Thomson trådlösa Tv-hörlurar WHP3321BK

Previous
Next
764,00 kr
Inkl. moms
I lager

Gratis leverans av 250 sek av köp

Säker betalning HTTPS, Paypal, Payzen

30 Dagar tilländra din yttrande

Trådlösa hörlurar Thomson WHP3321BK

Med dessa trådlösa TV-hörlurar blir det lätt att dela vardagsrum. Var och en kan koppla av på sitt sätt utan att störa någon annan.
Du kan dessutom röra dig helt fritt utan att trassla med sladdar eller behöva krångla med volymreglaget.

Funktion :

Med Thomson WHP3321BK får du trådlös teknologi utan att behöva oroa dig för batterier. Hörlurarna laddas enkelt genom att placeras på laddningssockeln.

Nu behöver du inte längre sänka volymen för att inte störa personer i din omgivning, och du behöver inte tänka på att ta hänsyn till andra när du väljer vad du vill titta på. Sätt dig själv i främsta rummet, för en gångs skull.

Beskrivning :

Med en räckvidd på 100 meter törs vi lova att du kan röra dig helt fritt i hemmet utan att tappa ljudet. Om du inte råkar bo i ett slott förstås!
Denna generösa räckvidd gör att du kan fortsätta att lyssna på ditt favoritprogram på TV även när du befinner dig i ett intilliggande rum, något som uppskattas särskilt hos dessa hörlurar Thomson WHP3321BK.

Den långa batteritiden - 8 timmar - gör att denna produkt snabbt blir en favorit. Nu kan du ladda upp för en heldag framför TV:n.

Och att ladda har aldrig varit enklare: placera hörlurarna i laddningsockeln när du går och lägger dig så är de redo att användas dagen därpå. Laddningssockeln gör det dessutom lätt att hålla ordning eftersom hörlurarna helt enkelt har sin egen plats.

Hörlurarna är bekväma att bära, även timmar i sträck, inte minst tack vare det mjuka och behagliga skummet i öronkuddarna. Så allt är på plats för långa sköna stunder framför dina favoritprogram.

Det kan dessutom vara bra att veta att den reglerbara hjässbygeln gör att hörlurarna passar alla, även barn. Så om du någon gång vill låta barnen titta på TV medan du tar en liten tupplur så går det att ordna!

Hörlurarna har ett klassiskt jackuttag 3,5 mm. Den totala vikten, basenhet och kablar inkluderat, ligger på 770 g. Hörlurarna är lätta och är bekväma att bära.

Hörlurarna är tillverkade i plast, lätta att rengöra och tåliga över tid.

Användning :

Med dessa hörlurar får du så mycket mer frihet. Nu kan du titta på TV samtidigt som du pysslar med annat. Varför inte städa till en intressant dokumentär, eller laga mat samtidigt som du tittar på ett resereportage?

Du får ett ljud av högsta kvalitet.
Volymen är mycket enkel att reglera. Volymkontrollen sitter direkt på hörlurarna och med en enkel gest kan du höja eller sänka, som du vill.
Hörlurarna är sobert svarta och passar in i varje hem.

Vad ingår ?

När du köper dina hörlurar Thomson WHP3321BK får du förstås själva hörlurarna, men också basenheten för enkel laddning. Basenheten (mottagare) är länken mellan TV-apparaten och dina hörlurar (sändare). Dessutom ingår en kabel som gör det lätt att koppla ihop basenheten och TV-apparaten.

 • 1 TV-hörlurar Thomson WHP3321BK
 • 1 laddningssockel
 • 1 nätkabel 
 • 1 bruksanvisning
Typ av hörlur Bygel
Garanti 24 månader
Status Ny
Anslutning Digital Trådlös
Version Solo
Kategori : Hörlurar Varumärke : Thomson
View the trust certificate
 • For further information on the nature of the review controls, as well as the possibility of contacting the author of the review please consult our Transparency Charter.
 • No inducements have been provided for these reviews
 • Reviews are published and kept for a period of five years
 • Reviews can not be modified: If a customer wishes to modify their review then they can do so by contacting Verified Reviews directly to remove the existing review and publish an amended one
 • The reasons for deletion of reviews are available here.

5 /5

Based on 2 customer reviews

 • 1
  0
 • 2
  0
 • 3
  0
 • 4
  0
 • 5
  2
Sort reviews by :

Lena B. published the 23/05/2022 following an order made on 14/05/2022

5/5

Se ovanför

Did you find this helpful? Yes 0 No 0

Anonymous customer published the 27/01/2022 following an order made on 14/01/2022

5/5

Mycket bra motsvarar mina förväntningar

Did you find this helpful? Yes 1 No 0

×

Documents utiles

Thomson-WHP3321BK

Mode d'emploi

Du kanske också gillar...