anti-snoring

Nozoair Näsplåster B30 anti-snoring

250,00 kr
Inkl. moms
  • Betalning med Secure Bankkort (HTTPS Secure Site) Betalning med Secure Bankkort (HTTPS Secure Site)
  • Snabb leverans: Frakt nästa dag (exklusive helger och helgdagar) Snabb leverans: Frakt nästa dag (exklusive helger och helgdagar)
  • Produktretur möjligt inom 14 dagar Produktretur möjligt inom 14 dagar
 

Nozoair Näsplåster B30

Nozoair näsplåster har utvecklats för att underlätta andningen och passar alla näsor, oavsett storlek. Nozoair näsplåster är latexfri och innehåller inga medicinska ämnen. Produkten kan användas av alla, oavsett hudtyp.

Egenskaper Nozoair Näsplåster B30

Snarkningar kan orsakas av förkylning, allergier eller nästäppa. Med Nozoair näsplåster GD B30 öppnas luftvägarna och andningen underlättas, så att du kan sova skönt. Nozoair näsplåster PT/MY B30 är flexibla remsor som försiktigt öppnar luftvägarna och underlättar luftflödet. Nozoair näsplåster smalnar av vid ändarna. På så vis minskar trycket på näsvingarna och dessutom risken för att plåstret ska lossna under natten. Du kan sova lugnt! Den del av plåstret som fäster på näsan är latexfritt och allergivänligt. Med Nozoair näsplåster GD B30 kan du andas fritt och koppla av.

Vem behöver näsplåster? Har du eller din partner svårt att sova på grund av snarkningar? Med dessa näsplåster kan du lösa problemet. Snarkning medför ofta sömnproblem och när man väl sover är det inte säkert att sömnen har den kvalitet som behövs för att man ska vakna utvilad. Tack vare näsplåstren kan du nu sova lugnt och vila utvilad. Och det gäller också din partner!  

Beskrivning:

  • Öppnar försiktigt luftvägarna
  • Lindrar näsgången
  • Underlättar luftflödet i andningsvägarna
  • Minskar snarkning

Tips:

Börja med att rengöra näsan och torka huden ordentligt. Om huden är ren och torr fäster plåstret bättre. Ta bort skyddsplasten från plåstret och placera plåstret på näsan. Tryck till ordentligt på kanterna så att det fäster ordentligt. När du ska ta av plåstret, lyft försiktigt på ändarna och dra av plåstret. Rengör huden.

Varning: Bör ej användas av barn under 10 år. Näsplåstret är endast för utvärtes bruk. Läs bruksanvisningen innan användning. Förvaras i tempererad omgivning och i skydd från direkt solljus.

Vad ingår?

  • 1 förpackning Nozoair Näsplåster PT/MY B30 30 st
  • 1 bruksanvisning   
 
Cooper
REFD-14926
3401046675288
     

Bli den första som ställer en fråga om denna produkt!


Question about the product

* Required fields
(read)
 

Du kanske också gillar