Vibrerande smartklocka Maxcom FW43 Cobalt 2

585,50 kr
Inkl. moms
I lager
Färg

Gratis leverans av 250 sek av köp

Säker betalning HTTPS, Paypal, Payzen

30 Dagar tilländra din yttrande

Vibrerande smartklocka Maxcom FW43 Cobalt 2

Smartklockan Maxcom FW43 Cobalt 2 är en härlig mix av teknologier som gör ditt liv enklare. FW43 Cobalt 2 från Maxcom är en uppkopplad armbandsklocka som närmast kan beskrivas som en personlig assistent som också mäter dina hälsovärden.

Smarta klockor har tack vare sina smarta funktioner och praktiska egenskaper seglat upp som en ny favoritprodukt. Smartklockan blir ett tillbehör som förenklar användandet av din smartphone. Den gör det lätt att komma igång med träningen och håller koll på pulsen. Modellen har utvecklats för aktiva användare. Det vibrerande alarmet gör den också till det perfekta valet för hörselskadade som vill kunna vakna utan att störa andra i hemmet. 

Smartklockan Maxcom FW43 Cobalt 2 i korta drag:

Smartklockan Maxcom FW43 Cobalt 2 har av ett veritabelt klockarmband i modern stil och blir snabbt din bästa vän när det kommer till att hålla koll på din hälsa.
Den stora och taktila skärmen TFT i flerfärg och optimerad upplösning gör det lätt att avläsa både hälsovärden och notiser från din smartphone: SMS, inkommande samtal, notiser från sociala medier. Du kan dessutom kolla vädret, styra musiken som spelas på din telefon samt aktivera och styra telefonens kamera. 

Klockan kan också användas som larm. Den vibrerar då på de klockslag du ställt in.

TFT-skärm

Smartklockan Maxcom FW43 Cobalt 2 är utrustad med en mycket praktisk taktil skärm. Med en storlek på 1,28” är den lätt att läsa. Denna smartklocka sticker ut med sin upplösning på hela 240 x 240 pixel. Skärmen är skarp och den roterande menyn gör navigationen enkel.

Bluetooth-teknologi

Använd klockan tillsammans med din smartphone et läs dina SMS direkt på klockskärmen. Med den integrererade väderappen (exkl push-service) är det enkelt att hålla koll på väderleken.

Koll på hälsan och fysisk aktivitet

Den intelligenta klockan Maxcom FW43 Cobalt 2 ansluts enkelt till integrerade appar och gör det lätt att följa upp hälsovärden och analyser.
Syresättningen i blodet, blodtryck och puls mäts och analyseras korrekt.

Personlig design: 

Klockan har 3 utbytbara armband. Välj din favorit för dagen! Med svart urtavla medföljer armband i svart och brunt konstläder samt ett armband i svart rostfritt stål. Med urtavla i guld medföljer armband i off-white och brunt konstläder samt ett armband i guldfärgat rostfritt stål. 

Beskrivning:

Denna smartklocka har följande egenskaper:

 • Mått: 50 x 45 x 11 mm
 • Batteri: 210 mAh:
 • Vikt: 51 g
 • App: DAFIT 
 • Tjänster: FULL TOUCH + knapp
 • Färgversioner: 2
 • Display: 1,28’’ TFT
 • Vattentäthet: IP67:
 • Bluetooth: 5.1
 • Batteritid: 9-10 dagar

Maxcom FW43 Cobalt 2 gör det lätt att koppla av. Du kan också spela spel på din smartklocka.

Användning:

Smartklockan Maxcom FW43 Cobalt 2 aktiveras genom att trycka några sekunder på urtavlans centrala knapp. Inställningarna är intuitiva.

Ladda ner appen DA FIT på din smartphone och koppla sedan ihop den med din smarklocka. Börja på telefonens hemskärm. Välj inställningen ”lägga till en enhet”. Välj din smartklocka bland de alternativ som kommer upp. Om du har en Android sker det automatiskt.

Om du har en smartphone med iOS behöver du bekräfta ihopparningen via Bluetooth. Smartklockan laddas enkelt via uttaget på armbandets baksida. Använd en USB-kabel och ladda via en dator eller direkt på ett eluttag.

Vad ingår?

 • 1 Vibrerande smartklocka Maxcom FW43 Cobalt 2
 • 1 USB-kabel för laddning
 • 1 extra utbytbart armband
 • 1 bruksanvisning

Smartklockan FW43 Cobalt 2 finns i två färger. Med de utbytbara armbanden är det enkelt att anpassa klockan till dagens eller kvällens look. Du kan dessutom anpassa urtavlan till din smak så att denna vibrerande klocka verkligen passar din stil.

Vibrator Ja
Garanti 24 månader
Status Ny
Kategori : Smartklocka Varumärke : Maxcom Joy of Communication

QuestionsBli den första som ställer en fråga om denna produkt!


Question about the product

* Required fields
(read)

Du kanske också gillar...