Vitascorbol Energi Kosttillskott 50 tabletter
-26,00 kr

Vitascorbol Energi Kosttillskott 50 tabletter

159,00 kr 185,00 kr - 26,00 kr
Inkl. moms
  • Betalning med Secure Bankkort (HTTPS Secure Site) Betalning med Secure Bankkort (HTTPS Secure Site)
  • Snabb leverans: Frakt nästa dag (exklusive helger och helgdagar) Snabb leverans: Frakt nästa dag (exklusive helger och helgdagar)
  • Produktretur möjligt inom 14 dagar Produktretur möjligt inom 14 dagar
 

Vitascorbol Energi kosttillskott i tablettform

Funktion:

Det är tyvärr inte ovanligt att vår livsstil och konsumtionsmönster faktiskt inte är bra för oss och vi till sist märker av att vi lider brist på det ena eller det andra. Vitascorbol Energi är ett kosttillskott som kombinerar 12 vitaminer, 5 mineraler och ginseng. Det boostar både kroppen och den kognitiva kapaciteten.

Minskar trötthet:

Dålig sömn, för mycket jobb och mycket annat kan göra att du lätt känner dig trött om dagarna. Med Vitascorbol Energi får du en boost och känner dig mer vital.

Balanserar dina kognitiva förmågor:

Våra kognitiva förmågor handlar om hur vi interagerar med omgivningen, och allt styrs som bekant av hjärnan. Bland våra kognitiva förmågar kan vi nämna uppmärksamhet och minne. Vitascorbol Energi innehåller zink och jod som bidrar till att den normala kognitiva förmågan underhålls. Du får hjälp att hålla fokus på jobbet.

Vitascorbol Energi är enkel att konsumera: du behöver inte ha tillgång till vatten för att ta tabletten: tugga eller sug på tabletten. Den naturliga smaken av röda frukter kommer att bli din nya favorit. Det kompakta formatet är praktiskt och gör den lätt att ta med överallt.

Egenskaper Vitascorbol energi:

  • Tugg- och sugtablett
  • Smak: röda frukter
  • Kvantitet: 50 tabletter
  • Utan konstgjorda färgämnen
  • Vikt: 180 g

Sammansättning:

Inulin från cikoria; vatten; E-vitamin (D-alfa-tokoferylsyrasuccinat); C-vitamin (askorbinsyra); B12-vitamin (cyanokobalamin); B5-vitamin (D-kalciumpantotenat); B9-vitamin(pteroylmonoglutaminsyra); D-vitamin (kolekalciferol), A-vitamin (retinylacetat), B6-vitamin (pyridoxinhydroklorid), B8-vitamin (biotin), B2-vitamin (riboflavin), B1-vitamin (tiaminhydroklorid), kaliumjodid, stabiliseringsmedel: Pektin, agar agar, tapiokastärkelse; morotsjuicekoncentrat; surhetsreglerande medel: trinatriumcitrat; naturlig röd fruktsmak; lykopen; zinkcitrat; maltodextrin; magnesiumoxid; ginsengrotextrakt (Panax ginseng); natriummolybdat; krompikolinat; kolintartrat; inositol; karnaubavax.
Kosttillskottet kan innehålla spår av fisk.

Användning:

Endast för vuxna. Respektera föreskriven dos: 1 eller 2 tabletter per dag.

För bästa effekt rekommenderas att ta tabletten på på morgonen eller strax efter lunch. Vi avråder från att ta detta kosttillskott kvällstid.

Denna produkt bör inte användas om du behandlas för diabetes eller har problem med sköldkörteln.

Förvaras oåtkomligt för barn.

Vad ingår?

  • 50 tabletter Vitascorbol Energi

 
Vitascorbol
REFB-2818
     

Bli den första som ställer en fråga om denna produkt!


Question about the product

* Required fields
(read)
 

Du kanske också gillar