Mobiltelefon Maxcom
På rea!

Mobiltelefon Maxcom Comfort MM735 2G + trygghetsarmband

906,00 kr
Inkl. moms
 • Betalning med Secure Bankkort (HTTPS Secure Site) Betalning med Secure Bankkort (HTTPS Secure Site)
 • Snabb leverans: Frakt nästa dag (exklusive helger och helgdagar) Snabb leverans: Frakt nästa dag (exklusive helger och helgdagar)
 • Produktretur möjligt inom 14 dagar Produktretur möjligt inom 14 dagar
 

Maxcom Comfort MM735 2G med trygghetsarmband, telefonen som har allt

Välkända Maxcom grundades i början av 2000-talet. Förutom olika kommunikationstillbehör och analoga telefoner tillverkar Maxcom också fyra kategorier av mobiltelefoner: smartphones, comfort, robusta och klassiska mobiler. Maxcom Comfort MM735 2G har en rad praktiska funktioner och ingår i GSM-sortimentet.

Vad utmärker Maxcom MM735 2G ?

Maxcom MM735 2G blir snabbt en favorit i vardagen, särskilt för seniorer.

Funktioner hos Maxcom Comfort MM375 :

Internminnet rymmer upp till 500 kontakter, 100 MMS och 400 SMS. Det trådlösa trygghetsarmbandet kan användas för att ringa upp förprogrammerade nummer i handsfreeläge. Telefonen har också ett kommando för att enkelt låsa och låsa upp mobilen.

Fördelarna med Comfort MM375 :

Tack vare trygghetsarmbandet kan Maxcom Comfort MM735 2G rädda liv. Lätt och diskret i klassiskt svart, reglerbar passform och vattentät. Med denna modell och det tillhörande trygghetsarmbandet kan användaren känna sig säker i vardagen. Den hjärtformade SOS-knappen är utformad för att vara lätt att hitta. Med ett enda knapptryck kan användaren larma sina anhöriga eller ett nödnummer. Den lättaktiverade ficklampan hos Maxcom Comfort MM735 gör vardagen enklare. Särskilt som att den enkelt med ett direktkommando, alldeles intill skärmen. Nu behöver man inte längre leta i menyerna för att tända ficklampan. Telefonen har också andra funktioner som enkelt aktiveras med direktkommando.

Batteriet har hög kapacitet. Batteriets användningstid är lång vilket bidrar till trygghetskänslan hos användaren. Till denna modell hör också en laddningssockel. Sockeln har också ett extra uttag för att kunna ladda en till telefon samtidigt. Telefonen är lätthanterlig och robust, väl värd sin investering. Maxcom Comfort MM735 2G finns redan i handeln och har en garanti på 24 månader.

Ett praktiskt armband :

Varje telefon kommer med ett tillhörande armband. Armbandet är en extra trygghet som ger tillgång till flera funktioner. Ett enkelt tryck på SOS-knappen gör att Maxcom Comfort MM 735 direkt larmar. Först ringer telefonen upp 112 och genast därefter skickas SMS ut till de förprogrammerade nödnumren och preciserar exakt var telefonen, och alltså användaren, befinner sig. SMS:et innehåller en länk till Google och OpenStreetMap. Med armbandet kan användaren också ringa upp sina nödkontakter (ICE-nummer) i handsfreeläge. Armbandet är klassad IP67 vilket gör att det tål vatten.

Själva armbandet är tillverkat i ett mjukt och flexibelt material som är snällt mot huden. Den avskalade designen och möjligheten att välja färg gör att armbandet snabbt blir en favorit. Trygghetsarmbandet har en lättåtkomlig knapp i form av ett hjärta som gör det lätt att kalla på hjälp om olyckan skulle vara framme.

Beskrivning av Maxcom MM735 2G :

Denna modell erbjuder :

 • direktkommando för ficklampa
 • skärm med hög kontrast (reglerbar)
 • enkelt kommando för att låsa telefonen
 • integrerad GPS
 • laddningssockel

Denna mobiltelefon har också en väckarklcoka, multimediaspelare, kalender, Fm-radio, kamera, WAP, GPRS och Bluetooth 5.0.

Användning hos Maxcom Comfort MM375 :

Maxcom Comfort MM735 2G har en stor skärm med hög kontrast (2,2 TFT 220 x 176 pixels) och en rejäl knappsats som gör det lätt att trycka rätt. Menyerna är lätta att förstå sig på.

Vad ingår ?

 • 1 Mobiltelefon Maxcom MM735
 • 1 trygghetsarmband
 • 1 laddare
 • 1 bruksanvisning
 
REFB-2227
Datablad
Nödsamtal
Ja
Katalog
500 namn
Bluetooth
Ja
Garanti
24 månader
Status
Ny
     

Bli den första som ställer en fråga om denna produkt!


Question about the product

* Required fields
(read)
 

Du kanske också gillar