Kosttillskott Valdispert Mot trötthet och för välmående 30 tabletter
-15,00 kr

Valdispert Mot trötthet och för välmående 30 tabletter

135,00 kr 150,00 kr - 15,00 kr
Inkl. moms
 • Betalning med Secure Bankkort (HTTPS Secure Site) Betalning med Secure Bankkort (HTTPS Secure Site)
 • Snabb leverans: Frakt nästa dag (exklusive helger och helgdagar) Snabb leverans: Frakt nästa dag (exklusive helger och helgdagar)
 • Produktretur möjligt inom 14 dagar Produktretur möjligt inom 14 dagar
 

Valdispert Mot trötthet och för välmående - 30 tuggtabletter med kamomill och vitamin B9

Behöver du ladda batterierna och hitta sätt att koppla av till vardags, för att sova bättre? Valdispert Mot trötthet och för välmående stärker ditt fysiska mående och reducerar trötthet.

Funktioner:

Vi har alla känt av trötthet i perioder. Vår vardagsrytm gör det ibland svårt att hitta tid för sig själv, koppla av och ladda batterierna. Tröttheten kommer i kapp och vårt mående försämras, det fysiska så väl som det psykiska. Stress, smärta, irritation, brist på lust, svaghet ... Tecknen på trötthet kan vara många.

Med Valdispert Mot trötthet och för välmående får du energi. De noggrant valda ingredienserna jagar bort tröttheten och gör underverk för ditt mående. Valdispert Mot trötthet och för välmående innehåller kamomill (Matricaria chamomilla), som underlättar avslappning och förbättrar fysiskt och psykiskt mående. Du blir mer avslappnad och får skönare nätter. De innehåller också 200 µg vitamin B9 som reducerar trötthet och hjälper till att bevara normala psykologiska funktioner.

Valdispert mot trötthet och för välmående är mjuka tuggtabletter som kan tas när som helst under dagen. Tuggtabletten är praktisk och blir snabbt en favorit i vardagen, närhelst du vill ha lite peps! Den goda svartvinbärssmaken med naturlig arom gör tuggtabletten Validspert Mot trötthet och för välmående är både effektiv och god.

Beskrivning:

 • Näringstillskott trötthet
 • Förpackning med 30 tuggtabletter
 • Utan konstgjorda färgämnen
 • Gluten- och laktosfritt
 • Utvecklar inte beroende vid användning med rekommenderad dosering
 • Ingredienser: Glukossirap, socker, gelatin från nötkreatur, kamomillextrakt (Matricaria chamomilla L.), naturlig smak av svarta vinbär, surgörare (citronsyra), pteroylmonoglutaminsyra, färgämnen (morots- och svartvinbärskoncentrat), vegetabiliska oljor (raps- och kokosoljor i varierande proportioner), ytbehandlingsmedel (carnaubavax).
 • Sammansättning (för 1 tablett): Kamomill 150 mg, Vitamin B9 200 µg (=100 % av det rekommenderade dagsintaget)

Användning

Rekommenderad dos är 2 tabletter per dag, innan frukost eller lunch, under två veckor.
Enbart för vuxna, rekommenderas inte för gravida eller ammande. Överstig inte det rekommenderade intaget. Förvaras oåtkomligt för barn. Kosttillskott ersätter inte varierad kost och en sund livsstil.

Vad ingår?

 • Förpackning: plastbehållare med kork (barnsäker) innehållande 30 tuggtabletter.
 
Valdispert
REFB-2826
     

Bli den första som ställer en fråga om denna produkt!


Question about the product

* Required fields
(read)
 

Du kanske också gillar