Öronproppar Musik Audionova Music 16 dB

229,00 kr
Inkl. moms
I lager

Gratis leverans av 250 sek av köp

Säker betalning HTTPS, Paypal, Payzen

30 Dagar tilländra din yttrande

Öronproppar Musik Audionova Music 16 dB 

Att exponeras för ljud kan innebära en risk för hörseln. Därför är det viktigt att välja rätt hörselskydd beroende på situation. Upptäck dessa öronproppar och deras egenskaper.

Funktioner :

Öronpropparna Audionova Music blir snabbt oumbärliga för musiker. De ger ett säkert skydd mot hörselskador i miljöer med hög ljudvolym.  Visste du att örats hörselceller kan dö? Med dessa öronproppar kan du känna dig säker på att omgivande ljud inte skadar din hörsel. 

Öronpropparna Audionova Music är särskilt utvecklade för amatörmusiker. Ljudet dämpas och öronpropparna skyddar örat från skadliga ljud.

Ljuddämpningen ligger på 16 decibel. Öronpropparna Audionova Music är återanvändningsbara. De finns i tre standardstorlekar. Storlekarna Small, Medium och Large medföljer. De olika storlekarna är stapelbara för praktisk förvaring. Öronpropparna är klassiskt vita och filtren är gröna. Välj mellan silikon och akryl. Båda materialen är behagliga och mjuka mot huden.

Öronpropparna har akustiska filter. Filtren dämpar ljudet och skyddar örat. Filtren består av ett membran som släpper igenom ljudet och återskapar det inuti i örat, med rätt frekvens. 

Vilka är farorna med buller ?

Under en konsert kan ljudnivån överstiga 100 decibel. Den lagliga bullergränsen ligger på den nivån. Långvarig exponering mot buller på en nivå av 85 decibel och mer kan orsaka skador på trumhinnan. Örat beräknas klara buller på 85 decibel under ca 4 minuter max. Över den tidsgränsen kan hörseln skadas.

Vem kan använda dessa öronproppar ?

Audionova Music är utvecklade för att användas av musiker och artister. Dessa yrken innebär att utövarna utsätts för en ljudnivå som överstiger 85 decibel. Säkerhetsgränsen ligger på just 85 decibel. Musiker och artister riskerar att drabbas av tinnitus. Andra yrkesgrupper kan också behöva använda öronproppar, exempelvis byggarbetare.
Audionova Music riktar sig särskilt till personer som spelar instrument (trummor, blåsinstrument), proffsmusiker (sångare, dj, musikgrupper) samt amatörmusiker och festival- och konsertbesökare till exempel.

Beskrivning :

  • Ljudet filtreras effektivt
  • Ljudkvaliteten förhöjs
  • Öronen skyddas effektivt
  • Flera olika storlekar

Användning av öronpropparna :

Sätt i dina öronproppar Audionova Music innan du går in i en lokal med hög ljudnivå, exempelvis en konsert. Tänk på att välja rätt storlek.

Öronpropparna är återanvändningsbara, så var noga med att rengöra dem när du använt dem så håller de länge. Vid isättning, var noga med att öronpropparna helt täcker hörselgången. Med dessa öronproppar känner du dig inte isolerad från din omgivning, tack vare dess akustiska filter.

Vad ingår ?

Ett förvaringsetui i aluminium för praktisk förvaring Förvaringsetuiet kan fästas vid den medföljande nyckelringen. Enkla att ta med överallt! Fäst etuiet på din nyckelknippa så är du säker att ha med dig öronpropparna.

  • En nyckelring
  • 2 akustiska filter
  • 3 par öronproppar i olika storlekar (S, M och L)
Dämpning Svag (12-20dB)
Typ Vuxen
Material Termoplast
Kategori Öronproppar
Användning Koncert
Användning öronpropp Återanvändbar
Kategori : Musik & konserter Varumärke : Audionova

QuestionsBli den första som ställer en fråga om denna produkt!


Question about the product

* Required fields
(read)

Du kanske också gillar...