Öronproppar Motor Audionova Drive 24 dB

229,00 kr
Inkl. moms
I lager

Gratis leverans av 250 sek av köp

Säker betalning HTTPS, Paypal, Payzen

30 Dagar tilländra din yttrande

Öronproppar Motor Audionova Drive 24 dB

Njut av din passion utan att riskera din hörsel. Tveka inte, klicka hem öronpropparna för motorälskare Audionova Drive 24 dB.

Funktion :

Varje mc-förare med självrespekt älskar motorcykelns häftiga ljud. Kraften, vibrationerna och resonansen gör lika mycket som fartvinden för den unika upplevelsen att köra motorcykel. Det är lätt att ignorera det faktum att långvarig exponering för motorljudet kan innebära risk för hörselskador, som hörselnedsättning av varierande grad. Motorljudet är synnerligen kraftigt. Kör du regelbundet motorcykel så är risken hög att din hörsel påverkas. Det är alltså av största vikt att du skyddar din hörsel så att du kan njuta av din motorcykel, inte bara idag men också under åren som kommer.

Öronproppar för motorcykelförare är särskilt utvecklade för att skydda hörseln från motorljud. Med dessa hörselskydd kan du njuta av din motorcykel, utan oro för din hörsel. Dessa öronproppar kan med fördel användas också vid motorsportsevenemang, som rally, Formel1, Mc-tävlingar, flyguppvisningar ... Ljudvolymen på denna typ av evenemang kan nämligen innebära en risk för hörselskador.

Hur fungerar dessa öronproppar? Öronpropparnas form är särskilt utvecklad för att både dämpa höga ljud när du kör samt skydda örat från vindens turbulens. Du får ett effektivt skydd utan att helt avskärmas från det som händer runt omkring dig.

Beskrivning :

 • Tre standardstorlekar: Small, Medium, Large
 • Filter (orange) medföljer
 • SNR: 24 dB
 • Akustiskt testade
 • Färg: Vit, genomskinlig
 • Komfort garanterad dagen lång.

Användning :

Börja med att kontrollera vilken av de tre medföljande storlekarna som bäst passar just dina öron. Att använda rätt storlek är inte bara bekvämare, men ger också ett bättre skydd. Filtret flyttas lätt mellan de olika storlekarna vid behov.

Det är inte svårt att sätta i öronpropparna. Dra örat lätt bakåt med ena handen. Det gör det lättare att placera öronproppen i hörselgången. För in öronpropparna försiktigt: din hörsel skyddas.

Dessa öronpropparna kan dessutom användas vid en rad tillfällen utöver motorcykelkörning. Det är viktigt att skydda hörseln också i andra situationer än på motorcykeln. De kan till exempelvis med fördel användas på konserter, på bullriga arbetsplatser och verkstäder, vid fyrverkerier eller sportskytte.

Var noga med att inte ta ur öronpropparna så länge du utsätts för höga ljud. Denna etapp är lika enkel som att sätta i dem. Öronpropparna har nämligen en diskret flärp som gör det enkelt att ta ur dem. För att ta ut dem, dra helt enkelt försiktigt i flärpen.

Dessa öronproppar har en extremt lång användningstid om de sköts rätt. Rengör dem noggrant efter varje användning. På så vis kan du också vara lugn med att de alltid är klara för användning när du behöver dem. Vänta inte med att rengöra dem då det kan innebära att bakterier får fäste. När öronpropparna är rena och torra, förvara dem i det medföljande etuiet.

Vad ingår ?

 • Återanvändningsbara öronproppar i tre storlekar
 • 2 akustiska filter
 • 1 bruksanvisning
 • 1 förvaringsetui i aluminium
 • 1 nyckelring för enkel transport
Dämpning Medel (21-24dB)
Typ Vuxen
Material Termoplast
Kategori Öronproppar
Användning Motorcykel
Användning öronpropp Återanvändbar
Kategori : Öronproppar för MC-cyklister Varumärke : Audionova

QuestionsBli den första som ställer en fråga om denna produkt!


Question about the product

* Required fields
(read)

Du kanske också gillar...