Thomson Hörlurar HED2006BK/AN

Previous
Next
163,00 kr
Inkl. moms
Slut i Lager

Gratis leverans av 250 sek av köp

Säker betalning HTTPS, Paypal, Payzen

30 Dagar tilländra din yttrande

Hörlurar med sladd Thomson HED 2006

Hörlurarna HED2006 har det mesta :

Thomsons HED2006 är ett par hörlurar med sladd som kan användas med alla ljudkällor utrustade med ett ljuduttag 3,5 mm. Använd dem med din iPad, din telefon, din PC eller vad du nu kan tänkas vilja använda.

Observera dock att de inte är anpassade för att användas för TV-tittande. Sladden är för kort: 1,5 meter är inte tillräckligt för att hålla tillräckligt avstånd till skärmen.

Hörlurarna passar lika bra på resan som hemmavid. De har ingen mikrofon, utan detta är en produkt för dig som vill lyssna. Däremot har de en volymkontroll som gör det lätt att höja och sänka volymen. Placera hörlurarna på huvudet och börja lyssna. Med denna modell behöver du inte bry dig om varken batterier eller annan strömförsörjning.

Det är en traditionell modell: en vadderad hjässbygel som lätt regleras beroende på huvudets storlek. Själva hörlurarna är av over-ear-modell med behagligt skum som ligger skönt mot öronen.

Detta är en modell för dig som är på jakt efter bekväma hörlurar. I jämförelse med in-ear-modeller är de varken lätta eller diskreta, men i gengäld får du en svårslagen ljudkvalitet.

Hörlurarna är tillverkade i plast och finns i svart. Dessa hörlurar har inget tillhörande ställ.

Beskrivning av hörlurarna HED2006 :

Hörlurarna Thomson HED 2006 är en mycket prisvärd modell av god kvalitet. Vad gäller ljudkvaliteten så är bandbredden på 20hz - 20Khz, vilket är mer än godkänt, och känsligheten är på 92 dB, vilket inte heller går av för hackor.

Tänk på att inte lyssna på för hög volym, för att skydda din hörsel. Ett passivt system för brusreducering ingår.

Impedansen ligger på 32 Ohm. För anslutning till ljudkällan använder du dig av den integrerade ljudkabeln med guldpläterad teleplugg 3,5 mm. Notera att denna sladd sitter fast på hörlurarna och inte kan tas bort. Hörlurarna väger 220 g.

Användning :

Anslutningen sker med hjälp av den 1,5 meter långa kabeln med guldpläterad teleplugg för bästa ljudöverföring.

Ljudutgången minijack är den vanligaste på modern utrustning. Om din enhet har en ljudutgång på 6,35 mm måste du införskaffa en adapter, vilket är lätt gjort.

För att hörlurarna HED2006 ska fungera så måste du vara noga med att kontrollera att ljudutgången på din ljudkälla är anpassad till hörlurarna.

Vanligtvis så är ljudutgången utmärkt med en symbol. Om du skulle försöka ansluta hörlurarna till ett annat sorts uttag kan de skadas.

Vad ingår ?

Förpackningen innehåller ett par hörlurar HED2006 och en bruksanvisning. Inga tillbehör medföljer. Notera att ingen adapter medföljer.

  • 1 par hörlurar Thomson HED2006BK/ AN
  • 1 bruksanvisning
Typ av hörlur Bygel
Hörlurens vikt 220 g
Garanti 24 månader
Status Ny
Anslutning Digital Trådbunden
Version Solo
Kategori : Trådbundna hörlurar Varumärke : Thomson

Du kanske också gillar...