Hama Sändare / Mottagare audio Bluetooth

407,00 kr
Inkl. moms
I lager

Gratis leverans av 250 sek av köp

Säker betalning HTTPS, Paypal, Payzen

30 Dagar tilländra din yttrande

Hama Sändare/Mottagare audio Bluetooth Adapter 2 i 1

Funktioner :

Tajmingen för denna Sändare/Mottagare är perfekt, nu när Homo sapiens verkar trivas med att röra sig mer och mer. Den är inte större än en tändsticksask: 44 x 44 x 13 mm. Med en vikt på ynka 20 g är det alltså en liten och nätt mackapär som lätt får plats i fickan eller i väskan. För den stressade stadsbon är denna Sändare/Mottagare manna från himlen.
När man väl provat är man fast.

Idag har vi ljudfiler på en myriad av olika enheter. Med denna Sändare/Mottagare är det en enkel sak att dela dem och lyssna där man vill. Skicka ljudet från datorn, TV:n eller stereon till hörlurar eller högtalar med Bluetooth. Tack vare sin sändarfunktion kan denna lilla apparat från Hama ge dig tillgång till din favoritmusik och dina podcasts utan att behöva ladda ner dem från enheten där de ligger.

Och det är inte allt ... Som mottagare av data, kan denna Sändare/Mottagare lagra upp till 4 olika enheter i minnet och dela musik samtidigt på 2 enheter.

Har du lust att dela din favoritmusik med så många som möjligt?

Med denna sändare från Hama överför du musik via Bluetooth, till en smartphone, en högtalare eller något annat. För att klara detta konststycke förlitar sig denna Sändare/Mottagre på en tekniken vid namn APTX.

Trots begränsningarna i bandbredden för Bluetooth så kan denna lilla pärla från Hama erbjuda en oöverträffad ljudkvalitet. Beroende på användning så har denna Sändare/Mottagare en batteritid på mellan 12 och 13 timmar. En ljudkontakt 3,52 mm hantyp medföljer. Den har en räckvidd på 10 meter och fungerar helt perfekt med Bluetooth 5.0.

Beskrivning :

 • Teknologin APTX lägger inte mycket vikt vid att bandbredden för Bluetooth har sina begränsningar.
 • Välj mellan Mottagarläge och Sändarläge
 • Ljudingång med teleplugg 3,5 mm
 • Stödjer Bluetooth A2DP (eller 5.0)
 • Räckvidd för Sändare/Mottagare upp till 10 meter
 • Batteritid i snitt: 12 timmar
 • Mått: 44 x 44 x 13 mm
 • Vikt: 20 g

Användning :

Denna Sändare/Mottagare har utvecklats för att vara extremt enkel att använda. Att ladda den är enkel historia: sätt i en teleplugg 3,52 mm hantyp och anslut till elnätet eller annan elkälla. När batteriet är fullt är Sändare/Mottagare Hama redo att användas. Igen, här är det enkelhet som gäller: Tryck på ”On/Off-knappen” för att starta den. Om du vill använda dig av den som sändare, tryck på knappen ”TX/RX”. Vill du använda den som mottagare? Tryck igen på ”TX/RX-knappen”. För att göra ditt liv till en enkel solskenshistoria så kan Sändare/Mottagare spara upp till 4 enheter som mottagare och 8 som sändare. Du behöver alltså inte göra om inställningarna varje gång du byter enhet!

Vad ingår ?

 • Sändare/Mottagare från Hama
 • kontakt teleplugg 3,52 mm hantyp svart
 • bruksanvisning
 • snabbstartsguide
 • garantibevis
Bluetooth Ja
Garanti 24 månader
Status Ny
Anslutning Bluetooth
Kategori : Tillbehör TV-hörlurar Varumärke : Hama

QuestionsBli den första som ställer en fråga om denna produkt!


Question about the product

* Required fields
(read)

Du kanske också gillar...