Hörselkåpor Quies QPCB03

Previous
Next
415,00 kr
Inkl. moms
I lager

Gratis leverans av 250 sek av köp

Säker betalning HTTPS, Paypal, Payzen

30 Dagar tilländra din yttrande

Dessa hörselkåpor för professionell användning ger dig komfort och kvalitetsskydd för din hörsel.

Funktion:

Hörselkåporna skyddar din hörsel i bullriga miljöer. Idag vet vi att exponering för buller kan ge upphov till hörselproblem, i vissa fall permanenta.

Quies strävar efter att erbjuda de bästa hörselskydden för alla tillfällen. Med hörselkåporna Quies QPCB03 kan du känna dig säker även i en bullrig arbetsmiljö. I en miljö med mycket hög bullernivå skyddas du från ljud upp till 34 decibel, samtidigt som du kan uppfatta röster och signaler. Detta är särskilt viktigt på arbetsplatser, som byggen och flygplatser. Hörselkåporna har ett system som isolerar och dämpar skadliga ljud.

Hörselkåporna Quies QPCB03 har en unik ergonomi. Quies hörselkåpor särskiljer sig med sina dubbla kåpor i tålig ABS-plast, med ett skumlager emellan, för ökad komfort, men också för att än mer dämpa ljud med både hög och låg frekvens. Kåporna är extra djupa för att kraftigt minska kroppens utsöndring av svett och värme när kåporna används under fysiskt arbete. För ökad säkerhet är hjässbygeln, i polyacetal och polyetylen, elektriskt isolerad och den tål dessutom att vändas och vridas.

Beskrivning:

  • Effektivt hörselskydd för låga och höga frekvenser
  • Dämpar upp till 34 decibel
  • Komfort tack vare de dubbla kåporna med skumlager emellan
  • Ljudet dämpas extra tack vare kåpornas djup
  • Reducering av fukt och värme
  • Låg vikt, hög kvalitet

Användning:

Quies hörselkåpor uppfyller europeiska säkerhetsnormer. De ger ett gott skydd och bevarar ditt hörselkapital. Hörselkåporna från Quies väger 311 g och skyddar dig mot hörselskador.

Hörselkåporna är utformade för att kunna användas professionellt, men kan förstås också användas privat. Ungefär hälften av alla kontorsanställda uppger att deras arbetsmiljö är bullrig. Hur är det då i byggbranschen?
Använd kåporna när du utför bullriga sysslor i hemmet, både inne och ute. Glöm dem inte när det är dags för gräsklippning. Gillar du motorsport så är de också en given sak att ta med när det är dags för tävlingar. Hörselkåporna kan också användas tillsammans med Quies öronproppar i skum. Kombinationen höjer skyddsnivån ytterligare ett snäpp till, vilket kan behövas i särskilt bullriga miljöer. Förvara hörselkåporna i sin originalförpackning när de inte används. Hygieniskt och säkert! Hörselkåporna har en beräknad livslängd på 3 år. Glöm inte att hålla koll på datumet så att du kan förnya dem när det är dags.

Men glöm inte att det allra viktigaste är att faktiskt använda hörselkåporna. För att ta på dem, gör så här: Sära på hörselkåporna och placera dem i öronhöjd med hjässbygeln mitt på huvudet. Justera så att kåporna helt täcker öronen. Både hörselkåporna och hjässbygeln kan justeras på höjden för bästa komfort. Kåpornas öronkuddar ska sitta behagligt mot huvudet utan att trycka på själva örat. På så vis får du också bästa skydd. Hjässbygeln ska sitta rakt.

Rengör hörselkåporna med en ett milt rengöringsmedel, exempelvis med mild tvållösning och en mjuk trasa.

Vad ingår?

Hörselkåporna levereras i en förvaringsask i kartong, bruksanvisning medföljer. Hörselkåporna är svarta med gula detaljer.

Dämpning Mycket hög (31dB och +)
Typ Vuxen
Kategori Hörselskydd
Typ av hörlur Skulder
Användning Arbete Bilsport
Garanti Garanterad överenstämmelse
Status Ny
Kategori : Hörselkåpor Varumärke : Quies

QuestionsBli den första som ställer en fråga om denna produkt!


Question about the product

* Required fields
(read)

Du kanske också gillar...