Vibrerande och Uppkopplad Klocka Trevi T-FIT 210 HB

-56,00 kr
474,00 kr
418,00 kr
Inkl. moms
Produkten finns med andra alternativ
Färg

Gratis leverans av 250 sek av köp

Säker betalning HTTPS, Paypal, Payzen

30 Dagar tilländra din yttrande

Aktivitetsarmbandet Trevi T-FIT 210 HB, ett koncentrat av teknologi som främjar din hälsa

Modellen T-FIT 210 HB från Trevi är ett uppkopplat armband med klocka som närmast kan beskrivas som en personlig assistent som mäter dina hälsovärden !

Funktion :

Trevi T-FIT 260 HB är ett elegant och modernt armbandsur, som blir din coach när det kommer till träning och hälsa. Den stora LCD-skärmen i färg och hög upplösning visar dina värden, samt aviseringar från olika appar på din telefon: sms, inkommande samtal, aviseringar från sociala nätverk. Du kan dessutom visa väderrapporten, styra musiken som spelas på din telefon samt aktivera och styra telefonens kamera.

Alarm och väckarklocka :

Perfekt för seniorer och hörselskadade. Med den vibrerande och uppkopplade klockan Trevi 210 kan du programmera 3 larm i förväg. Klockan larmar genom att vibrera. Larmet är mycket lätt att ställa och allt görs direkt i appen.

Med Trevi T-FIT 210 HB får du full koll på din träning och hälsa. Armbandet räknar dina steg, mäter distansen och kaloriförbränning. När det är dags för ett träningspass, håll knappen intryckt i 2 sekunder för att armbandet ska börja mäta din puls. Efter en minut för du detaljerad statistik, med högsta och lägsta nivå. Allt tack vare PPG-sensorn på urets baksida. En rad sporter finns redan tillgängliga i appen (promenad, jogging, cykel, simning, fotboll, basket, badminton).

Klockans fördelar :

Mäter din sömnkvalitet genom att analysera handledens rörelser och därmed avläsa de olika sömncyklerna. Ta del av denna information i form av grafer i appen. Mäter ditt blodtryck och blodets syreupptagning. Datan bevaras i 7 dagar. Datan överförs till appen via Bluetooth så att du kan avläsa informationen direkt i din telefon.

Andra funktioner :

Vattentät i enlighet med normen IP67 (klarar 1 meters djup i 30 minuter). Integrerat laddningsbart litium-batteri, som laddas via en USB-port på mindre än 2 timmar. Batteristatus visas på klockans skärm under hela laddningen.

Beskrivning :

  • Skärm: 1,3’’ TFT
  • Vikt: 38 g
  • Längd: 25 cm
  • Material armband: silikon
  • Batteri: 170 mAh:
  • Operativsystem: Android 5,1, iOS 8.0 och senare
  • Vattentäthet: IP 67

Användning :

För att aktivera denna vibrerande klocka, håll mittknappen intryckt i 5 sekunder. Inställningarna är intuitiva. Ladda ner appen på din telefon och följ sedan instruktionerna för att para ihop enheterna. Om du har Android så sker detta automatiskt. För iOS måste du tänka på att aktivera Bluetooth först. Armbandet laddas genom att ansluta laddaren till USB-porten på baksidan.

Vad ingår ?

  • 1 aktivitetsarmband Trevi T-FIT 210 HB
  • 1 laddningskabel
  • 1 Bruksanvisning
Bluetooth Ja
Garanti 24 månader
Status Ny
Kategori : Smartklocka Varumärke : Trevi

QuestionsBli den första som ställer en fråga om denna produkt!


Question about the product

* Required fields
(read)

Du kanske också gillar...