Ems for Kids : Hörlurar för barn Bluetooth

508,00 kr
Inkl. moms
Slut i Lager

Gratis leverans av 250 sek av köp

Säker betalning HTTPS, Paypal, Payzen

30 Dagar tilländra din yttrande

Hörlurar för barn Bluetooth Ems for Kids

Nytt ljudheadset med Bluetooth-teknik för barn: volymbegränsning och justerbar storlek.

Dessa hörlurar för barn har utformats speciellt för att passa yngre barn och deras behov, liksom föräldrarnas bekymmer. De ger di tillgång till ett brett utbud av multimediainnehåll (musik, serier, filmer, videospel etc.) på de flesta media, tack vare Bluetooth-anslutning.

Den maximala volymen har begränsats för att skydda hörseln hos unga användare, utan att för den skull vara bli ohörbara.

Funktion:

Hörlurar är en viktig källa till hörselnedsättning hos barn och ungdomar: de gillar att höja volymen för att fördjupa sig mer i den musikaliska atmosfären och uppleva starkare känslor. Dessa ljudkällor, som används under långa perioder med för hög effekt ger emellertid irreparabla skador på innerörat.

Med åren skadas hörseln långsamt. Ems for Kids-hörlurarna har utformats för att vara en följeslagare för de yngre barnen, vilket garanterar deras musikaliska upplevelser samtidigt som deras säkerhet. För att bevara hörseln är ljudet begränsat till maximalt 85 dB, en tröskel som hälsovårdsmyndigheterna anser vara början på farliga ljudnivåer.

Dessa barnhörlurar kommer att visa sig vara lika praktiska som de är hållbara. Det justerbara och utdragbara huvudbandet gör dem lämpliga för användning från spädbarn till tonåren. De kommer att växa i takt med barnet och hjälpa det att utveckliga sina hobbyer och passioner.

Denna flexibla design säkerställer också optimal användarkomfort. Med en kompakt och vikbar design är dessa hörlurar mycket lätta (endast 300 gram) men motståndskraftiga. De levereras också med en transport- och förvaringsväska, så att du kan ta med dem på utflykter, resor eller stunder av avkoppling hemma. De drar nytta av de senaste tekniska innovationerna inom trådlös anslutning. De är ett perfekt bärbart tillbehör.

Dess kompatibilitet med olika enheter som innehåller Bluetooth-teknik förenklas och fungerar automatiskt. Men om du behöver en kabelanslutning ingår en avtagbar kabel som inkluderar en volymkontroll och en inbyggd mikrofon.

Med dessa hörlurar kan barn njuta av sina favoritprogram i lugn och ro på långa resor, trådlöst lyssna till musik på promenader och njuta av högkvalitativ ljudkvalitet utan hälsorisk.

Beskrivning:

  • Färg: Svart
  • Storlek:15 x 15 x 12 cm
  • Trådlös anslutning via Bluetooth
  • Avtagbar kabel med volymkontroll och mikrofon
  • Justerbart och utdragbart huvudbygel, utformad för att vara vikbar för enkel transport
  • Certifierad och testad enligt europeiska och amerikanska säkerhetsstandarder

Användning:

Para ihop barnens Bluetooth-ljudheadset med önskad enhet (spelkonsol, TV, musikspelare, dator, surfplatta etc.) och njut fullt ut av det ljudet.

Hörlurarna ger bättre ljudförstärkning, vilket minskar behovet av att höja volymen jämfört med enkla in-ear-hörlurar.

Frånvaron av sladd ger stor rörelsefrihet, och den maximala volymgränsen garanterar hörselskydd. För att ladda hörlurarnas interna batteri är det bara att ansluta det med micro USB.

Vad ingår?

  • Hörlurarna Ems for Kids
  • En förvaringsask
  • Avtagbar kontrollkabel med mikrofon
Typ av hörlur Bygel
Inställning balans (höger/vänster) Ja
Bluetooth Ja
Garanti 24 månader
Anslutning Trådlös

Du kanske också gillar...