Hörselskydd Quies QPCB02

Previous
Next
355,00 kr
Inkl. moms
I lager

Gratis leverans av 250 sek av köp

Säker betalning HTTPS, Paypal, Payzen

30 Dagar tilländra din yttrande

Hörselkåpor Quies QPCB02

Hörselkåpor Quies QPCB02 är ett effektivt hörselskydd med maximal komfort. Reglerbar storlek, vadderade kåpor och hjässbygel.

Detta är den andra produkten i Quies serie på 3 hörselskydd som syftar till att skydda arbetares hörsel i bullriga miljöer. Långvarig exponering för buller (över 85 dB) kan orsaka trötthet, tinnitus och i värsta fall permanenta hörselskador. Genom att använda hörselkåpor bevarar du ditt hörselkapital.

Funktioner:

Den ergonomiska och praktiska designen gör att Quies hörselkåpor QPCB02 skiljer sig från sina konkurrenter. Särskild vikt har lagts vid användarens komfort och att kåporna håller sig väl på plats. De är lätta (215 g) och vikbara, praktiska att ta med överallt.

Även vid långvarig användning är de behagliga att bära. De skålformade kåporna evakuerar fukt. Öronen förblir alltså torra, även när det är varmt. Hjässbygeln och kåporna är vadderade för bästa komfort. Kåporna ger ett konstant tryck, men de sitter inte åt hårt. Om du upplever att dina Quies QPCB02 skulle sitta lite för hårt kan du placera exempelvis böcker mellan kåporna under några nätter, så att de tänjer ut sig.

Tänk också på att justera hjässbygeln, både för komfort och för fullgott skydd. Hos modellen Quies QPCB02 är både hjässbygeln och kåporna justerbara, vilket gör att kåporna håller sig väl på plats. De sitter ordentligt och trycker inte mot öronen.

Det kan hända att du glömmer att du har dem på dig!

Varför välja hörselskyddet Quies QPCB02?

Din hörsel skyddas vid buller, upp till 26 dB. Dessutom skyddas du även vid de allra högsta frekvenserna. Du kan på så vis helt avskärma dig från omgivande ljud och koncentrera dig fullt ut. De allra gällaste ljuden dämpas och din hörsel skyddas. Men kåporna Quies QPCB02 gör dig inte helt isolerad från din omgivning. Du uppfattar fortfarande röster och signaler, så att du kan följa med i det som händer runt omkring dig.

Hörselkåpor Quies QPCB02 uppfyller kraven för den europeiska normen EN352.

Rengör dina hörselkåpor regelbundet genom att torka av de ytskikten med en fuktig trasa med mild tvållösning. Genom att hålla dina hörselkåpor rena och fräscha så förlänger du dess användningstid. Ta för vana att lägga undan dina hörselkåpor Quies QPCB02 i den medföljande förvaringspåsen när du inte använder dem.

Beskrivning:

 • Vikt: 215 g
 • Dämpar ljud upp till 26 dB
 • Effektivt även vid höga frekvenser
 • Vikbar och vikbara kåpor
 • Vadderade kåpor och hjässbygel för optimal komfort
 • Justerbara för perfekt passform

Användning:

När du tar på hörselkåporna, sära på kåporna och placera dem så att de täcker örat helt och hållet. Hjässbygeln ska sitta högst upp på huvudet och ligga platt. Du kan justera både bygeln och kåpornas höjd. Det görs enkelt genom att höja eller sänka dem.

 • Bullriga miljöer: garage, byggarbetsplatser, renovering
 • Industri
 • Bullriga maskiner (gräsklippare, borrmaskin, etc)
 • Konserter och föreställningar

”Jag är mekaniker och på min arbetsplats är bullernivån hög. Motorer och maskiner gör att det sällan är lugnt och tyst. Med hörselkåporna på störs jag inte av bullret, samtidigt som jag kan kommunicera med mina kollegor.”

Ta på dina hörselkåpor Quies innan du går in en bullrig zon och behåll dem på hela tiden. Vi avråder dig från att använda hätta/hårnät tillsammans med kåporna då det kan medföra minskat skydd. Kontrollera regelbundet att samtliga delar av hörselkåporna (bygel, kåpor...) är i gott skick.

Vad ingår?

 • Hörselkåpor QPCB02 färg: blå
Dämpning Hög (25-30 dB)
Typ Vuxen
Kategori Hörselskydd
Typ av hörlur Skulder
Användning Arbete
Garanti Garanterad överenstämmelse
Status Ny
Kategori : Hörselkåpor Varumärke : Quies

QuestionsBli den första som ställer en fråga om denna produkt!


Question about the product

* Required fields
(read)

Du kanske också gillar...