Gryningssimulator Lumie

Gryningssimulator Lumie Bodyclock Spark 100 - Ljusterapi

1 280,00 kr
Inkl. moms
 • Betalning med Secure Bankkort (HTTPS Secure Site) Betalning med Secure Bankkort (HTTPS Secure Site)
 • Snabb leverans: Frakt nästa dag (exklusive helger och helgdagar) Snabb leverans: Frakt nästa dag (exklusive helger och helgdagar)
 • Produktretur möjligt inom 14 dagar Produktretur möjligt inom 14 dagar
 

Gryningssimulator Lumie Spark 100 - Ljusterapi

Lumie Spark 100 är en gryningssimulator som fungerar som ljusterapi. Du får en bättre sömn, men framför allt ett skönare uppvaknande i lugn och ro som ger dig en bättre dagsform.

Funktion:

Tack vare sina LED-lampor i flera olika färger så återskapas soluppgången på ett naturligt sätt. Med Lumie Spark får du en soluppgång hemma i sovrummet och vaknar i naturlig takt. Var 30:e minut förändras ljusskenet på ett mjukt och progressivt sätt, från varmt vitt till orange och sedan olika nyanser av rött. Ljusstyrkan förändras i förhållande till rummets ljusförhållanden så att simulatorn får en naturlig effekt: soluppgång på morgonen och solnedgång på kvällen.

Din sömn blir en källa till återhämtning vilket gör att du under dagen får en bättre prestationsförmåga och produktivitet. Under natten ökar kroppens produktion av melotonin för en välgörande sömn. Lumie Spark 100 hjälper dig att få bukt med vinterdeppen, men kan förstås användas året om för att ge dig extra energi.

Det är en perfekt sänglampa som visar tiden med skonsamt LED så att du slipper parasiterande ljuskällor. Väckningslarmet programmeras enkelt med hjälp av knapparna på lampans framsida.

Dessutom läser den av ljusförhållanden i rummet så att displayen inte har en onödigt stark ljusstyrka.

Studier visar att om man somnar och vaknar i takt med det naturliga ljuset (solnedgång och soluppgång) så vaknar man på bättre humör och mår helt enkelt bättre. Det är ett säkert sätt att öka prestandan, också på sikt. Med ljusterapi ökar också kroppens kortisolhalter så att man vaknar i toppform.

Gryningssimulatorn Lumie Spark 100 är en medicinteknisk produkt klass I och kompletterar en riktig ljusterapilampa perfekt.

Lumie Spark 100, i motsats till många andra gryningssimulatorer, erbjuder inga ljud som alarmsignal. Denna produkt satsar allt på kvalitativt ljus, som progressivt och mjukt vaggar dig till sömns och väcker dig till en ny dag. Du kan också vara helt säker på att råka ställa in radion av misstag: det finns ingen radio.

Den sfäriska formen och de runda linjerna ger en avskalad design. Den är mycket enkel att använda. Den nätta storleken gör att den hittar sin plats på alla typer av sängbord.

Beskrivning:

 • Storlek: 16 cm x 19cm x 12cm
 • Vikt: 565g
 • Strömförsörjning: nätkontakt
 • Produktgaranti: 3 år
 • Ljustyp: LED
 • Färg: Vit

Användning:

Mycket enkel att använda: ställ in klockslag för när du vill somna och vakna. Gryningssimulatorn aktiveras under 30 minuter. Om du vill kan du välja att lägga till en ljudsignal för väckningen. Du kan förstås välja volym för ljudsignalen isåfall. Det är också du som bestämmer ljusstyrkan. Ljudlarmet stängs enkelt av genom att du trycker lätt på gryningssimulatorn.

Du har också två lägen att välja mellan för insomningen. Antingen väljer du att ljuset progressivt tonas ned och slutligen stängs av helt, eller så väljer du att behålla en låg ljusnivå (nattljus) natten igenom. Det uppskattas ofta av barn.

Du kan självklart välja att spara dina inställningar så att du slipper göra om dem varje kväll. De sparas då också i händelse av strömavbrott.

Vad ingår?


 • Gryningssimulator Lumie Spark 100
 • Sladd och kontakt
 • Bruksanvisning

 
Lumie
REFB-2742
Datablad
Garanti
24 månader
     

Bli den första som ställer en fråga om denna produkt!


Question about the product

* Required fields
(read)
 

Du kanske också gillar