Hörselbygel Quies Professionnell QPCM01

Previous
Next
120,00 kr
Inkl. moms
Slut i Lager

Gratis leverans av 250 sek av köp

Säker betalning HTTPS, Paypal, Payzen

30 Dagar tilländra din yttrande

Hörselbygel Quies Professionnell QPCM01

Bättre en vanliga öronproppar: hörselbygel Quies QPCM01

Varumärket Quies, välkända för sina klassiska öronproppar i vax, kompletterar sitt utbud med denna hörselbygel Professionnel QPCM01, det perfekta valet för proffs i bullriga miljöer. Om du exponeras för höga ljudnivåer på din arbetsplats, vare sig det rör sig om bullriga maskiner eller musik, är det viktigt att du skyddar din hörsel.

Öronproppar kan vara en lösning, men det är inte alltid lätt att få dem att hålla sig på plats Dessutom kan det vara svårt att veta vad man ska göra av dem när man tar ur dem, så att de håller sig rena och att det är lätt att hitta rätt på dem när man behöver dem nästa gång. Med hörselbygeln Quies QPCM01 kan du arbeta i bullriga miljöer utan att behöva tänka på att hålla hörselskyddet på plats.

Funktion:

Hörselbygeln Quies Professionnell QPCM01 har en SNR (Standard Noise Reduction) på 29 dB. Dessutom filtrerar de ljudet så att du inte missar vad kollegorna säger, om larmet går, om en bil tutar osv. Vikten är rekordlåg: 14 gram. Du kommer att glömma att du har dem i öronen! Öronpropparna är i mjukt skum och allergivänliga. De är lätta att rengöra och att byta ut.

När du vill byta öronproppar på hörselbygeln Quies Professionnel så beställer du dem på vår hemsida Audilo.com Tack vare bygeln är det inte längre ett problem om du har smutsiga händer, eller bär handskar. Du behöver inte vidröra varken öronpropparna eller öronen. Dra lätt i bygeln bara, så lossar du öronpropparna Quies QPCM01.

Beskrivning:

  • Utbytbara öronproppar i mjukt skum
  • Ljuddämpning 29 dB
  • Hörselbygel och öronproppar som enkelt rengörs med tvål och vatten
  • Bärs runt halsen mellan användningarna
  • Överensstämmer med EU-normen EN352
  • Bygeln Quies QPCM01 är extremt lätt (14 g) och mjuk
  • Enkla att sätta i och ta ur

Användning:

Hörselbygeln Quies Professionnel bärs under hakan, vilket gör att öronpropparna håller sig väl på plats. De är mycket enkla att använda: placera bygeln under hakan och öronpropparna vid hörselgångsöppningen. Med ett lätt tryck på bygeln, i höjd med öronproppen, placerar du sedan öronpropparna. Gesterna för att placera hörselbygeln går snart på automatik.

När bullret avtar eller upphör låter du hörselskyddet hänga runt nacken. På så vis har du alltid öronpropparna nära till hands och riskerar inte att smutsa ner dem. Öronpropparna i hörselbygeln Quies QPCM01 kan bytas ut, men för att förlänga användningstiden rekommenderar vi att du rengör dem då och då, med tvål och vatten. Tänk på att låta dem torka ordentligt innan nästa användning. För att ljuddämpningen på 29 dB ska bevaras är det dock viktigt att regelbundet byta ut dem, särskilt vid intensiv användning. Själva bygeln rengörs enkelt med en mjuk trasa, med eller utan vatten.

Vad ingår?

  • Hörselbygel Quies QPCM01, med 2 öronproppar
  • Bruksanvisning
Dämpning Hög (25-30 dB)
Typ Vuxen
Kategori Hörselskydd
Typ av hörlur Skulder
Användning Arbete Koncert
Användning öronpropp Återanvändbar
Kategori : Produit en attente de redirection Varumärke : Quies

QuestionsBli den första som ställer en fråga om denna produkt!


Question about the product

* Required fields
(read)

Du kanske också gillar...