TV-hörlurar Geemarc CL7370

Extra TV-hörlurar Geemarc CL7370

830,00 kr
Inkl. moms
 • Betalning med Secure Bankkort (HTTPS Secure Site) Betalning med Secure Bankkort (HTTPS Secure Site)
 • Snabb leverans: Frakt nästa dag (exklusive helger och helgdagar) Snabb leverans: Frakt nästa dag (exklusive helger och helgdagar)
 • Produktretur möjligt inom 14 dagar Produktretur möjligt inom 14 dagar
 

TV-hörlurar Geemarc CL7370 AD

Geemarc CL7370 AD TV headset Upptäck geemarc CL7370 TV headset, ett extra förstärkt TV headset som är utformat för att hjälpa dig att höra din TV optimalt och njuta av en ljudupplevelse anpassad efter dina behov.
Geemarc tv-headsetet erbjuder en stor räckvidd (cirka 20 meter inomhus), vilket gör att du kan lyssna på ditt program från en soffa eller en fåtölj utan att behöva besvärliga sladdar som tar plats i ditt rum.

Funktion:

Geemarc CL7370 är ett trådlöst headset som laddas med sin diskret designade dockningsstation. Denna ger dig snabb och optimal laddning så att du kan använda headsetet längre och optimalt.

Detta förstärkta TV-headset ansluter till din TV och låter dig lyssna på dina favoritprogram utan att störas av yttre buller. Detta system är perfekt för hörselskadade personer som skulle ha svårt att förstå och höra ljudet från de olika programmen. Externa ljud dämpas och programrösterna förstärks för att underlätta förståelsen.

Headsetet har stereomottagning, alla möjliga inställningar är lättillgängliga på headsetet, dessutom är headsetet lätt att använda med enkla och intuitiva kontroller. De olika möjliga inställningarna är följande:

 • Volymreglage (upp till 125 dB)
 • Justerbar balanskontroll höger/vänster
 • Justerbar ton

Beskrivning:

 • 2,4 GHz digital
 • Frekvensområde mellan 30 och 20 000Hz
 • Snabb laddning (3 timmar för full laddning)
 • Räckvidd 100 m öppen terräng och 25 m inomhus
 • 8 timmars användning non-stop
 • Hörlurarnas vikt, 55 g

Geemarc CL7370-headsetet är enkelt att använda och hantera, fri rörlighet garanteras tack vare det trådlösa systemet, ljudmottagningen är i mono eller stereo. Ett automatiskt standby-system är integrerat, därför stängs TV-headsetet av när ingångssignalen till basen är obefintlig i några minuter för att undvika att glömma dem.

Den integrerade mikrofonen är perfekt för att förstärka ljudmiljön och hörlurarnas huvudband ger dig komfort och lätthet i din användning. Detta möjliggör justering för att passa ditt huvud.

Användning:

Innan du använder dem första gången rekommenderas att du att ladda dina hörlurar via induktion, placera bara hörlurarna på dockningsstationen tills de är fulladdade. En indikatorlampa meddelar dig när headsetet är fulladdat. Du kan därmed använda hörlurarna i cirka åtta timmar utan att behöva ladda upp dem igen. Det är viktigt att justera hörlurarna före första användningen, det är huvudbandet på den som gör att du kan använda hörlurarna bekvämt och anpassa dem till din användning.

Slutligen är allt du behöver göra att sätta på hörlurarna med knappen för detta ändamål så är headsetet nu klart för användning. Efter användning kan headsetet placeras på dockningsstationen, stängas av med lämplig knapp på headsetet och anslutas till lämplig kabel för att ladda ditt headset före nästa användning.

Vad ingår?

 • Hörlurar till TV Geemarc CL7370
 • 1 bruksanvisning
 
Geemarc
REFB-2261
Datablad
Typ av hörlur
Stetoskopisk
Inställning balans (höger/vänster)
Ja
Garanti
24 månader
Status
Ny
     

Bli den första som ställer en fråga om denna produkt!


Question about the product

* Required fields
(read)
 

Du kanske också gillar