Öronproppar för sömn AudioNova™ SleepTight 23 dB

229,00 kr
Inkl. moms
I lager

Gratis leverans av 250 sek av köp

Säker betalning HTTPS, Paypal, Payzen

30 Dagar tilländra din yttrande

Öronproppar för sömn AudioNova™ SleepTight 23 dB

Funktion :

Audilo erbjuder de nya öronpropparna för sömn "AudioNova™ SleepTight” med en dämpning på 23 dB.

Öronpropparna är återanvändningsbara och deras innovativa egenskaper gör att de utmärker sig bland andra hörselskydd. De har utvecklats för att motsvara dina krav på hörselskydd. Sömnproblem påverkar vår hälsa negativt. Sömnbrist kan nämligen orsaka att kroppen producerar hormoner och molekyler som kan innebära hjärtrisk.

Andra riskområden är högt blodtryck, kolesterol, diabetes och fetma. Vi vet alla hur svårt det kan vara att somna och sova gott när det finns störande ljud. Gatans ljud: bilar, sophämtning, grannar ... är bara ett exempel.

Användning av öronproppar kan vara till stor hjälp för olika typer av störande ljud. 

Snarkning: Visste du att en medelmåttig snarkare uppnår en volym på 50-60 dB? Ungefär hälften av de personer som delar säng med en snarkare uppger att partnerns snarkande är en riktig sömnstörare. Att dela säng med en snarkare kan påverka förhållandet i övrigt, och det är inte ovanligt att till och med personer som sover i närliggande rum störs av snarkandet! Den förlorade sömnen kan mätas i minuter eller timmar. De psykologiska och fysiska konsekvenserna kan bli allvarliga. En rejäl snarkare kan uppnå hela 90 decibel. Detta motsvarar volymen hos en gräsklippare eller en skällande hund. Dessa ljudvolymer är inte ovanliga hos snarkare.

Nattarbetare: På dagen låter det överallt och hela tiden. Detta är förstås ett problem för nattarbetare som faktiskt måste sova dagtid. Dagens ljud kan också vara störande för personer som reser i tjänsten i olika tidszoner. Det är inte ovanligt att en rejäl tupplur dagtid är vad som krävs för att vara i form för ett viktigt affärsmöte. Att då störas av hotellhissen, livligt prat i korridoren eller stojande barn i rummet bredvid kan vara förödande.

Trafik: Att bo mitt i centrum är inte alltid idealiskt för god sömn. Stadstrafik och gatusorl kan vara en riktig sömnstörare.

Med AudioNova SleepTight kan du sova gott även mitt i smeten. Öronpropparna är tillverkade i mjuk och behaglig silikon som gör dem sköna att använda. Inga problem att sova på sidan: öronpropparna trycks omärkligt och automatiskt ihop när du lägger huvudet på kudden.

Öronpropparna AudioNova ger dig den lugn och ro som behövs för återhämtande naturlig sömn

Till skillnad från klassiska skumproppar så blockerar AudioNova SleepTight inte ljuden, men dämpar dem. Detta är mycket mer hälsosamt och välgörande för din sömn och förvirrar inte innerörat. Tack vare silikonpropparnas filter så cirkulerar luften i hörselgången vilket gör att vaxproduktion hålls på en normal nivå och att du slipper känslan av att örat kliar när du vaknar på morgonen.

AudioNova SleepTight finns i 3 medföljande storlekar så att du kan vara säker på att få en öronpropp perfekt anpassad till din hörselgång. Ett praktiskt förvaringsetui i nyckelringsformat medföljer också. Inga problem att ta med öronpropparna på resan !

Beskrivning :

Dessa öronproppar för sömn har en rad fördelar:

 • Akustiskt testade till 100 %
 • Ekologiska och ekonomiska
 • Tillverkade i Nederländerna
 • Allergivänliga
 • Kan användas mer än 100 gånger
 • SNR: 23 dB
 • Certifierade ISO 9001
 • Material: mycket mjukt silikon
 • 3 standardstorlekar
 • Ingen individuell anpassning

Användning :

Hur används öronpropparna AudioNova™ SleepTight? Välj rätt storlek och gör dig redo att njuta av en god natts sömn. Öronpropparna trycks omärkligt ihop när du lägger huvudet på kudden för bästa komfort. Deras ergonomiska utformning gör att du inte riskerar att tappa dem när du sover. Silikonmaterialet garanterar hög komfort hela natten och orsakar inte irritation eller smärta på grund av tryck.

Rengör gärna öronpropparna efter varje användning med en fuktig trasa. Förvara dem i förvaringsasken så håller de sig i bra skick över lång tid.

Vad ingår ?

Allt detta :

 • 2 filter
 • 1 par öronproppar storlek S
 • 1 par öronproppar storlek M
 • 1 par öronproppar storlek L
 • 1 bruksanvisning
 • 1 nyckelring för resan
 • 1 förvaringsetui i aluminium
Dämpning Medel (21-24dB)
Typ Vuxen
Material Silikon
Kategori Öronproppar
Användning Sömn
Användning öronpropp Återanvändbar
Typ av produkt Öronproppar
Kategori : Sov & natt Varumärke : Audionova

Du kanske också gillar...