kosttillskott magnesium

MAG2 24h: kosttillskott magnesium

150,00 kr
Inkl. moms
  • Betalning med Secure Bankkort (HTTPS Secure Site) Betalning med Secure Bankkort (HTTPS Secure Site)
  • Snabb leverans: Frakt nästa dag (exklusive helger och helgdagar) Snabb leverans: Frakt nästa dag (exklusive helger och helgdagar)
  • Produktretur möjligt inom 14 dagar Produktretur möjligt inom 14 dagar
 

MAG2 24h: kosttillskott magnesium


Funktion:

Brist på magnesium kan orsaka allmän trötthet, såväl mentalt som muskulärt samt en känsla av nervositet. Detta kan rådas bot på med en magnesiumkur.

Tabletterna MAG2 24h är lösningen. En enda tablett är vad som behövs för att kroppens dagsbehov av magnesium, B6- och B12-vitamin ska tillfredsställas. Tabletten är skapad i två skikt som gör att magnesiumet utsöndras progressivt i hela kroppen. På så vis optimeras kroppens upptagning.

Detta tillskott av magnesium och B6-vitamin gör att tröttheten försvinner. Det bidrar också till att nervsystemet fungerar optimalt. Muskeltröttheten minskar också. B12-vitamin ser till att kroppen fungerar i vardagen.

Visste att nästan 40 % av befolkningen har B12-vitaminbrist, även de som äter kött regelbundet? Man kan lätt tro att om man äter mycket kött så får man i sig mycket B12-vitamin, men det är inte sant. Kroppen har faktiskt svårigheter med upptagningen av just denna vitamin. Det är ett problem som gäller oss alla. Veganer och vegetarianer är särskilt utsatta. Om du är vegan eller vegetarian så bör du vara uppmärksam på ditt dagliga intag av vitaminer.

Kroppens behov av B12-vitamin ökar under stressiga perioder, till exempel inför tentor, om du är student. Det är viktigt att veta så att man i sådana lägen kan hjälpa kroppen.

Beskrivning:

  • Tablett tillverkad med teknologin ”två skikt”:
  • Ett första skikt: B6- och B12-vitaminerna + 150 mg magnesium utsöndras direkt i kroppen
  • Ett andra skikt: resterande 150 mg magnesium utsöndras vid kontakt med vätska och tas upp av kroppen progressivt. På så vis optimeras den totala upptagningen i kroppen.
  • Ny uppdaterad formula: täcker kroppens totala dagliga behov av magnesium och B6- och B12-vitaminerna.
  • Enkel och praktisk dosering: en tablett per dag
  • Består av marint magnesium

Användning

Ta endast en tablett om dagen. Kosttillskottet MAG2 24H ska inte användas om du lider av nedsatt njurfunktion. Bör ej användas vid allergi mot någon av ingredienserna.

Försiktighetsåtgärder:

Som sagt ovan: ta en enda tablett MAG2 24h om dagen. Tas med ett glas vatten, helst i samband med måltid.

För ungdomar och vuxna räcker en tablett om dagen för kroppens dagsbehov av magnesium och vitamin B6 och B12. Att öka dosen ger inga positiva effekter. Du riskerar isåfall att skada din kropp. Dessutom kan överskriden dosering av MAG2 24h medföra oönskade laxerande effekter.

Kosttillskottet MAG2 24h kan inte ersätta en sund och varierad kost. Fortsätt att äta bra under kuren.

Förvaras oåtkomligt för barn.

Vad ingår?

  • En förpackning MAG2 24h som innehåller 45 tabletter.
 
Cooper
REFB-2815
     

Bli den första som ställer en fråga om denna produkt!


Question about the product

* Required fields
(read)
 

Du kanske också gillar