Bluetooth Hörlurar med benledningsteknik Shokz OpenRun

1 663,00 kr
Inkl. moms
I lager
Färg

Gratis leverans av 250 sek av köp

Säker betalning HTTPS, Paypal, Payzen

30 Dagar tilländra din yttrande

Ultralätta Bluetooth Hörlurar med benledningsteknik Shokz OpenRun


Med hörlurarna Shokz OpenRun, den åttonde generation benledningsteknik, kan du träna och lyssna på musik, eller tala telefon, utan att missa vad som händer runt omkring dig. Denna typ av hörlurar lämnar hörselgången helt fri! Bluetooth-hörlurarna Shokz OpenRun tillverkas av Shokz (tidigare AfterShokz), varumärket som valts av det Franska friidrottsförbundet FFA.

Hörlurarna har visserligen utvecklats för proffs inom sport, men idag används de även i andra sammanhang: på arbetsplatsen, under videomöten med flera deltagare etc. De uppskattas också av hemmajobbare som kan lyssna på musik framför datorn. Och förstås av studenter som kan följa undervisning på distans.

Funktioner:

Tack vare Shokz revolutionerande benledningsteknik undviks en rad besvär som ofta drabbar användare av klassiska hörlurar, som sitter i eller på örat: för tunga, för täta, för varma ... Den ergonomiska designen och den perfekta passformen vid nacken gör att du kan hoppa, springa eller inta avancerade yogapositioner utan att oroa dig för att lurarna ska halka av.

Klassiska hörlurar hindrar dig också från att uppmärksamma omgivande ljud, som bilar. Med benledningstekniken och Shokz OpenRun förblir du uppmärksam på din omgivning, vilket minskar risken för olyckor.

Lyssna på musik eller podcasts. Para ihop dem via Bluetooth till din smartphone, PC eller surfplatta. Men du kan också använda dessa hörlurar för telefonsamtal, tack vare en diskret kontrollknapp på en av hörlurarna. Med denna ”multiknapp” kan du reglera volymen, välja musik och trycka på paus, som det passar dig.

OpenRun från Shokz är utrustad med två mikrofoner med dubbel ljudisolering: när du pratar telefon så hörs din röst klart och tydligt, utan att personen du pratar med störs av ljud i din omgivning.

Bluetooth Shokz OpenRun är den nya snabbladdande versionen av Aeropex, som slog försäljningsrekord när den släpptes, då under varumärket Aftershokz. Med OpenRun räcker 10 minuters laddning för 90 minuters användning. Lyssna på musik, ljudbok, podcast samtidigt som du pysslar med ditt, vare sig det är träning, hushållsarbete eller promenad. OpenRun laddas fullt på 90 minuter och då har du sedan en användningstid på hela 8 timmar.

Beskrivning:

 • Hörlurar med ergonomisk bygel
 • Benledningsteknik
 • Ultralåg vikt: 26 g
 • Trådlös Bluetooth 5.1
 • 2 mikrofoner med dubbel ljudisolering
 • Maximal räckvidd: 10 m
 • Snabbladdning med magnetinduktion
 • Lång användningstid: 8 timmars (efter full laddning)
 • Standby: 10 dagar

Användning:

När man gillar att träna utomhus gäller det att gilla alla väder. Oavsett väder så kan dina Shokz OpenRun hänga med: vare sig det är varmt så att svetten dryper eller om det regnar så behöver du inte oroa dig för att det ska komma in fukt i dina hörlurar som är klassade IP67. (Obs! Ej för simning) OpenRun har en fuktindikator som varnar när det är dags att torka hörlurarna. OpenRun är också uppskattade av cyklister, inte minst mountainbike, eftersom designen hindrar damm från att få fäste.

Den unika ergonomin gör att Shokz OpenRun kan användas av alla, också den som bär hörapparat. Shokz OpenRun placeras nämligen inte i örat och hörselgången, utan på örats utsida. Dessa hörlurar kan också bäras tillsammans med glasögon, eftersom bygeln placeras runt nacken.

Teknologin 2.0+ Premium Pitch ger ett ljud av mycket hög kvalitet, med rejäl bas, utan störande vibrationer. Volymen kan höjas ordentligt i jämförelse med andra hörlurar. Nu kan du alltså lyssna på din musik även om den omgivande ljudnivån är lite väl hög. Lyssna på din musik när du går omkring i stan, sitter på bussen eller befinner dig på jobbet, samtidigt som du fortfarande uppfattar vad som händer runt omkring dig.

Hörlurarna är tillverkade i titan och täckta med mjukt silikon. Dessa hörlurar från Shokz är eleganta och diskreta. De är dessutom extremt lätta - 26 gram - så det finns risk att du glömmer att du har dem på!

Vad ingår?

 • Hörlurar Shokz OpenRun
 • USB-kabel för laddning
 • Förvaringsfodral
 • Bruksanvisning

Bluetooth Ja
Garanti 24 månader
Kompatibel hörhjälpmedel JA
Kategori : Bluetooth-hörlurar Varumärke : AfterShokz

QuestionsBli den första som ställer en fråga om denna produkt!


Question about the product

* Required fields
(read)

Du kanske också gillar...