Soundbar AccuVoice AV157

2 542,00 kr
Inkl. moms
I lager

Gratis leverans av 250 sek av köp

Säker betalning HTTPS, Paypal, Payzen

30 Dagar tilländra din yttrande

Soundbar AccuVoice AV157

Med ambitionen att revolutionera TV-ljudsystemet beslutar några av branschens veteraner, inklusive Jarl Salmela, som är erkänd som en av de bästa högtalardesigners i världen, att gå samman för att skapa varumärket. ZVOX Audioår 2003. Redan följande år införde det amerikanska varumärket sin stil med utvecklingen av sin första högtalare, som i själva verket var det första SoundBase-hemmabiosystemet i världen.

På ett särskilt konkurrenskraftigt område lyckades ZVOX Audio att fortsätta erbjuda en mycket omfattande katalog som alltid ligger före sin tid. Oavsett dina förväntningar har du alltid valet att hitta den modell som uppfyller alla dina förväntningar. 2012 introducerade varumärket en ny funktion som heterAccuVoice. Denna teknik gör röster mycket tydligare, även om ljudfältet är anslutet med mycket låg volym.

Med andra ord är röst- och ljudspåret åtskilda för att göra det helt förståeligt. Även på ett program med dålig mixning kommer du att tydligt kunna höra varje ord som sägs.
Ett autentiskt och imponerande resultat som bekräftarZVOX Audios status som marknadsledare. Den nya AccuVoice AV157-soundbaren och dess imponerande funktioner kommer inte att ändra det på något vis.

Funktioner:

AccuVoice AV157soundbar av märketZVOX Audio erbjuder många funktioner som stöds av en avancerad design och den är utrustad med en booster med 12 kraftfulla nivåer för helt enkelt otrolig lyssningskomfort.
Upptäck denna produkts huvudfunktioner som inte är som någon annan.

En elegant design: Denna nya produkt, från sortimentet AccuVoice, erbjuder dig en avancerad design med en helt ny användarupplevelse.
Den kompakta designen gör det också enkelt att flytta enheten från rum till rum och utnyttja dess många lyssningsfunktioner. Du har också möjlighet att fästa din högtalare på väggen tack vare dess upphängningsanordning.

Ett revolutionerande ljud: Det behöver inte bevisas längre. Produkter från varumärket ZVOX Audio låter helt enkelt fantastiskt och trotsar all konkurrens. Med den här nya produkten går det ambitiösa varumärket ännu ett steg.
Dina favoritfilmer, serier eller musik kommer till sin fulla rätt i ditt hem. En otrolig användarupplevelse som du inte kan klara dig utan. Dessutom finns det en funktion som sänker ljudet automatiskt när det är dags för reklam.

En ny fjärrkontroll: Till skillnad från äldre versioner i serien använderAccuVoice AV 157 en helt ny fjärrkontroll med en mer robust struktur, upphöjda knappar och därmed lättare att hantera i mörker och som dessutom är perfekt vattentålig. AV157, liksom alla varumärkets olika system, kan programmeras för att fungera tillsammans med alla infraröda fjärrkontroller.Vi har testat den för dig:

""Det här är en bra produkt för människor som inte kan höra talet medan de tittar på film. Rösterna är tydliga och hörs framför musiken eller bakgrundsbruset. De olika inställningarna ger en bra anpassning för att titta på filmer eller TV-program. Tre nivåer av surround identifieras och är mycket tydliga. Ju högre surroundnivå, desto mer dämpad är rösten. Surround3 för att titta på filmer är fantastiskt. Du kan också justera bas och diskant med knappen "annan inställning" på fjärrkontrollen. Anslutningen till Tv:n är mycket enkel Kort sagt, en annorlunda produkt med bra valuta för pengarna "


Tekniska egenskaper:

  • Mått på produkten:7,87 x 43,18 x 7,87 cm, för en totalvikt på 1,36 kg.
  • Utgångseffekt:24 watt
  • Färg och finish: svart
  • Anslutning: infraröd

Användning:

Att installeraAccuVoice AV157 är mycket enkelt och intuitivt. Inställningarna är särskilt enkla att hantera, det är bara att koppla in strömsladden med änden på den optiska kabeln. Tack vare den nya produkten kommer du att kunna dra nytta av en särskilt angenäm ljudupplevelse.

Vad ingår?

  • 1 Soundbar AccuVoice AV157
  • 1 fjärrkontroll
  • 1 bruksanvisning

AccuVoice AV157 av märket ZVOX Audio finns i svart och ger dig en oöverträffad ljudupplevelse för att njuta av dina favoritfilmer eller din favoritmusik på en oväntad ljudnivå. Det är det perfekta föremålet att ha hemma och kan flyttas mycket enkelt tack vare sin kompakta design. Vänta inte längre utan gör din vardag enklare med denna nya soundbar av det ledande varumärket ZVOX Audio!

Strömförsörjning Bransch
Garanti 24 månader
Status Ny
Kategori : TV-högtalare