Earbreeze dry: Torkar och rengör öronen

1 200,00 kr
Inkl. moms
 • Betalning med Secure Bankkort (HTTPS Secure Site) Betalning med Secure Bankkort (HTTPS Secure Site)
 • Snabb leverans: Frakt nästa dag (exklusive helger och helgdagar) Snabb leverans: Frakt nästa dag (exklusive helger och helgdagar)
 • Produktretur möjligt inom 14 dagar Produktretur möjligt inom 14 dagar
 

Earbreeze dry torkar dina öron

Precis som resten av kroppen behöver öronen tas om hand. Det finns olika sätt att rengöra öronen; olika produkter och tekniker. Vatten i örat kan medföra obehag och i vissa fall också hörselproblem. Men nu finns en lösning: en särskild örontork som skonsamt rengör och torkar örat. Den populära örontorken Earbreeze dry uppskattas av sina användare. Den placeras i hörselgången och absorberar fukten skonsamt.

Earbreeze dry: örontorken för hela familjen

Efter duschen, simningen eller annan vattensport finns det ofta vatten kvar i örat. Det kan innebära problem och att torka örat riktigt torrt kan vara svårt. Men nu finns örontorken Earbreeze dry som gör det lätt som en plätt. Den är enkel att använda och ser till att allt vatten försvinner ur ditt öra. Så hur fungerar denna örontork? Earbreeze dry är en varmluftstork som försiktigt blåser in varm luft i örat, så att vattnet avdunstar.

Den är lika skonsam som effektiv.

Earbreeze dry har utvecklats för personer som besväras av att inte kunna torka örat ordentligt. Med Earbreeze dry torkas örat snabbt och effektivt, utan risk att skada trumhinnan Vill du torka dina öron på ett skonsamt sätt? Under utvecklingen av Earbreeze dry låg fokus på att undvika all risk för skada i örat.

Ergonomiskt utformad

Örontorken har designats för att på ett behagligt sätt kunna föras in i örat. Tillverkaren har tagit patent på denna unika produkt som gör det till en fröjd att torka örat. Den varma luften ser till att örat är helt torrt när torkningen är avslutad.

En produkt för hela familjen

Med Earbreeze dry kan användas av både vuxna och barn. En örontork kan delas av hela familjen. Flera munstycken medföljer, i olika storlekar, så att varje familjemedlem har sitt eget.

Perfekt för resan

Earbreeze dry är liten och nätt och får lätt plats i resväskan. Batteri och förvaringspåse medföljer, vilket gör det ännu lättare att ta med den på resan. Oumbärlig om du tänker njuta av vatten under semestern!

Effektiv torkning av örat med Earbreeze dry

Kommer dina öron i kontakt med vatten? Torka öronen effektivt med hjälp av Earbreeze dry. Den innovativa tekniken gör att du nu kan torka örat på ett skonsamt sätt, med hjälp av varmluft. Vatten och fukt avlägsnas skonsamt. Örontorken kommer med en uppsättning av munstycken i olika storlekar, vilket innebär att örontorken kan användas av alla, stora som små.

Du kan själv styra varmluftstorkens intensitet. Örontorken har tre nivåer för varmluftsblåsen. Du behöver inte vara orolig för att skada örat. Örontorken är särskilt utvecklad för att skonsamt torka också barnens öron.

Beskrivning: 

 • Österrikisk uppfinning
 • Munstycket är skyddad av patent
 • Laddningsbar

Användning:

Modellen Earbreeze dry har integrerade batterier och en förvaringspåse. Storleken är liten och nätt: 15,5 x 6 x 23,5 cm. Låt den följa med i resväskan eller träningsväskan, den tar inte mycket plats. Batteriet laddas enkelt med den medföljande laddningskabeln (USB-A och USB-C).

Earbreeze dry har utvecklats av experter som är verksamma vid välkända universitet och institut. Produkten är resultatet av den senaste forskningen. Örontorkar är effektiv och skonsam.

Vad ingår i köpet av Earbreeze dry?

Du får:

 • En örontork med integrerat batteri
 • Munstycken i flera storlekar 2 par och 3 par
 • Ett skyddsfodral
 • En förvaringspåse
 • En laddningskabel USB-A och USB-C
 • En bruksanvisning på 4 språk

I sin helhet rör det sig om en vikt på 531 g utan förpackning och 588 g med förpackning.


 
Earbreeze
REFB-2748
Datablad
Strömförsörjning
Batterier
Garanti
24 månader
     

Bli den första som ställer en fråga om denna produkt!


Question about the product

* Required fields
(read)
 

Du kanske också gillar