Surfplatta Senior Beafon TAB PRO TL20

3 553,00 kr
Inkl. moms
I lager

Gratis leverans av 250 sek av köp

Säker betalning HTTPS, Paypal, Payzen

30 Dagar tilländra din yttrande

Surfplatta Senior Beafon TL20

Beafon, välkända för sin expertis inom seniormobiler, har nu utvecklat en taktil surfplatta som gör det lätt att hänga med i utvecklingen.

Funktioner:

Taktil skärm:

Surfplattan Beafon TL20 är särskilt anpassad till seniorer: generösa mått och en skärm som är skön för öronen och extremt tydlig. Den taktila skärmen är reaktiv och lätt att styra. Exempelvis kan du med två fingrar förstora en bild på skärmen. Du kan välja mellan två gränssnitt. Dels ett klassiskt gränssnitt (Android, som känns igen från mobiltelefoner), dels ett förenklat gränssnitt särskilt utvecklat av Beafon, utan plotter och onödiga ikoner. Ikonerna på skärmen är mycket stora och tydliga, så att du inte riskerar att ta fel. Om du av någon anledning inte vill använda dig av den taktila skärmen kan du istället välja Beafons handsfreeläge med röststyrning, tillgängligt direkt när surfplattan aktiveras.

Startsida surfplatta Beafon TL20:

När du startar surfplattan finner du direkt allt du behöver direkt på startsidan. Utöver praktisk information som klockslag, datum, väder och batteristatus finner du också en sökfunktion, Google, så att du direkt kan göra sökningar på Internet. Med denna surfplatta för seniorer kan du lyssna på din favoritradiostation direkt från skärmen och ta bilder med den integrerade kameran. Surfplattan har ett interminne, men du kan också välja att lägga till ett minneskort, micro SD, om du behöver mer plats.

Kommunikationsmedel:

Du kan spara upp till 1 000 kontakter i surfplattans kontaktbok, som nås direkt från startsidan. Du kan också lägga till ett foto till dina kontakter, så att du lätt hittar rätt. Självklart kan du skicka SMS och ringa direkt från surfplattan. Du har säkert redan koll på ikonerna för Skype och WhatsApp och snart behärskar du också Beafons egen videoapp för att kommunicera med nära och kära. Den stora skärmen gör att du får en mycket hög bildkvalitet för dina videosamtal.

Säkerhetsfunktioner:

Med surfplattan Beafon TL20 för seniorer kan du känna dig trygg. Om olyckan skulle vara framme är det bara att trycka på SOS-knappen, direkt på startsidan. De 5 nummer som du sparat som nödnummer rings då upp direkt. Surfplattan har också en funktion "SOS säkerhetszon" som, på samma sätt som en GPS, gör det lätt att geolokalisera dig var du än är.

Ingen har väl missat hur krångligt det kan vara med ny teknik för den som kommit upp i åren. Med surfplattan Beafon TL20 kan dina nära och kära hjälpa dig också när de inte är hos dig, tack vare funktionen distanskontroll. De kan på så vis hjälpa dig med alla inställningar. Beafon TL20 har en rad funktioner som hjälper dig att känna dig trygg.

Bonus: din surfplatta kommer med ett svart förvaringsetui som inte bara skyddar din surfplatta från stötar men också kan användas som skärmställ i olika positioner. Etuiet skyddar skärmen mot damm och skyddar plattan i sin helhet vid fall.
Gör slag i saken och kom med i den uppkopplade världen med Beafon TL20!

Beskrivning:

 • 4G LTE
 • Android 11
 • Google Package
 • Taktil skärm multitouch (kapacitiv) 10,1”
 • Nödsamtal SOS-knapp (GPS)
 • SOS Säkerhetszon (GPS)
 • Kamera baksida: 8 Mpx, framsida: 5 Mpx
 • Två gränssnitt: Beafon / Android
 • Kontaktlista med foto
 • FM-radio
 • WhatsApp, Skype och Beafon Smart Home förinstallerade
 • Kontrollfunktioner på distans
 • microSD
 • Handsfreeläge
 • Mått: 244 x 163 x 10 mm
 • Surfplatta barn och äldre

Användning:

Surfplattan måste laddas regelbundet vilket är lätt som en plätt. Den medföljande laddaren har en USB-kabel, så att du kan välja mellan att ladda via ett eluttag eller kanske i bilen eller via en dator. Surfplattan rengörs enkelt med en lätt fuktad mjukt trasa. Undvik starka rengöringsmedel. Skydda skärmen mot repor genom att stänga etuiet när du inte använder surfplattan.

Vad ingår?

Utöver den eleganta surfplattan Senior Beafon TL20 med silvriga detaljer i aluminium medföljer ett förvaringsetui, en laddare, USB-kabel (praktiskt om du vill ladda i bilen till exempel) samt en bruksanvisning som gör det lätt att börja använda surfplattan.

Vibrator Ja
Bluetooth Ja
Strömförsörjning Batterier
Kategori : Surfplatta för seniorer Varumärke : Beafon

Du kanske också gillar...