klassisk digital klocka.
Det magnetiska armbandet är praktiskt och gör det lätt att snabbt ta på och av klockan. Den är på så vis särskilt praktisk för personer med nedsatt rörlighet i fingrarna.

Denna uppkopplade klocka håller dig informerad om vad som händer på din telefon: läs dina aviseringar från Gmail, Facebook, Skype och WhatsApp direkt på klockan, och förstås inkommande samtal.
Telefonen stödjer operativsystemen IOS 9 och Android OS 5,0.

Funktionen väckarklocka är också väldigt praktisk. 5 alarm kan programmeras in, direkt i appen. Nu kan du vakna när du vill, utan att störa din partner. Du kan också programmera larm för annat, som för att ta medicin, eller läkarbesök. Denna vibrerande alarmklocka är perfekt för äldre och hörselskadade.

En GPS av senaste modell: Denna klocka är utrustad med det senaste GPS-systemet. I appen kan du se på kartan exakt hur du sprang under joggingrundan eller promenaden. De två enheterna koppas samman via Bluetooth.

Aktivitetsarmband med PPG-sensor: Armbandet är utrustad med en PPG-sensor (fotopleitismografisk) för att ge maximal information om din hjärtrytm.

Denna teknologi mäter också syresättningen i blodet. Certifiering IP68: Armbandet är tillverkat i metall och är helt vattentätt: klassad IP68.

Varumärket Trevi grundades 1976 i Italien och är specialiserade inom elektronisk utrustning. Trevi erbjuder många olika produkter, allt från hörlurar till väderstationer, inklusive allt inom telefoni.
Innovativa Trevi ligger ständigt i framkant och ska vi citera en sak som gör att Trevi sticker ut lite extra så är det kvaliteten på tillverkningsmaterialet som gör att produkternas livslängd är svårslagen.

Beskrivning :

 • Klockan kopplas till din telefon via appel HitFit Pro som gör det lätt att hålla koll på all data.
 • Taktil LCD-skärm med hög ljusstyrka 1,3 tum
 • Aviseringar från sociala nätverk och inkommande samtal
 • Alarm och påminnelser
 • Håller koll på joggingrundan tack vare integrerad GPS
 • Lagrar träningsdata i 7 dagar
 • Håller koll på din sömn
 • Visar en mängd data: kaloriförbränning, puls, distans etc.
 • Tillverkad i metall
 • Vattentät
 • Bluetooth 5.0
 • Laddningsbart lithiumbatteri
 • Stödjer IOS9 och Android OS 5.0

Användning :

Aktivitetsarmbandet Trevi - FIT 260 HB är intuitivt och användarvänligt. Inställningarna är särskilt enkla att hantera. Ladda ner appen HitFit Pro, via Apple Store eller Google Play, för att koppla ihop din telefon och ditt aktivitetsarmband.

Vad ingår ?

Aktivitetsarmbandet Trevi T-FIT 260 HB i svart eller silver. Stödjer operativsystemen IOS och Android. Det perfekta valet för att hålla koll på din hälsa.

 • 1 aktivitetsarmband Trevi - FIT 260 HB integrerad minimikrofon och volymkontroll
 • Laddningsbart lithiumbatteri

Beställ idag och gör din vardag enklare, med Trevi !

Bluetooth Ja
Garanti 24 månader
Status Ny

QuestionsBli den första som ställer en fråga om denna produkt!


Question about the product

* Required fields
(read)

Du kanske också gillar...