Valdispert Melatonin 1,9 mg

Valdispert Melatonin 1,9 mg

145,00 kr
Inkl. moms
  • Betalning med Secure Bankkort (HTTPS Secure Site) Betalning med Secure Bankkort (HTTPS Secure Site)
  • Snabb leverans: Frakt nästa dag (exklusive helger och helgdagar) Snabb leverans: Frakt nästa dag (exklusive helger och helgdagar)
  • Produktretur möjligt inom 14 dagar Produktretur möjligt inom 14 dagar
 

Valdispert Melatonin 1,9 mg

Valdispert är ett varumärke som specialiserar sig på sömn. Varumärket utvecklar sina produkter med fokus på förbättrad sömncykel och därmed en sundare livsstil. I vår hjärna finns ett hormon som heter melatonin. Det produceras dagtid och friges under natten. Melatoninet hjälper kroppen att somna, att ha regelbundna sömncyklar, och kan användas för att lindra effekterna av jetlag.

Det kan förbättra sömnkvaliteten och förhindra nattliga uppvak. Ålder, exponering för artificiellt ljus och skärmar, stress och rökning är några faktorer som minskar kroppens egen utsöndring av melatonin. Detta kan innebära sömnproblem, i form av svårt att somna och nattliga uppvak.

Kosttillskottet Valdispert är tillverkade med naturliga ingredienser och består huvudsakligen av melatonin. Effekten är behaglig och ger en känsla du kanske inte haft förut. Valdispert Melatonin 1,9 mg har utvecklats för underlätta insomning tack vare en extra hög dosering av melatonin på 1,9 mg.

Snabbupplösande tabletter Valdispert Melatonin 1,9 mg. Kan tas utan vatten och tas upp av kroppen enkelt och snabbt. Rekommenderas vid:

  • insomningsproblem
  • när du behöver somna fort
  • anpassning till ny tidszon (jetlag)
  • sömncykelproblem hos äldre

Om du störs av nattliga uppvak kan en tablett med melatonin 1,9 mg hjälpa dig att snabbt somna om och sova djupt. Du behöver inte ens kliva upp för att hämta ett glas vatten. Tabletterna Valdispert Melatonin 1,9 mg kan tas med på resan och lindra jetlag så att du mår bättre och får en trevligare upplevelse. Audilo erbjuder Valdispert Melatonin 1,9 mg för att hjälpa dig att förbättra din sömn och på så vis få en bättre dagsform.

Råd vid användning:

Om du har svårt att somna så kan intag av melatonin 1,9 mg göra att du somnar snabbare. Ta 1 tablett per dag, 30 till 40 minuter innan läggning. Vid resor som innebär byte av tidszon rekommenderas en tablett Valdispert Melatonin 1,9 mg under resdagen och sedan en tablett 30-40 minuter innan läggning under övriga dagar.

Varning: Ersätter inte varierad och sund kost. Förvaras oåtkomligt för barn. Förvaras i rumstemperatur. Överskriden dos kan ha laxerande effekt. Kontrollera bäst före-datum innan intag. Avrådes för barn under 12 år. Förbjudet för gravida och ammande.

Ingredienser: Melatonin 1,9 mg

Vad ingår?

  • 1 förpackning Valdispert Melatonin 1,9 mg
  • Bruksanvisning 
 
Valdispert
REFB-2830
Datablad
Garanti
24 månader
     

Bli den första som ställer en fråga om denna produkt!


Question about the product

* Required fields
(read)
 

Du kanske också gillar