Doro 8100 - smartphone för äldre

Previous
Next
2 604,00 kr
Inkl. moms
Slut i Lager

Gratis leverans av 250 sek av köp

Säker betalning HTTPS, Paypal, Payzen

30 Dagar tilländra din yttrande

Doro 8100 senior smartphone 

Egenskaper : 

Doro är ett svenskt varumärke som specialiserat sig på kvalitetstelefoner för seniorer.

Under de senaste åren har Doro beslutat att erbjuda praktiska och förenklade smartphones för seniorer, med målet att göra det möjligt för dem att ha smartphones med ny teknik och njuta av alla funktioner som en klassisk smartphone kan erbjuda. Med en elegant och modern design erbjuder Doro dig sin nya telefon Doro 8100.   Android-systemet är integrerat i den nya Doro 8100-smarttelefonen, vilket gör den enkel att använda.

Enkelhet: 

Smartphonens gränssnitt har förenklats så att seniorer kan använda den utan alltför stora problem. Doro 8100 smartphone har utformats för att uppfylla dina behov och förväntningar, vilket gör det snabbt och enkelt att komma igång. På startskärmen hittar du de huvudfunktioner som kommer att vara användbara för dig. Doro senior smartphones är inte bara byggda för att ge dig en smartphone som kan uppfylla alla dina behov, utan omfattar också alla de funktioner som en vanlig smartphone har.

Du får tillgång till ett 4G-nätverk, så att du kan kommunicera med din familj och dina nära och kära med hjälp av applikationer som WhatsApp och Facebook.

Seniorer med hörselproblem kan också njuta av Doro 8100 smartphone tack vare det förstärkta ljudet som är inbyggt i smarttelefonen, och är kompatibel med hörapparater.  

Kamera av hög kvalitet: 

För personer med passion för fotografering erbjuder Doro 8100 en trippelkamera som gör att du kan ta optimala foton av god kvalitet. Den bakre huvudkameran på 13 megapixlar säkerställer högkvalitativa foton med mycket bra upplösning. En kamera med makroläge har också integrerats för att du ska kunna ta närbilder. Mot slutet av dagen kan din smartphone ställas in på nattläge för att ta bilder även i svagt ljus! Slutligen är doro 8100 utrustad med en 5 MP frontkamera för att ta vackra porträttbilder med din familj eller göra videosamtal av hög kvalitet med dina nära och kära när de är långt borta. 

Säkerhet: 

Smarttelefonen är utrustad med TeamViewer-applikationen, så att dina nära och kära kan hjälpa dig att konfigurera eller åtgärda ett problem på distans.  Med SOS-knappen kan du larma nära och kära som har registrerats som nödkontakt, skicka ett SMS till dem och visa dem din position med geolokalisering i händelse av ett problem.

Funktioner:

8100 är en Doro-smartphone som är utformad för seniorer.

Den har byggts med en modern design och med praktiska funktioner som en klassisk smartphone har. Tack vare sin solida design är Doro 8100 smartphone motståndskraftig mot droppar och stänk.

Doro senior smartphone är utrustad med 3 fotokameror, så att du kan ta kvalitetsfoton. 

Doro 8100 smartphone har andra användbara funktioner som en minilampa, GPS och ett larm.

Hjälpknapp med GPS-geolokalisering

Micro SD-kort med maximalt 128 GB

Integrerat Wi-Fi och Bluetooth

32 GB internetminne

13MP kameraupplösning, trippelkameror

Android- och Google-applikationer

Kompatibel med hörapparat M3/T3

Tredubbla kameror

Förstärkt ringsignal

3000 mAh batteri

Skyddsklassning: IP54

Upplösning: 1560*720 

Kompatibel med hörapparater

Vikt: 167 g

USB C-typ

Användning :

Många äldre har hörsel- och synproblem. Därför har Doro utformat denna smartphone för seniorer för att underlätta för dem, eftersom enheten låter dig justera tecknen på smarttelefonen så att de passar din syn och volymen så att den passar dina hörselbehov. Doro 8100 är tillgänglig på de allra flesta av dagens smartphones och har GPS-geolokalisering, så att dina nära och kära kan hitta dig i händelse av en nödsituation eller för att skicka ett SOS-meddelande.

För att göra den mer praktisk har Doro valt att utrusta den med ett intuitivt gränssnitt. Eftersom det främst är en enhet för äldre har den alternativ som gör att du kan använda dess funktioner snabbt och enkelt.

Vad får du på köpet?

1 Doro 8100 Smartphone

1 användarmanual

1 USB-kabel

1 Adapter

Volym ljudsignal Mycket stark (>85 dB)
Typ Smartphone
Högtalare Ja
Nödsamtal Ja
Katalog 100 namn
Vibrator Ja
Garanti 24 månader
Kompatibel hörhjälpmedel JA
Status Ny
Kategori : Smartphone för äldre Varumärke : Doro

QuestionsBli den första som ställer en fråga om denna produkt!


Question about the product

* Required fields
(read)

Du kanske också gillar...