Öronproppar Simning Audionova Swim

229,00 kr
Inkl. moms
I lager

Gratis leverans av 250 sek av köp

Säker betalning HTTPS, Paypal, Payzen

30 Dagar tilländra din yttrande

Öronproppar Simning Audionova Swim


Simma lugnt med Öronpropparna Audionova Swim !

Öronproppar Audionova Swim : 

Varför är det viktigt att skydda öronen när man är i vattnet?

Om simning är din sport tillbringar du antagligen många timmar i vattnet. Då är det viktigt att skydda öronen. Hörselskydd är oumbärliga, men alltför ofta glöms de bort. Regelbunden simning gör öronen mer sårbara. Hörselgången utsätts för vatten och fukt under träningspasset. Dessutom sjunker temperaturen i örat i jämförelse med resten av kroppen på grund av den lägre vattentemperaturen.

Det är inte heller ovanligt att vatten stannar kvar i örat även efter avslutad träning. Det hjälper inte att försöka skaka ut vattnet genom att stå på ett ben och hoppa. Det är alltid lite vatten kvar. Det räcker med bara lite vatten för att irritation ska uppstå.

Örats sårbarhet ökar och därmed risken för infektioner och otit.
Så kallat simmaröra, extern otit, är tyvärr inte ovanligt bland simmare. Orsaken är den långvariga och regelbundna vattenexponeringen. Det så kallade simmarörat kan bli kroniskt och mycket besvärligt både för proffs och amatörer. Genom att använda öronpropparna Audionova Swim undviker man denna risk.

Det är viktigt att tänka på att skydda sin hörsel och att använda öronproppar.

Öronpropparna Audionova Swim är anpassade för såväl intensiv simträning som för fritidssimning. Öronpropparna håller sig väl på plats hur fort du än simmar och skyddar din hörsel effektivt.

En fördel med dessa öronproppar är att användaren inte isoleras från sin omgivning. Omgivande ljud uppfattas fortfarande. Under pauser är det inga problem att kommunicera med simkompisarna eller tränaren.

Audionova Swim är tillverkade i termoplast, ett mjukt material som är behagligt mot huden och hörselgången. Öronpropparna irriterar inte örat, varken när de sätts i, under användning eller när de tas ur.

Öronpropparna är återanvändningsbara över tid. Audionova Swim är ett enkelt och effektivt hörselskydd. Faktiskt bara fördelar!

Egenskaper Öronproppar Audionova Swim : 

  • Återanvändningsbara
  • Tillverkade i Nederländerna
  • Låg bullerdämpning

Användning av Öronproppar Audionova Swim :

Hur används öronpropparna Audionova Swim?
Sätt i öronpropparna redan innan den obligatoriska duschen före simningen. Behåll dem på under hela träningspasset och ta ur dem först i omklädningsrummet efteråt.
Sätt i en öronpropp i taget. Den praktiska flärpen gör det lätt att placera öronproppen. Tryck inte hårt och för inte in öronproppen för långt. Passformen i hörselgången är perfekt. De hamnar rätt av sig själva när de förs in i hörselgången.

Du känner av direkt om de skulle sitta fel.
Öronpropparna fyller hörselgången utan att ge en känsla av lock för öronen. Vattentätheten är perfekt. Nu kan du simma lugnt utan att oroa dig för dina öron. Du känner inte av dem under användning.
När du tar ur dina Audionova Swim, skölj dem i rent vatten och låt lufttorka. När de är torra, placera dem i förvaringsetuiet så att de skyddas från smuts och bakterier.

Vad ingår när du beställer dina Audionova Swim?

Förpackningen innehåller :

  • 3 par Öronproppar Simning Audionova Swim i storlek S, M och L
  • Bruksanvisning
  • Ett förvaringsetui
  • 2 Filter som enkelt placeras i öronpropparna

Dämpning Svag (12-20dB)
Typ Vuxen
Material Termoplast
Kategori Öronproppar
Användning Simning
Användning öronpropp Återanvändbar
Kategori : Öronproppar för simning Varumärke : Audionova

QuestionsBli den första som ställer en fråga om denna produkt!


Question about the product

* Required fields
(read)

Du kanske också gillar...