Hörlurar Thomson WEAR 7811 W/BK TWS BT ANC

Previous
Next
949,00 kr
Inkl. moms
I lager
Färg

Gratis leverans av 250 sek av köp

Säker betalning HTTPS, Paypal, Payzen

30 Dagar tilländra din yttrande

Hörlurar Bluetooth WEAR7811W/ BK

Alla har vi väl någon gång sett en person med hörlurar i öronen som går omkring och pratar. Med vem då kan man undra? Numera är detta en accessoar som används av gemene man och för många av oss har bluetooth-hörlurar blivit ett oumbärligt tilllbehör i vardagen.

Funktion :

Med hörlurna Wear 7811 från Thomson kan du lyssna på din musik eller tala telefon på ett bekvämt sätt. Trådlösa hörlurar med Bluetooth har gjort sitt intåg i vår vardag och verkar redo att stanna.

De uppskattas lika mycket av den som vill träna i takt med musiken som den som vill kunna jobba ostört i ett öppet kontorslandskap. Och nu är det inte längre ett tillbehör som är reserverat för den med mycket pengar. Hörlurarna är helt separata, i motsats till vanliga hörlurar med sladd. Du kan alltså röra dig helt fritt utan att riskera att sladden fastnar i någonting och river ut först den ena och sedan den andra hörluren.

Ljudkvaliteten är förstklassig. Detta är ett par mycket prisvärda hörlurar som kommer att revolutionera din vardag.

Beskrivning :

Dessa Bluetooth-hörlurar har en rad praktiska funktioner. Det kanske är en självklarhet för vissa, men vi vill ändå påpeka att dessa hörlurar har ett integrerat batteri och att de kan laddas direkt i laddningsfodralet.

Med laddningsfodralet kan du ladda hörlurarna upp till tre gånger, utan att behöva tillgång till el. På så vis kan du vara trygg i att kunna använda hörlurarna dagen lång, även om du inte har tillgång till en kontakt där du kan ladda.

Hörlurarnas batteri har en användningstid på ca 4 timmar. Så med laddningsfodralet kan du räkna med 12 timmars batteritid totalt. Du kan alltså känna dig helt lugn när du drar iväg på morgonen. Beroende på hur mycket du använder dina hörlurar kan det räcka att ladda någon gång i veckan.

Teknologinen True-Wireless gör att du slipper störas av omgivande ljud. Du behöver alltså inte höja volymen stup i kvarten för att förbli i din bubbla.

Den integrerade mikrofonen gör att du lätt kan använda dig av röststyrning, Siri om du använder iOs och Google Assistant om du föredrar Android. Den vita färgen gör dessa hörlurar diskreta, även om det idag är mer än vanligt att se folk på stan som använder hörlurar.

Vissa likheter kan konstateras med de handsfreekit vi vant oss vid. Till exempel kan du styra volymen på ett mycket enkelt sätt utan att använda telefonen, varför inte med hjälp av röststyrning.

Hörlurarna har utformats för att vara ergonomiska och ha utmärkt passform. Du kommer att förvånas över hur väl de sitter på plats, utan att upplevas som att de tränger in i örat.

 • Bluetooth 5.1
 • Färg: Svart eller Vit
 • Vikt: 49 g
 • Max Batteritid vid användning: 3,5 timmar
 • Max Batteritid i standby-läge: 100 timmar
 • Öronkuddar: S, M, L
 • Stödjer Android och IOS

Användning :

Som nämnt ovan får du med dessa hörlurar från Thomson en total rörelsefrihet. De uppskattas särskilt av personer som gillar att löpträna med musik. Ingen risk att de faller ur öronen eller att sladdarna trasslar ihop sig.

Säljare och annan personal som tillbringar mycket tid i telefon uppskattar också dessa kvalitativa hörlurar. Men tänk på att ta ur dem när det är dags att sätta sig bakom ratten, en sak i taget!

Dessa hörlurar är också den perfekta lösningen för dig som gillar att lyssna på musik när du lagar mat, städar, jobbar i trädgården eller annat. Och glöm inte att du kan använda dig av röststyrningen för att byta låt eller ta en paus.

Vad ingår :

I förpackningen finner du förutom hörlurarna också laddningsfodralet. Du får också de kablar som behövs för att kunna ladda hela härligheten. Tänk på att sätta hörlurarna och fodralet på laddning på kvällen så att du är redo att möta dagen som kommer.
Öronkuddar i olika storlekar (S, M och L) medföljer.
Öronkuddar passar alla öronformer och gör att hörlurarna sitter väl på plats.

 • 1 par hörlurar Thomson WEAR7811 (Vit eller Svart)
 • 1 laddningsfodral
 • 3 par öronkuddar (S, M och L)
 • 1 laddningskabel
 • 1 bruksanvisning
Bluetooth Ja
Garanti 24 månader
Status Ny
Anslutning Trådlös
Kategori : Hörlurar Varumärke : Thomson

Documents utiles

THOMSON-WEAR7811W-BK

Mode d'emploi